Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לפני מספר ימים לצערי המיכל עיבוי ברכב החליט לנזול (מי היה מנחש.. אופל..), החלק הנחמד הזה פשוט נשבר ונעלם כלא היה

image.thumb.png.d1673c80f1ef44e3ad3d72aee4f915a1.png

בגלל שהייתי חייב לעשות נסיעה כבר באותו היום אז קפצתי לחנות חלקי חילוף וקניתי מיכל עיבוי של קרוז ב-150 שקל והחלפתי (ביקשתי אופל אבל שהביאו לי מיכל של קרוז לא חששתי, עד היום לא נתקלתי במשהו שתואם לקרוז ולא לאסטרה)

image.thumb.png.5b93954a4f5729f05ed26e56816be6a0.png

אגב, גיליתי על כך מההודעה שקפצה לי בדשבורד (תמונה מגוגל)

image.png.c6fafcafdb1d27e0daa70ff3c1db53c3.png

וגם לפני שהחלפתי את המיכל, אחרי שהוספתי מים למפלס המתאים ההודעה המשיכה לקפוץ. חשבתי אולי זה משהו שלוקח לו קצת זמן להתאפס

ביצעתי את ההחלפה התעלמתי מההודעה בדיוק מהסיבה שציינתי ואחרי יום שלם של נסיעות שההודעה ממשיכה לקפוץ כל התנעה ואני בסטרס בודק מפלס לפני כל נסיעה הבנתי שמשהו כנראה לא בסדר

ניסיתי למקם מחדש את החיישן, לחבר ולהוציא מהקונקטור ללא הצלחה. עשיתי קצת גוגל וגיליתי שבחלק מרכבי הקרוז אין בכלל את החיישן המדובר (למרות שיש את החור לחיישן) ואני תוהה לעצמי אם ייתכן ורכשתי מיכל עיבוי בלי מצוף? האם זה קיים? יש מצב פשוט שהחיישן תקול? מה עושים במצב כזה? ביקשתי מהחנות באופן ספציפי מיכל לאופל אסטרה מצד שני בהודעות וואטסאפ שלחתי מק״ט של שברולט. האם יש משהו שאני יכול לעשות מול החנות או שאשמה היא לגמרי עליי?

חיישן לבדו לא מצאתי, האופציה הכי טובה שלי כרגע זה לקנות מיכל חדש, קצת באסה כי הרגע שילמתי 150 שקל על משהו שאמור לפתור את הבעיה ורק הוסיף לי בעיות חדשות. תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Buki כתב:

תנסה להעביר את החיישן מהמיכל הישן שלך. 

זה מה שעשיתי כמובן.. לא עובד ולכן אני שואל אם החיישן תקול או שהגיוני שמוכרים יחידות בלי מצוף למרות שיש את ה״חור״ לחיישן?

אגב מצאתי את החיישן בנפרד בcars245 מחכה למישהו שמבין שאדע אם כבר להזמין את כל המיכל עם חיישן

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם

כן יכול להיות שמיכל תחליפי יהיה ללא מצוף, עבור דגמים שאין בהם את ההתראה.

אי אפשר לראות את המצוף הזה?

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

כן יכול להיות שמיכל תחליפי יהיה ללא מצוף, עבור דגמים שאין בהם את ההתראה.

אי אפשר לראות את המצוף הזה?

ניסיתי אתמול לראות בלילה עם פנס, אין לי מושג איך הוא נראה וגם שהחלפתי מילאתי למפלס המתאים אז קצת קשה לראות את המצוף עם הנוזל קירור בדרך

אנסה שוב היום באור יום. העניין הוא שגם לפני שהחלפתי את המיכל, מילאתי את המים למפלס הנכון ועדיין הוא הציג את ההתראה אז אני תוהה אולי איכשהו החיישן נהרס?

אני מאמין שבחליפיים שבהם אין מצוף אין סיבה שיהיה חור לחיישן, מישהו שמכיר את הרכב ואת העניין עם המיכל עיבוי ויכול לשפוך אור?

פורסם

אתה מחפש תשובות מאנשים שיודעים בדיוק ואת זה אתה אולי לא תמצא, כי סיכוי טוב שאין פה בפורום בעל אופל אסטרה שבדיוק החליף מיכל עצמאית ולא במוסך ונתקל באותה בעיה.

יש לך לדעתי מספיק ידע בשביל לבדוק לבד.

החיישן הזה מגנטי. במצוף יש מגנט שמפעיל את החיישן.

מערכת מאוד מאוד פשוטה. אם יש לך ביד את המיכל המקורי הישן אתה אמור לראות שם את המצוף הזה ולהבין איך הוא עובד.

פורסם (נערך)

המיכל בכלל לדעתי נראה כאילו יש לו תעלה מיוחדת שדרכה יוצא נוזל קירור עודף כאשר הוא עולה על המפלס הרצוי, המיכל המרקורי לדעתי נראה תקין

נראה כי אולי יש לך בעיה אחרת לחלוטין ואתה אולי מאבד נוזל קירור, תניע את הרכב ותעקוב אחרי המפלס של הנוזל קירור 

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, Buki כתב:

אתה מחפש תשובות מאנשים שיודעים בדיוק ואת זה אתה אולי לא תמצא, כי סיכוי טוב שאין פה בפורום בעל אופל אסטרה שבדיוק החליף מיכל עצמאית ולא במוסך ונתקל באותה בעיה.

יש לך לדעתי מספיק ידע בשביל לבדוק לבד.

החיישן הזה מגנטי. במצוף יש מגנט שמפעיל את החיישן.

מערכת מאוד מאוד פשוטה. אם יש לך ביד את המיכל המקורי הישן אתה אמור לראות שם את המצוף הזה ולהבין איך הוא עובד.

שהחלפתי זרקתי את הישן לפח, ידעתי שזה יתנקם בי 😆

האמת אני מעט אופטימי כי אני גולש בפורום כבר מספר שנים ויצא לי להתקל בלא מעט אנשים עם ידע דיי נרחב באופל/שברולט שבטח יודעים לתת תשובה, לכן לא מנותק מהמציאות להתקל באחד כזה.

האמת שאתמול לא יצא לי להסתכל, אנסה לפשפש באינטרנט ולראות אם אצליח לראות איך זה נראה ואז אלך לבדוק באוטו.

לפני 17 שעות, Alberrto כתב:

המיכל בכלל לדעתי נראה כאילו יש לו תעלה מיוחדת שדרכה יוצא נוזל קירור עודף כאשר הוא עולה על המפלס הרצוי, המיכל המרקורי לדעתי נראה תקין

נראה כי אולי יש לך בעיה אחרת לחלוטין ואתה אולי מאבד נוזל קירור, תניע את הרכב ותעקוב אחרי המפלס של הנוזל קירור 

בהחלט זה חלק של עודפי נוזל קירור, רואים בבירור שבמקורי הוא שבור. הוא לא תקין כי אחרי כל נסיעה של 30-40 דק הייתי מאבד מים (בערך מהמפלס הגבוה לנמוך) והיה רעש של בעבוע+בריחת מים ממש מהאזור הזה שמרטיב את כל האזור שם.

בכל אופן אחרי ההחלפה בעית הנזילה נפתרה, אני כבר כמה ימים נוסע בלי בעיה בודק את המפלס כל נסיעה ולא ירד מילימטר. מקווה שאצליח להבין היום אם הבעיה היא במיכל (אם הוא בלי מצוף) או בחיישן.

פורסם

עדכון: בדקתי עם מקל מגנטי, הכנסתי לתוך המיכל למיקום שבו אמור להיות המצוף ולא הרגשתי התנגדות, גם ראיתי סרטון ביוטיוב שמראה בדיוק איפה נמצא המצוף ככה שאני בספק באמת שיש במיכל שלי מצוף כזה. גם בסרטון הוא דיבר על כך שהוא קנה מיכל עם חור לחיישן בלי מצוף שזה דיי חסר טעם שזה בדיוק מה שאני חשבתי. ארכוש מיכל חדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...