Jump to content

Misha :)

  • הודעות

    73
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Misha :)

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

2

מוניטין

  1. שלום לכולם, התחדשתי השבוע באיביזה מהסוכנות, ורציתי לנקות את השמשה בבית, אך כשניסיתי להרים את המגבים שמתי לב שהבסיס שלהם נתקע בפח של המכסה מנוע ובעצם לא ניתן להרים אותם. אני אעלה בקרוב תמונות גם בשביל להמחיש אבל האם מישהו נתקל בזה? האם זו תקלה ידועה?
  2. הייתי עם מאזדה 2 2015 דיינמיק, העפתי אותה כי היא עשתה כברת דרך (200K ק"מ) וגם התחילו יותר מידי תקלות שנמאס לטפל בהן.. התחדשתי בסיאט איביזדה 2024.
  3. יש לי ידיים שמאליות בכל הקשור לנושא, מעדיף שבעל מקצוע יעשה זאת שלא אפגע בצבע הרכב חלילה. תודה בכ"מ, ותודה לשאר המגיבים .
  4. היי חברים, ברשותי יונדאי טוסון 2016, בצבע שחור, לצערי הרב קיבלתי כמה שריטות בשלושת השנים. רציתי לשאול את המומחים שכאן - מה הדרך הכי יעילה לטפל בזה? אני רוצה להחזיר את הרכב לצבע שחור חלק, להיפטר מהשריטות, גם בשביל עצמי וגם כי מתכנן למכור אותו תוך שנה +-. אני מהצפון ד"א אם יש המלצות למקום.. (אזור עמק יזרעאל - חיפה). אשמח לעצות, מצרף תמונות.
  5. היי חברים, ברשותי יונדאי טוסון 2017 בצבע שחור, אקדים ואומר כי אין לי כל נסיון בדיטיילינג. במהלך השנתיים הללו הרכב קיבל מספר שריטות בפח חלקן עמוקות וחלקן בכלל לא.. בכל אופן רציתי לבצע פוליש + ווקס על מנת להעלים כמה שיותר את השריטות הללו.. קיבלתי הצעת מחיר ממקום בחיפה ב700 ש"ח עבור פוליש+ ווקס. רציתי לשאול האם זו הצעה טובה? ואם כדאי לשלם לבעל מקצוע שיעשה זאת או להזמין את החומרים מהאינטרנט ולנסות לבד? שוב אדגיש אין לי כל ניסיון בתחום ולכן מפחד לפגוע בצבע של הרכב.. בנוסף, מישהו מכיר מקום שעוסק בזה באזור עמק יזרעאל? תודה לעוזרים.
  6. אפשר חוות דעת על טוסון 2.0 בבקשה?
  7. כל אחד והרגש שלו.. אותי 1.5 לא מספק..
  8. בגדול החסרון הבולט היה המנוע, הרגיש לנו בנסיעה כאילו הרכב ממש מתאמץ בעליות ובקושי סוחב, בנוסף המון פלסטיקה מבפנים שנראת קצת זול.. אפשר חוות דעת לגבי יונדאי טוסון 2.0 ?
  9. היי חברים, לאחר נסיעת מבחן על HONDA HRV 2016 התאכזבנו והחלטנו לחפש רכב אחר, אני ואמא שלי מחפשים רכב שנתחלק בו, הדרישות הם שיהיה חסכוני, יראה טוב, מאובזר, ואמין כמובן. ההתלבטות בעיקר בין מאזדה CX5 ליונדאי טוסון 1.6\2 , אמא מסתכלת גם לכיוון אופל מוקה . מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות והמלצות, תודה מראש!
  10. Misha :)

    Honda HRV 2016

    אפשר לעשות נסיעת מבחן, קבעו לנו כבר לשבוע הבא.
  11. Misha :)

    Honda HRV 2016

    תקשיבו ראיתי הרבה ביקורות וחוות דעת באינטרנט והשתכנעתי על הרכב הזה רק יש בעיה אחת, שהרכב מגיע עם מנוע בנזין 1.5. לא טורבו ולא כלום. הרכב הנוכחי הוא בעל מנוע 1.8 וזה מרגיש קצת כמו ירידה ברמה, מפחד שאני ירגיש משמעותית את ההבדל והרכב לא יאיץ כמו שהתרגלתי להאיץ (לא יצא לי לנהוג על רכב עם מנוע יותר קטן מ1.8 .
  12. Misha :)

    Honda HRV 2016

    מדוע?
  13. Misha :)

    Honda HRV 2016

    אוקיי עוד דעות?
×
×
  • תוכן חדש...