Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הברגת מוביל קאליפר גמורה - רכב מושבת

lolshimi11

פוסטים מומלצים

לפני 5 דקות, Buki כתב:

הבורג מתברג למוביל הקליפר, לא למסגרת. 

תסתכל בסרטון שצירפת, החל מדקה 1:00.

הוא פותח את הבורג שנגזר אצל פותח השירשור. תראה שם גרמושקה קטנה, גרמושקה הזו מולבשת על המוביל, אפשר לשלוף את המוביל יחד עם הגרמושקה מהמסגרת ולהחליף. 

צריך רק מוביל חדש ובורג.

כן, כתבתי את זה בעריכה, אבל תודה על הדיוק.

בעצם הבורג והמוביל מתהדקים אחד ביחס לשני מסביב למסגרת, והקצה השני של המוביל צף במסגרת למירכוז.

טכנית עם ציוד מתאים ניתן להציל את המוביל אבל זה מיותר.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה באתר\אפליקציה "גלגלים" (מקושרת לפירוקיות בכל הארץ).

יכול להיות שינסו למכור לך את כל הקאליפר עם התושבת. לפעמים זה לא רעיון כזה גרוע - רק שתוודא שהמובילים תקינים.

לא הייתי שולל חיפוש במוסך של סוזוקי, אולי יש להם כזה ויוכלו לעזור לך (מפירוק\השבתה של רכב).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, lolshimi11 כתב:

אני לא יכול להשבית את הרכב לחודש.

במצב כזה אני מזמין מחו"ל עם בלדרות, בדרך כלל תוך 3 ימים החלק אצלך ועדיין תשלם הרבה פחות מבארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

נראה שמערכת הבלמים היא של TRW

לא ברור לי איך ניתן לא להחליף מסגרת קליפר? האם ההברגה שנגזרה ניתנת לחילוץ מהמסגרת?

תמונות יועילו...

עריכה, אחרי סרטון - הבורג נכנס לתוך המוביל ולא למסגרת. 

בטוח שניתן למצוא בחנויות חלפים או בעסקים שעוסקים בשיפוץ מכלולי בלמים.

אגב, שאלה לפות"ש - כמה חזק הבורג היה מהודק? לא הרגשת שאתה נלחם בו בפתיחה?

היה סגור דיי חזק, אבל לא היה צורך במוט או כל אביזר אחר להגדלת המומנט, אלא פתיחה עם ראצ'ט חצי.

לפני שעה, איציק נ. כתב:

תנסה באתר\אפליקציה "גלגלים" (מקושרת לפירוקיות בכל הארץ).

יכול להיות שינסו למכור לך את כל הקאליפר עם התושבת. לפעמים זה לא רעיון כזה גרוע - רק שתוודא שהמובילים תקינים.

לא הייתי שולל חיפוש במוסך של סוזוקי, אולי יש להם כזה ויוכלו לעזור לך (מפירוק\השבתה של רכב).

אין אפשרות לציין שם מוביל לקליפר, הכי קרוב שמצאתי היה משאבת קליפר.

חבל, הם היו הראשונים שעלו לי לראש, היה לי נסיון טוב איתם לפני כשנה כאשר חיפשתי משאבת דלק לאותו הרכב.

לפני 26 דקות, amosbmw כתב:

במצב כזה אני מזמין מחו"ל עם בלדרות, בדרך כלל תוך 3 ימים החלק אצלך ועדיין תשלם הרבה פחות מבארץ.

לא מכיר אפשרות כזו, בדכ מזמין מcars245 וגם המשלוח express שלהם עם DHL (או חברה אחרת) לא יגיע תוך פחות משבועיים.

אשמח אם תוכל להכווין אותי לאפשרות כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שדחוף, 

מזמין בAmazon.com עם UPS, בAmazon.de עם DHL, או חלקים מקוריים לBMW שלי מדילר של BMW בגרמניה ששולח באקספרס.

או Rockauto.com. 

במקרה שלך לא מצאתי באמזונים חלקים מתאימים. אבל בRockauto יש הרבה חלקי קליפר לSX4 מודל 2012 עם מנוע 2 ליטר. תוודא אם מתאים לדגם שלך.

משלוחים מהם מגיעים תוך 3 ימי עסקים בדרך כלל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, lolshimi11 כתב:

היה סגור דיי חזק, אבל לא היה צורך במוט או כל אביזר אחר להגדלת המומנט, אלא פתיחה עם ראצ'ט חצי.

אין אפשרות לציין שם מוביל לקליפר, הכי קרוב שמצאתי היה משאבת קליפר.

חבל, הם היו הראשונים שעלו לי לראש, היה לי נסיון טוב איתם לפני כשנה כאשר חיפשתי משאבת דלק לאותו הרכב.

לא מכיר אפשרות כזו, בדכ מזמין מcars245 וגם המשלוח express שלהם עם DHL (או חברה אחרת) לא יגיע תוך פחות משבועיים.

אשמח אם תוכל להכווין אותי לאפשרות כזו.

חפש קליפר עם תושבת ובמידה ויש אפשרות לכתוב מלל, תכתוב שאתה מחפש תושבת לקאליפר כולל הפינים (מובילים).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק בחנויות אם יש קיט שיפוץ קליפר שמתאים לדגם שלך.  זה מגיע עם פינים, גומיות למשאבות, גרמושקות ואולי עוד כמה פריטים, לא אמור להיות יקר. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, amosbmw כתב:

במקרה שדחוף, 

מזמין בAmazon.com עם UPS, בAmazon.de עם DHL, או חלקים מקוריים לBMW שלי מדילר של BMW בגרמניה ששולח באקספרס.

או Rockauto.com. 

במקרה שלך לא מצאתי באמזונים חלקים מתאימים. אבל בRockauto יש הרבה חלקי קליפר לSX4 מודל 2012 עם מנוע 2 ליטר. תוודא אם מתאים לדגם שלך.

האמת שראיתי שיש אפשרות להזמין דרך UPS/FedEx ועל פניו הם טוענים שאקבל את החבילה תוך 3-4 ימים.

העניין הוא שאני לא בטוח שזה הדגם המתאים, כיוון שהאופציה היחידה שם היא ,sx4 עם מנוע 2L, שלי 1.6, לא יודע אם יתאים, ניסיתי להצליב גדלים, עדיין לא בטוח, מה גם שאני לא יודע אם החבילה אכן תגיע תוך 3-4 ימים.

לפני כשעה, Buki כתב:

תבדוק בחנויות אם יש קיט שיפוץ קליפר שמתאים לדגם שלך.  זה מגיע עם פינים, גומיות למשאבות, גרמושקות ואולי עוד כמה פריטים, לא אמור להיות יקר. 

ננסה את מזלי מחר, תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, amosbmw כתב:

במקרה שדחוף, 

או Rockauto.com. 

לא הצלחתי לבסוף לאמת שאכן הדגם עם מנוע ה2 ליטר תואם מבחינת המוביל לרכב שלי, אין שם פירוט נוסף(דגם מנוע וכו') מעבר לנפח מנוע, מה גם שמחיפוש בפורום אני רואה שיש המון בעיות עם הזמנות דרך חברות שילוח בדגש על מכלולי בלימה ובפרט FedEx דרך Rockauto, ממש חבל.

מה שכן, בדקתי בAmazon.de והצלחתי למצוא סט מובילים, גומיות וברגים שנשלח לארץ ומתאים לרכב שלי, בחרתי באופציית משלוח מהיר, אמור להגיע עד ל-18 לספטמבר, במקביל אמשיך לנסות למצוא את החלק בארץ.

לפני 13 שעות, Buki כתב:

בדקתי מול מספר חנויות חלפים, כולם אמרו שאין להם, וחלקם אמרו שדבר כזה יכול להירכש רק דרך המוסך המרכזי, יצאתי קשר עם המרכזי של סוזוקי בחדרה, טענו שיש להם רק את התושב. קליפר קומפלט עם המובילים והברגים, המחיר?

2500 שקלים לפני מע"מ, הזוי לחשוב שכנראה ברגעים אלה ישנו אדם המשלם סכום כזה על תושבת קליפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. כמו שנכתב, תקנה מפירוק את כל הקליפר עם הבוכנה והמסגרת או רק את המסגרת אם יסכימו למכור. יעלה כמה מאות שקלים להערכתי.

2. אפשר לקדוח את הבורג שנשב במוביל, לנקות את ההברגה הייטב ולנסות בורג חדש. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, lolshimi11 כתב:

מה שכן, בדקתי בAmazon.de והצלחתי למצוא סט מובילים, גומיות וברגים שנשלח לארץ ומתאים לרכב שלי, בחרתי באופציית משלוח מהיר, אמור להגיע עד ל-18 לספטמבר, במקביל אמשיך לנסות למצוא את החלק בארץ.

מקווה שהזמנת 2 סטים. במקומך אני הייתי מחליף בשני הגלגלים.

לפני 29 דקות, Buki כתב:

נכון, אפשר, אבל אני לא ממליץ משתי סיבות.

1. כדאי שיהיו ברכב 2 קליפרים עם מובילים זהים לחלוטין וברגים זהים לחלוטין, למקרה שחו"ח אם תהיה תאונה ומישהו יבחן את הקליפר - יזהה בורג שהוחלף.

2. לאחר חילוץ ההברגה הבורג החדש עשוי להשתחרר כי כנראה תיפגם הנעילה העצמית. אם בוחרים באופציה הזו ממליץ להשתמש בלוקטייט על הבורג.

פות"ש, באתרים שבהם אתה מחפש חלקי בלימה, בדוק מה מידת הצלחת. אם היא זהה בדגם 1.6 ליטר לדגם 2 ליטר, כנראה שזה אותו מנגנון.

האם ניסית לשאול בעסקים שמשפצים בלמים? 

https://www.extrablamim.com/service

למשל

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שעד סוף השבוע זה כבר יהיה אצלך.

בעבר אמזון גרמניה היו מבטיחים תוך 2 ימי עסקים, היום הם נותנים תאריך עוד כ-10 ימים אבל בפועל ממשיך להגיע תוך 2 עד 3 ימי עסקים.

מRockauto וגם מאמזון ארה"ב הזמנתי לאחרונה לפני כשבועיים עם בלדרות, הכל מגיע כרגיל תוך 3 ימי עסקים.

אם DHL פונים אליך ושואלים מה יש במשלוח, תאמר ברגים. אל תעיז להזכיר את המילה בלמים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפות"ש, 

אם פירקת את כל המכלל, 

תצלם ותעלה לפה. 

בדרך לצפון אוכל לעבור על בכמה פירוקיות רכב ולבדוק, 

לרוב תמונה תעזור, 

קשה להם לא להבין בבדידים.

יותר מזה, 

אם תוכל לתת מידות של המוביל אוכל לבדוק

ב" ג'אנקיה" שלי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Buki כתב:

1. כמו שנכתב, תקנה מפירוק את כל הקליפר עם הבוכנה והמסגרת או רק את המסגרת אם יסכימו למכור. יעלה כמה מאות שקלים להערכתי.

1. עד כה ניסיתי להימנע מרכישה של כל המכלול, ננסה עד סוף היום, אם לא אצליח אנסה לבדוק את הכיוון הזה

2. זה לא כל כך פשוט, ניסיתי לקדוח, זה לא עלה כל כך יפה, אצטרך לקדוח דוב עם מקדח עבה יותר ולאחר מכן בוודאות אצטרך הברזה מחדש של המוביל ככה שזו תהיה האפשרות האחרונה שלי 

לפני כשעה, פריג'י כתב:

מקווה שהזמנת 2 סטים. במקומך אני הייתי מחליף בשני הגלגלים.

נכון, אפשר, אבל אני לא ממליץ משתי סיבות.

1. כדאי שיהיו ברכב 2 קליפרים עם מובילים זהים לחלוטין וברגים זהים לחלוטין, למקרה שחו"ח אם תהיה תאונה ומישהו יבחן את הקליפר - יזהה בורג שהוחלף.

2. לאחר חילוץ ההברגה הבורג החדש עשוי להשתחרר כי כנראה תיפגם הנעילה העצמית. אם בוחרים באופציה הזו ממליץ להשתמש בלוקטייט על הבורג.

פות"ש, באתרים שבהם אתה מחפש חלקי בלימה, בדוק מה מידת הצלחת. אם היא זהה בדגם 1.6 ליטר לדגם 2 ליטר, כנראה שזה אותו מנגנון.

האם ניסית לשאול בעסקים שמשפצים בלמים? 

https://www.extrablamim.com/service

למשל

לפני כשעה, amosbmw כתב:

מקווה שעד סוף השבוע זה כבר יהיה אצלך.

בעבר אמזון גרמניה היו מבטיחים תוך 2 ימי עסקים, היום הם נותנים תאריך עוד כ-10 ימים אבל בפועל ממשיך להגיע תוך 2 עד 3 ימי עסקים.

מRockauto וגם מאמזון ארה"ב הזמנתי לאחרונה לפני כשבועיים עם בלדרות, הכל מגיע כרגיל תוך 3 ימי עסקים.

אם DHL פונים אליך ושואלים מה יש במשלוח, תאמר ברגים. אל תעיז להזכיר את המילה בלמים.

וודאי, הוזמנו 2 סטים, תודה רבה על ההמלצה שלך לפנות לאמזון גרמניה, אחלה של הצלה. 

באמת מקווה שיגיע לפני, התשלום בגין משלוח מהיר יותר עלה כ-30 דולר, לא נורא, אבל לא מבוטל.

בנוגע לrockauto, האופציה של DHL הייתה האיטית ביותר מכל שאר חברות הבלדרות, וכמו שנאמר קודם לכן, יותר מדי ביקורות שליליות, לא בא לי להמתין כמה ימים בשביל לגלות שאצטרך להמתין עוד כמה ימים נוספים.

לפי מה שקראתי, הם מתייחסים לשם המוצר, כלומר, אם יהיה רשום break איפושהו, הסיכוי לעיכוב גדל משמעותית 

לפני 29 דקות, Markm4 כתב:

לפות"ש, 

אם פירקת את כל המכלל, 

תצלם ותעלה לפה. 

בדרך לצפון אוכל לעבור על בכמה פירוקיות רכב ולבדוק, 

לרוב תמונה תעזור, 

קשה להם לא להבין בבדידים.

יותר מזה, 

אם תוכל לתת מידות של המוביל אוכל לבדוק

ב" ג'אנקיה" שלי. 

המכלול הורכב חזרה יחד עם הגלגלים, כיוון שהטיפול נעשה בחניון רחוק מהבית, לא רציתי להשאיר את הרכב נטוש על בוקים. 

תודה רבה בכל אופן על ההצעה, מעריך את זה.

לפני 23 דקות, slavai כתב:

בעבר רכשתי סט כזה לסיוויק מהמוסך מורשה יבואן מאיר בראשון.

עלה לי 120 לשתיים.

דיברתי עם המון חנויות חלפים, בינהם הכי גדולות בארץ, לא היה להם סט כזה, כנ"ל במרכזי, לרכב שלי ספציפית, אין סט מובילים, אלא כל תושב. הקליפר

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...