Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג פאלקן אחד

דובצע

פוסטים מומלצים

לפני 21 דקות, Tom_22 כתב:
לפני 11 שעות, דובצע כתב:

קוד עומס 94 זה סטנדרטי, לא מסחרי. במידה שלך יש גם צמיגים מסחריים, בעלי סימון C וקוד עומס 102/100.

נכון אתה צודק הצמיג רגיל. התכוונתי על המידה שהבנתי שהיא נדירה

לפני 22 דקות, Tom_22 כתב:

וגם המחיר, הוא בערך כמו צמיג חדש סיני במידה הזו.

הוא אמר לי זה משומש במצב חדש. חדש מוכרים ב400/500   אני יבדוק תאריך ויצלם את שם הצמיג. אם הוא שיקר אני יחזור עליו פעם 3. אני לא מתכונן לוותר לרמאים

עריכה אחרונה על ידי דובצע
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה צמיג סיני זול

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, דובצע כתב:

באמת חדש 0624

השאלה כמה שווה כזה חדש

מפברואר השנה. הכי זול שמצאתי ברשת היה 225 ש"ח (טוב, כנראה לא בדיוק באותה מידה מה שמצאתי, אבל צמיגים סינים אחרים במידה בהחלט מופיעים תמורת 220-230 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, דובצע כתב:

את הצמיג הסיני מכר לי מישהו (בנתיים לא אציין שם) ואמר זה צמיג במצב חדש תביא 200 מזומן

אם כבר צמיג סיני במחיר הזה היית קונה כבר אחד חדש לגמרי ולא ״משומש במצב חדש״ ועוד עם תיקון תקר בפנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי הכול בסדר. 

שלחתי לו הודעה הוא ישר התקשר אלי הסביר שמחיר פאלקן 400/500 ובמוניטין שלו הוא ידוע שלא משתלם לו לספק את המחירים לפי איך שאני הבנתי

אני לוקח אחריות של 50 % מהטעות שלי בסיפור שלא הבנתי שדובר על פאלקן אלא על סיני וממשיך הלאה 

אולי יכלתי לקבל סיני חדש אבל זה לא קריטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את ענין המוניטין.

כלומר כן הבנתי, זה ברור שמשתלם לו (ולכל צמיגאי) למכור סינים, שם הרווח גבוה יותר, כי מחיר העלות שלהם נמוך מאוד.

סיפור דמיוני - הוא מכר את הצמיג כחדש למישהו תמורת 250 ש"ח, אותו מישהו קיבל פנצ'ר והחליט להחליף כבר למשהו איכותי יותר. הצמיגאי זיכה אותו ב-50-100 ש"ח, תיקן אותו ומכר לך אותו הלאה תמורת 200 ש"ח. יופי של רווח.

בכמה הוא מכר לך את המישלין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון מאוד. אני לא יחזור אליו אבל זה לא מצדיק שיימינג

מישלין כבר קניתי בירושלים בשירקם וזה הבית החדש שלי לצמיגים אחרי שנים ארוכות בצמיגי המושבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...