טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,309 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
איך בגדול תיבות רציפות מבחינת אמינות, ומבחינת עלויות אחזקה, תיקון, החלפה? ולא רק בדגמים חדשים, אלא גם ישנים יותר שעדיין על הכביש. דגמי תיבות או דגמי מכוניות ידועים לטובה או לשמצה? באיזה דיון מ-2011 כאן היו טענות שזה יכול להיות אמין יותר מפלנטרי, אבל לא התפתח דיון מעמיק. מצד שני, זה פחות נפוץ, מה שאני מניח אומר פחות זמינות חלפים, ופחות ידע במוסכים ממוצעים. ראיתי אזכורים שכדאי להחליף שמן גיר באופן יזום.
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
-
לפני לא הרבה זמן נשבר לי הצינור שמחזיר מים מהמנוע לתוך מיכל העיבוי, הזמנתי כזה באינטרנט ועד שהוא יגיע השתמשתי בצינור דלק בקוטר דומה קצת קליפסים וסיליקון עמיד בחום. רוצה לציין שגם במיכל העיבוי יש דליפה קטנה בחלק שנוזל לא בורח בו אלא רק הלחץ טיפה יורד וכל הנוזל קירור במערכת חדש לגמרי ותואם לתקן היצרן. שבועיים שלוש הכל היה סבבה ואז פתאום האוטו התחיל להתחמם יותר מהרגיל, מגיע ל105 מעלות והגיע גם ל110 בנקודה מסוימת. ואת זה אני אומר ממכשיר בדיקה ולא מהמד בדאשבורד שאין לי, האור אזהרה אפילו לא נדלק. רק בעמידה ממושכת ולא בנסיעה מהירה. לפני שאני מתחיל לרוץ ולהחליף אלף ואחת חלקים סתם כמה שאלות האם ירידה בלחץ המערכת אבל ללא דליפת נוזל מורידה…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי קיה ספורטאז' 2017 מנוע 1.6 אטמוספרי. האוטו ברשותי כ4שנים ללא תקלות ומטופל כראוי. קמ נמוך 102000 . לפני כחצי שנה נדלקה לי נורה של שמן והוספתי שמן לפי ההוראות. לאחר שדיברתי עם המוסכניק הוא לא מצא נזילה או משהו לא תקין ואמר שיכול להיות שאנחנו נוסעים עם טורים גבוהים או שהמנוע כבר מאותת על תקלה... ( אנחנו נוסעים רגוע ולא לוחצים יותר מידי על הדוושה) אתמול הנורה נדלקה שוב והוספתי שוב שמן. האם עלי לחשוב על החלפת רכב? האם זו מחלה ידועה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
שלום לכולם,אני מעוניין לבצע החלפת שמן גיר לרכב עם תיבה dsg 6 עם קלאצים רטובים. מהחיפושים שלי עלה כי התקן הוא VW TL-52182 . האם יש איזשהו סיכון להשתמש בשמן לא מקורי אשר עומד בתקן? יש דעות לכאן ולכאן כשמדובר בשמן גיר .
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 319 צפיות
שלום, האם יש כאן בעלי רכבים עם מנוע 1.6 ליטר שהסבו להנעה בגז? אם כן, לפני כמה שנים והאם מומלץ באופן כללי? האם היו הוצאות תחזוקה מעבר למה שהיה צפוי מראש ו/או הפתעות אחרות? תודה
הודעה אחרונה מאת erco, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 269 צפיות
איך אני מוציא את הנורה מהמקום שלה? ראיתי פעם את המכונאי מחליף נורה. לקח לו 20 שניות
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשמח לדעת איזו סוללה מתאימה לשלט רכב סוזוקי סלריו 2016
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 608 צפיות
מישהו יודע איך מבטלים את הצפצופים כשמתקרבים לאובייקט בחניה? מניח שגם בגולף8 זה אותו דבר. לא מוצא את האפשרות הזאת ברכב\ספר רכב ולא בפורומים.
הודעה אחרונה מאת ergoz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 449 צפיות
הי, שוב שלום. אני אוכל מרורים עם ניסן קשקאי 2017. החלפתי כבר מנוע לאחר 50 תיקונים שונים. קיבלנו החלטה להחליף, זהו. כמעט סגרנו על סקודה קמיק 1.5 חדשה (לא מצאתי יד 2 ) אבל היו לי בעיות בגיר של הניסן וזו בעייה לטרייד אין. החלפתי מוח ב 3500 אם אופציה להוסיף 4000 תוך 4 חודשים לשיפוץ גיר, במידה שנדרש. הרכב מקרטע ועשו לי שוב כיוון למוח ועכשיו אחרי 4 ימים הוא לא יציב ויורד בטורים ונורית בקרת היציבות נדלקת. לניסן אם תקין יתנו לי 38000 בטרייד אין. אני ממש אבל ממש עובד עצות. מבקש עזרה בחשיבה לוגית, פחות אמוציונאלית, כי בא לי למכו אותו לפירוק תמורת מנה שווארמה.
הודעה אחרונה מאת ניטשה, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 667 צפיות
שלום היום בדקתי וראיתי שהרכב נוסע בנסיעה עירונית על טמפרטורה של 103+- רציתי לדעת אם זה תקין
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני לא זוכר אם הנורה הזאת הופיעה מאז ומתמיד, היא מופיעה באופן קבוע ולא נעלמת מלוח המחוונים. מה המשמעות של הנורה הזאת? תודה!
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 591 צפיות
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 364 צפיות
ברכב הנ"ל השייך לבני נשפך מיכל של טחינה בין המושבים הקדמיים, אמנם הרכב נוקה, אולם, העיר מתחת לכיסא הנהג נשאר ריח. אני מעוניין לפרק את הכיסא ולנקות טוב מתחתיו ככל הניתן,שאלתי האם יש מקומות באזור השרון שיכולים לבצע זאת. אני ניסיתי אבל צריך מפתח מיוחד לכיסא הנ"ל , וכל מה שניסינו לא הלך. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת sarbar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע איך קוראים לצינור הזה? ומה תפקידו? הוא פשוט נשבר לי ביד,כנראה כבר ישן
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 321 צפיות
שלום, כשנסעתי אתמול מספר אנשים אמרו לי שאין לי נורות אחוריות ברכב (נסיעה במהלך הערב). כשבדקתי את האוטו כשהאוטו במצב של אורות לילה באמת אין תאורת לילה, אין תאורת ברקס, אין תאורת רוורס. מישהו יכול לעזור בנוגע לפתרון? מניח שהדבר מצריך חשמלאי רכב אבל חשבתי על פתרון של החלפת נורה בינתיים. מכיוון ושתי נורות לא עובדות קשה לי להאמין ששתיהן נשרפו באותו הזמן וזה באמת בעיית חשמל. אולי יש משהו בI10 שגורם לו פתאום להיות עם נורות לא דולקות? האורות האחוריים התחתונים כן עובדים אם אני מפעיל אותם במתג של כפתורי ההגה.
הודעה אחרונה מאת Markm4, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב, צריך להחליף, לפחות זוג. הכי חשוב לי זה שקט ובהמשך צריכת דלק ושרידות (ובטיחות כמובן). 16/205/55 91w מה ההמלצה ואיפה ניתן להשיג במחיר טוב במרכז? לא מחפש לצאת במחיר של סיני זול אבל גם לא מתכוון להתפרע. תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי פיג׳ו 3008 עם מנוע 1.5 דיזל, שרשרת התזמון הדקה (7מ״מ) שבין שני גלי הזיזים העליונים נקרעה באופן פתאומי עקב כשל טכנוני של המנוע, אף על פי שהרכב מטופל בחברה כמו שעון. לבסוף נאלצתי להחליף מנוע. רכשתי מנוע חדש במוסך של היבואן ונפרדתי מכמה עשרות אלפי שקלים. המנוע החדש הגיע כבר עם פלטה עליונה המשודרגת (שרשרת 8 מ״מ) אבל יש איזה עניין שלא מסתדר לי כל כך, אם מוציאים את מדיד השמן כאשר המנוע פועל, מתחיל השפרצות של שמן ומורגש לחץ מכיוון העוקה ושמן שפורץ דרך פתח המדיד. ממש טיפות של שמן שעפות כלפי מעלה ונוחתות בנחת על המנוע כמו גשם של שמן. כאשר פותחים את פתח מילוי השמן גם מורגש לחץ שפורק החוצה. ברור לי שלא נוסע…
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ברשותי סקודה אוקטביה 2014 לאחר נסיעה של חצי שעה האורות בידית גיר התחילו להבהב וכך הנורןת בלוח שעונים נדלקו עם הערות על הצג של error על כל מערכות הרכבוהרכב הפסיק לנסוע הוא לא נכבה לאחר כיבוי וניסיוו התנעה מחדש הרכב לא הניע להלן קודי תקלות שנלקחו מהלאנץ לאן להמשיך מיפה האם יש ממסר או משהו שאחראים על זה ....
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 552 צפיות
היי חברים, יש לי בבית שני שלטים של היונדאי שלי ובאחד השלטים נשבר החלק שמתחבר לצרור המפתחות. הזמנתי שלט חדש מעליאקספרס, החלפתי את המפתח ושמתי גם את לוח הבקרה. ראיתי שהשלט מגיב לרכב ומצליח לפתוח ולסגור. זרקתי את השלט השבור לפח ורק לאחר יומיים שבאתי להניע ראיתי שיש סטרטר אבל הרכב לא מניע. הזמנתי גרר והאיש אמר לי להביא את השלט השני ואכן זה פתר את הבעיה. מסתבר שבשלט שזרקתי היה צ'יפ נוסף שרק בעזרתו ניתן להניע את הרכב. כרגע נשארתי עם שלט אחד תקין ושלט אחד מעליאקספרס שלא מצליח להניע. האם יש דרך לשכפל את הצ'יפ הזה עצמאית? האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי או שהדרך היחידה להשמיש את השלט צהיא רק ע"י איש מקצוע? ואיפה ב…
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 699 צפיות
שלום, חדש בתחום הרכבים אשמח לעזרה. הוחלפו צמיגים קדמיים לפני חודשיים, תוך כדי החלפה המתאמים של הג'אנטים התפרקו והרכבנו את הגלגלים ככה בלי מתאמים - בעל הפנצ'ריה אמר שאם יהיו רעידות על ההגה נצטרך להזמין ג'אנטים חדשים לכל הרכב (לא זול וגם הג'אנטים שיש כרגע הם יחסית בסדר אין באמת צורך ויזואלי להחליף אותם) כמה חברים אמרו שאולי יש בעיה באיזון - באתי לאותו המקום לעשות איזון מקדימה, הרעידות המשיכו לאחר עוד התייעצות, נודע לי שיש מקומות שלא יודעים לעשות איזון אז הלכתי למקום אחר עשיתי איזון קדמי וגם אחורי - עדיין יש רעידות. האם רעידות בהגה הם בהכרח בגלל שיש מחסור במתאמים על הג'אנטים הקדמיים או שיכולה להיות סיבה אחרת?
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים. מעוניין לקנות סובארו פורסטר 2016-2018 והסב אותה לגז. מישהו יכול לכתוב מנסיונו אם הסבה לגז עושה בעיות ברכב כזה? ובכלל למי שיש נסיון בפורסטר עם גז או בכל רכב עם גז אשמח לשמוע.. ובנוסף אם יש למישהו המלצה על מקום שעושה הסבה לגז בצפון אשמח לשמוע...
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
ברשותי פיג'ו 301 טורבו דיזל 1.6 ידני שנת 2016. קניתי את הרכב כשעמד על 183,000 ק"מ, כעת הרכב עומד על 207,000 ק"מ. הרכב ברשותי כמעט שנה + 9 חודשים, 24,000 ק"מ הרכב אצלי, 3 טיפולים בזמן (אפשר לומר אפי' לפני הזמן). הטיפול השני כלל החלפת שמן מנוע + פילטר סולר, אוויר, שמן, מזגן. (בטיפול השלישי הוחלף ג"כ אבל ללא פילטר סולר). אני תמיד מאוד עדין עם הרכב לא קורע את המנוע. היום בעמידה נתתי קצת גז ואמרו לי שהרכב מעשן עשן שחור, בדקתי את זה ובאמת שלוחצים על הגז (בערך טורים 2.5-3 (דיזל)) יוצא עשן שחור סמיך מעט אבל ניכר שיוצא כמות דיי מטרידה. כשקניתי אותו בוודאות לא הייתה בעיה של עישון העלנו לטורים גבוהים מאוד והאגזוז לא הוציא טיפת עשן. אני חושש שזה התח…
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 458 צפיות
רנו יש לי רנו גרנד סניק 2013 והחום מנוע עולה לי רק כשהאוטו עומד אם אני מתחיל נסיעה החום יורד לקחתי את האוטו למוסך כמה פעמים המוסכניק אומר שהכל עובד פיקס השאלה אולי בדגם הזה מותר לחום מנוע לעבור את החצי? ( המד חום דיגיטלי) תודה רבה אני כבר אובד עצות
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 764 צפיות
בוקר טוב, מחפש מקום מומלץ לאבחון ותיקון או החלפה לממיר קטליטי (שמעתי שיש בשוק הזה הרבה חאפרים שלא ממש מקצועיים ולכן מחפש דווקא כאן את ההמלצה). עדיף באזור מרכז הארץ עד אזור ירושלים. התקלה - רכב נחנק ממש בימים חמים, עליה של בערך 25% בצריכת דלק. תוסף דלק ותוסף לממיר לא עזרו כלום. בסריקה - לא מופיעה תקלה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Aviady001, -
צמגי RUNFLAT
מאת דרור1- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 817 צפיות
שלום ברשיון הרכב שלי מופיע ש צמיג הוא RF 225/45/17 כמובן שאין ספייר האוטו עבר טסט (קניתי לאחרונה) עם צמיגים רגלים ויש לי טסט בקרוב ואני נדרש להחליף 2 צמיגים לפחות RF יקר מאוד ואין לי בעיה להחזיק ערכה או ספייר בבגאז השאלה האם במכון יפסלו אותי עם 4 צמיגים רגילים
הודעה אחרונה מאת Aviady001, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 473 צפיות
שלום וערב טוב,הייתי רוצה לשאול כול כמה זמן צריך לרוקן נוזל קירור ישן והלחליף בחדש? במסגרת יישור קו לרכב עשיתי זאת במוסך מורשה ב 120 אלף קילמוטר'ז היום הרכב אם 164 אלף,עשה 44 אלף מאז. האם זה עניין של קילומטראז או זמן -(תווך של שנים) האם נוזל קירור כמו שמן מאבד את האיכות שלו בלי קשר לנסועה?
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 305 צפיות
שלום אשמח לעזרה בפתרון התקלות לאחר מספר מוסכים שכשלו לצערי . רנו פלואנס 2011 דיזל בלחיצה חזקה על דוושת גז . נדלקה נורה , ביצעתי סריקה ומופיע 2 התקלות df647,df998 מצורף בתמונות. אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 360 צפיות
ניסים ונפלאות ברכב הזה,מסקנה-לא לרכוש רכבים מסוחרים או סוכני מכירות מה אני צריך לדעת לפני ואחרי התיקון,האם מתחייבים על רמת האיטום לנזילות ורעשי רוח? מה לגבי הבקרות סטיה מנתיב או בלימה הם נמצאות על השמשה? מישהו החליף ויכול לתת אזהרות או המלצות? אשמח לכל מידע.תודה.
הודעה אחרונה מאת Ido.G, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 15.4 אלף צפיות
היי, ביונדאי שלנו, i30CW 2010, בהתנעה, מדי פעם המנוע מגיב בגמגום, רועד כולו, מד הטורים לא עובד, ולפעמים יחד עם התופעות הללו גם נדלקת נורת ESP. מדוממים ומתניעים מחדש והאוטו חוזר לתפקד כרגיל. מה זה? ולמה במוסך סטנדרטי לא מצאו את מקור הבעיה? האם יש טעם לפנות למוסך המורשה? יהיה לו פתרון אחר? תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת ddavid1322, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 694 צפיות
אני רוצה להחליף לבד את גומיות החלונות בדלתות האחוריות. הן נמסות בחום יש. הדרכה? איפה מזמינים אותם?
הודעה אחרונה מאת saar5555,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,065 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- mazda2011
- יבגניפ
- natco
- גולדן191
- פריג'י
- Satori
- David32
- yoav911gt2
- WideFocus
- fatboy1340
- nio