Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמגי RUNFLAT

דרור1
מעבר לפיתרון נפתר ע"י Aviady001,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 

ברשיון הרכב שלי מופיע ש צמיג הוא  RF  225/45/17  כמובן שאין ספייר 

האוטו עבר טסט (קניתי לאחרונה) עם צמיגים רגלים  ויש לי טסט בקרוב ואני נדרש להחליף 2 צמיגים לפחות 

RF יקר מאוד ואין לי בעיה להחזיק ערכה או ספייר בבגאז

השאלה האם במכון יפסלו אותי עם 4 צמיגים רגילים  

עריכה אחרונה על ידי דרור1
פורסם

שאלה מעניינת, אני מניח שאם יש לך גלגל ספייר אז לא תהיה בעיה. תספר לנו. צמיגי ראנפלט לא זולים אך לי ברכב אין מקום לגלגל ספייר בכלל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, דרור1 כתב:

או ערכה שלהבנתי הורסת את הצמיג  

היא לא הורסת את הצמיג. אבל היא מהווה פתרון זמני וקצר מועד עד לתיקון הצמיג ויש לשטוף את החומר היטב.

כמובן שלא בכל סיטואציה היא תעזור (למשל קרע בצמיג), וכאן היתרון של גלגל חילופי.

יש מספר משתמשים בפורום שהעידו כי החליפו לצמיגים רגילים והם נהנים מההחלטה הזו שכן צמיגים רגילים נוחים יותר ובהרבה מקרים גם מתנהגים טוב יותר (אולי כחלק מענין זמינות צמיגים עדיפים).

לפני שעתיים, kompy כתב:

ניתן לבדוק במכון הרישוי, האם לרכבך קיים מידת צמיגים חליפית שאינה RF.

כלומר, לפי גם מה שכתב פותה"ש, יש לכך רישום וצריך (בגדר חובה*) לשנותו אם מחליטים להשתמש במקום בערכה/גלגל חילוף (לפי תקנה 365א)?

* כמו למשל ענין קוד מהירות ועומס - הרי אם מתקינים צמיגים עם גבוהים יותר, תאורטית צריך לרשום את זה אבל בפועל זה לא משהו שמוקפד עליו, לא?

פורסם

גלגל חלופי, בטח שלא במידות רגילות - לא נכנס אצלי בתא המטען של רכב פלאג אין. אולי יש רכבים שתא המטען גדול יותר. 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 10 שעות, Tom_22 כתב:

כלומר, לפי גם מה שכתב פותה"ש, יש לכך רישום וצריך (בגדר חובה*) לשנותו אם מחליטים להשתמש במקום בערכה/גלגל חילוף (לפי תקנה 365א)?

* כמו למשל ענין קוד מהירות ועומס - הרי אם מתקינים צמיגים עם גבוהים יותר, תאורטית צריך לרשום את זה אבל בפועל זה לא משהו שמוקפד עליו, לא?

במידה ומצויין ברשיון הרכב כי אין גלגל חילוף ו/או קיימת ערכת תיקון, יש צורך לשנות זאת במשרד הרישוי.

שינוי המידה, ללא ציון RF, נעשה במכון.

• מעניין 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 16 שעות, Tom_22 כתב:

ש מספר משתמשים בפורום שהעידו כי החליפו לצמיגים רגילים והם נהנים מההחלטה הזו שכן צמיגים רגילים נוחים יותר ובהרבה מקרים גם מתנהגים טוב יותר (אולי כחלק מענין זמינות צמיגים עדיפים).

על הרכב שלי היו runflat חדשים וזולים כשרכשתי אותו. 

נוחות הנסיעה באמת הייתה נוראית 

עשיתי ניסיון, החלפתי לRunflat מעולים ויקרים מאוד. שווה כל שקל, נוחות הנסיעה מעולה ועושים את העבודה. פנצ'ר יחיד בעקבות בורג וניתן היה להמשיך בנסיעה במהירות נמוכה עד התיקון.

ממליץ להתאמץ, לקנות runflat טובים. על אחת כמה וכמה אם אין אפשרות לגלגל רזרבי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• פיתרון
פורסם (נערך)

החלפתי הבוקר רביעית RF לרביעיה של רגילים

אין שום בעיה מבחינת רישוי שנתי.

דאג רק למידות וקוד מהירות ועומס תקינים כמובן דאג בנוסף שיהיו לך ערכת תיקון "תולעת" ספריי פנצר וקומפרסור.

הרגשה אחרת לגמרי מRF, והם היו של מישלין.

חבל שלא עשיתי את זה קודם.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Aviady001

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...