Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2008 - Misfire P0300 P0301 P0302

Deutz912

פוסטים מומלצים

מיספייר צילינדר 1-2

הוחלפו פלאגים, המנוע נשמע יותר טוב ועובד על 3 בוכנות.(מאשר לפני ההחלפה שכנראה עבד על 2)

שהרכב מונע הוצאתי את החוט הצתה של צילינדר 1 המנוע רועד, הוצאתי את החוט צילינדר 2 לבד ואין שום שינוי.

צילינדר 2 כנראה מיספייר. אבל אחרי איפוס עדיין מראה מיספייר ב 2 הצילינדרים..

מה יכול להיות ? חוטי הצתה או קויל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, itzik123 כתב:

תאפס תקלות, תחליף את הקוילים 1 ו-2 עם 3 ו-4, ולפי מיקום חזרת התקלה תדע אם יש בהם בעיה או לא

כן אבל יש כאן משהו מוזר שאני מנתק את חוט ההצתה של הצילינדר 2 המנוע ממשיך רגיל כאילו לפני זה הוא גם לא עבד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בקיא, יכול להיות שיש כאן מי שיכול להסביר את זה.

בכל זאת מעלה השערה, אולי הבעיה בצילינדר 1 לא קשה ולא ממש מורגשת אבל עדיין המחשב מזהה משהו לא תקין.

בכל מקרה כדאי לך לבצע את ההחלפה, זה יכוון אותך לבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתכן והחוט הצתה לא תקין.

אם החוטי ההצתה תקינים והמצתים תקינים יש לבדוק קומפרסיה ולוודא שהצילינדר תקין ואז לבדוק אולי מרסס דלק סתום, אבל לרוב הבעיה בחוטי ההצתה/סליל הצתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, ba323f כתב:

יתכן והחוט הצתה לא תקין.

אם החוטי ההצתה תקינים והמצתים תקינים יש לבדוק קומפרסיה ולוודא שהצילינדר תקין ואז לבדוק אולי מרסס דלק סתום, אבל לרוב הבעיה בחוטי ההצתה/סליל הצתה.

לא מסתבר שהבעיה יכולה להיות גם בקויל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.9.2024 בשעה 17:08, IsraCar כתב:

קוייל זה סליל הצתה בעברית.

אני יודע.

החלפתי חוטי הצתה, כל פעם שמתעסקים עם החוטים (גם לפני שהחלפתי) כאילו פתאום המנוע נשמע תקין ולאחר כמה שניות או דקה נשמע דפיקות קלות מהמנוע כאילו בוכנה 2 לא עובדת (שמוציאים את החוט הצתה לא קורה כלום) ואם נוגעים שוב או אפילו בלי ליגוע זה פתאום מסתדר וחוזר חלילה..

האם זה נשמע כמו קויל לא תקין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, itzik123 כתב:

אתה יכול להסביר למה אתה מתעקש לא לעשות את הבדיקה הפשוטה שהצעתי לך?

אני יעשה מחר, אני רוצה אבל זה לא רכב שלי והוא לא תמיד זמין (עוזר לחבר) וגם שהחלפתי את החוטי הצתה זה לקח דקה והייתי צריך ללכת כך שלא היה לי זמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה. אבל תשובה וודאית לא נראה לי שמישהו יוכל לתת לך, אז מה יעזור שמישהו יגיד 'כן, זה נראה קויל'? תקנה, תחליף ובסוף יתברר (אולי) שזה לא זה. 

תתחיל בבדיקה הזאת, לפי התוצאות תראה לאן ממשיכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, itzik123 כתב:

סבבה. אבל תשובה וודאית לא נראה לי שמישהו יוכל לתת לך, אז מה יעזור שמישהו יגיד 'כן, זה נראה קויל'? תקנה, תחליף ובסוף יתברר (אולי) שזה לא זה. 

תתחיל בבדיקה הזאת, לפי התוצאות תראה לאן ממשיכים.

כי על הצד שזה לא קויל, יהיה מוזר שבבוכנה 2 המזרק דלק לפעמים יעבוד ולפעמים לא יעבוד בדיוק שנוגעים בחיבורים של החוטי הצתה.

סך הכל חשבתי לקבל כיוון..

אעשה את הבדיקה ואעדכן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...