Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דשבורד נמס - טויוטה קמרי 2008

אלי ד

פוסטים מומלצים

אני בספק. מה גם שהרכב כבר 3 שנים (לפחות) על הכביש ואם היה פאק בייצור זה היה מתגלה מוקדם יותר ו YNET כבר היו חוגגים על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השורה התחתונה היא שהבן אדם צודק.

לא יכול להיות שתקנה אוטו יוקרתי ב 260,000 ש"ח ואחרי תקופה כזו תצטרך להחליף דשבורד.

כשאתה קונה רכב במחיר כזה, אתה מצפה לאיכות גבוהה מאוד.

דרך אגב, הצעת המחיר לדשבורד + עבודה הגיע ל 17000 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם חומר למחשבה.

יש בחור גאון בשם יוסי אלפיין שעושה עבודות מדהימות.

במידה ולא תצליח להחליף על חשבון החברה, יתכן ועדיף לך לפנות אליו. הוא יצפה לך מחדש את הדש באיזה חומר שתבחר באיכות מעולה ובטח בפחות כסף.

סתם רעיון!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך קישור לעבודות שהוא עשה?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עוד אחד

http://www.youtube.com/watch?v=-MGhrVuoM1M

דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הגימור הפנימי של האקסנט שלי מסוף שנות ה90 נראה יותר איכותי מזה.

• אהבתי 1

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...

נתקלתי באותה התופעה ברכב שלי, מאזדה 6 משנת ייצור דומה לשלך.

היבואן במקרה שלי הסכים להשתתף בעלות של 80% מהדשבורד מתוך רצון טוב שנה לאחר גמר האחריות.

התקלה במאזדה לדוגמא מוכרת ע"י היצרן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...

קרה לי בפיאט 500 שלי (פוסט ידוע) שהדשבורד נסדק (נקרע) במקום של הכרית אוויר.

אחרי פניה ארוכה ליצרן, פניה לynet , ופניות לכמעט כל דבר תקשורתי .

הסכימו להחליף לי את הדשבורד ללא עלות כלל .

לחבר יש טויוטה קאמרי בדיוק עם אותו תקלה, הייתה לו גם פיאט 500 עם אותו דבר בדיוק.

ואני יכול להגיד דבר כזה.

יבואן אשר לא בדק את הדגם אותו הוא רוצה להביא לארץ . (יש דגמים אירופאים , אסייתים, וכו' ).

והביא דגם שלא מתאים לאקלים בארץ ישראל - צריך לשאת בעלויות התיקון במלואם.

אין סיבה - שחלק כזה יהרס תוך מספר מועט של שנים , ללא מריחה של חומרים או כל דבר אחר.

אחד הדברים שלמדתי מהמקרה שלי זה לשאול את השאלות הנכונות :

1. האם זה נוצר כתוצאה מנזק של חומרים ששמתי (תקלת שימוש לא נכון) ?

2. האם הדשבורד מתוכנן להחזיק תקופה של X שנים? ולאחר מכן יש להחליף פלסטיקה לפי יצרן?

מעבר לזה אני מחר יעדכן את הפוסט שלי לגבי התפתחות נושא הדשבורד (בתקווה שהסיפור נגמר במלואו) .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בספק. מה גם שהרכב כבר 3 שנים (לפחות) על הכביש ואם היה פאק בייצור זה היה מתגלה מוקדם יותר ו YNET כבר היו חוגגים על זה.

איתמר.

למה כל כך הרבה ספקות??

מה,זה לא יכול לקרות בטויוטה או מאזדה?!

אתה באמת מאמין שאין תקלות ופאקים[אפילו קשים] באיכות של הרכבים האלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמת לב לתאריך פרסום ההודעה שבחרת לצטט ולהגיב לה? אתה יודע, מאז אנשים לומדים דברים חדשים ומשנים את דעתם.

אנחנו עדים ל"פאקים" כאלה ואחרים אצל כל היצרנים, הבחור עם הפיאט 500 / קיה ריו והדשבורד המתנפח, ריפודי דלתות נושרים ברכבי VAG וריפוד תקרה נושר ביונדאי אקסנט. והיי, אפילו קאמרי ולנדקרוזרים עם דשבורדים מפוצצים. כל הז*ן.

אתה מתבקש לצאת מעמדת הטרול שבחרת להתמצב בה ותתחיל להגיב לגופו של עניין. אנחנו לא אוהבים מתחכמים בפורום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 10 שנים מאוחר יותר...
השבוע אושר הסדר פשרה בתביעה ייצוגית העוסקת בהינמסות, סדיקה או שינוי מרקם הדשבורד במגוון רכבי טויוטה.
ההסדר כולל אפשרות לבצע החלפה של הדשבורד וכן אפשרות לקבל החזר כספי אם החלפתם בעבר על חשבונכם. ניתן לבדוק באתר האם הרכב נכלל בהסדר הפשרה, לראות את תמצית הסדר הפשרה והמסמכים הרלוונטיים.
שימו לב שתקופת ההסדר היא בין 3.10.2024 ל-3.10.205 ולכן ככל שהרכב נכלל בהסדר הפשרה, כדאי לפנות בהקדם ליוניון מוטורס.
לינק לאתר טיוטה המפרט על ההסדר: https://www.toyota.co.il/owners/dashbord
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...