Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX5 הודעת שגיאה U0323

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מאזדה CX5 שנת 2013, תופעה מוזרה מאתמול: כמעט כל השעונים לא מראים חיווי (חוץ מאיתותים ומרחק נסועה), וגם המדחס של המזגן לא פועל. 

חיברתי סורק, קיבלתי הודעת שגיאה U0323.

ניסיתי להוציא מינוס מהמצבר לכמה דקות;

ניסיתי גם לשים פיוזים חדשים מספר 30 ו-41 האחראים על לוח השעונים והמזגן.

בינתיים כלום לא השתנה...

למישהו יש כיוון מה עושים?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

https://www.google.com/amp/s/www.engine-codes.com/u0323.html

כנראה שתצטרך לגשת למוסך מורשה של מאזדה, כי השלב הראשון והקל (.וכנראה הזול ביותר ) בתיקון זה עדכון תוכנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, BassDriver כתב:

ו "על הדרך" הייתי בודק תקינות מצבר.

שמתי מצבר חדש ויקר לפני חודשיים

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

https://www.google.com/amp/s/www.engine-codes.com/u0323.html

כנראה שתצטרך לגשת למוסך מורשה של מאזדה, כי השלב הראשון והקל (.וכנראה הזול ביותר ) בתיקון זה עדכון תוכנה.

אני כמובן מנסה למצוא פתרונות אחרים לפני שאני עובר לשלב היקר של מוסך מאזדה, מה גם שאני מתאר לעצמי שהם לא תמיד ששים לקבל מישהו מעכשיו לעכשיו 

פורסם

תוריד מכאן את חוברת ה-Workshop.

בתוך הקובץ zip יש קובץ PDF בשם CX-5 2012 - 2013 Mechanical Workshop Manual.

בעמ' 443-444 יש את תהליך האיבחון לקוד התקלה שציינת.

למרות התהליך המתואר שם, יתכן ויש מידע מעודכן ברשות החברה (או מכונאים מנוסים) למקור הבעיה שהוא אחר.

אגב, מענין שלדור השני של ה-CX5 יש בעיה עם אותו קוד (בליווי עוד קודים), שניתן לפעמים לפתור דרך תהליך איתחול כלשהו דרך מערכת המאזדה קונקט (שאין אצלך להבנתי). אם כי לא יודע אם זה בכלל קשור למה שקורה אצלך, למעט הקוד המשותף.

• מעניין 1
פורסם

Tom_22 תודה לך! בכל מקרה, הנה עדכון מהבוקר: סודר העניין! אצל החשמלאי רכב האלוף שלי. מסתבר שהיה לי ברכב חוט חשמל חשוף שמיועד להעביר תצוגה למסכי ה-DVD של משענות ראש. אני ניתקתי אותו לפני חודשים באזור בורר ההילוכים אבל לא ביטלתי כמו שצריך. אז החוט על שני גיליון החשופים יצר קצרים שזוהו בפיוז שבבית מנוע.

• אהבתי 5
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...