Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפתרתי את בעיית הטורבו באורלנדו שלי הלכתי לפתור בעיית טורבו בשברולט קרוז של חבר רק כל מה שעשינו לא עזר הטורבו שלו נראה גמור הwast gate שלו ממש משוחרר הציר שחוק מאוד ולפי סרטונים ביוטיוב הטורבו גמור , הבן אדם רוצה להחליף טורבו אבל לא מצאנו אף אחד באיזור חיפה קריות שמתעסק בזה, יש את חברת בשן רדיאטורים לידינו שהם מתעסקים עם מכירה של טורבו חליפי ב1900₪ בלי הרכבה ואחריות שנה רק עם קבלה של הרכבה במוסך מורשה, מכירים באזור מוסך שיעשה את זה? 

פורסם (נערך)

אם פתרת בעיית טורבו,
ונשמע שהתעסקתם ברכב אם אני הבנתי נכון-

למה שלא תרכיבו בעצמכם?

עריכה אחרונה על ידי Gauss
פורסם

עלות טורבו חליפי כולל עבודה בערך 4,500-5,000 כולל מע״מ.

לא מכיר באזור חיפה אבל לא רוצה סיבה שמוסך לא יבצע את ההחלפה, היא לא ממש מסובכת. הייתי מרים פלאפון לכל מוסך בסביבה ומבקש הצעת מחיר.

פורסם

טורבו חליפי יהיה ככל הנראה טורבו סיני שאתם יכולים להזמין בעצמכם מחו"ל ב300-400 דולר עם משלוח ולהרכיב לבד.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

חברים תודה על התשובות אבל... אין שום בעיה להזמין מחו"ל, אין שום בעיה להזמין סיני , טורבו חליפי ביררנו ועולה כאן הכי יקר 2000₪ כולל מע"מ, אין לי בעיה להרכיב לבד ברכב שלי, כמו שאמרתי זה לא רכב שלי, בעל ברכב רוצה שתהיה גם אחריות משהו שאני לא רוצה לקחת על עצמי, מבירורים שעשינו עם טופ טורבו ,מרכז הטורבו,עולם הטורבו, יורגן טורבו, אין אחריות על התקנה לבד, שלמה נאור,טולדנו/בשן אחריות רק עם התקנה במוסך מורשה, שאלנו בכמה מוסכים באיזור הקריות אמרו שאין בעיה להרכיב רק שאין אחריות מצידם כי אנחנו הבאנו את הטורבו, במוסך לא מורשה התקנת הטורבו תעלה 1200₪ אבל שוב אין אחריות משום מקום, הקטע המפחיד בהתקנת טורבו ע"י מישהו שלא מכיר זה השימון הראשוני בזמן ההתקנה והנעת הרכב כאשר החנוכיה של הפלאגים מנןתקת מחשמל וגם משאבת הדלק כדי שיגיע שימון טוב לטורבו, דילוג על השלב הקטן הזה יביא למות הטורבו 

פורסם

1. כשאתה כותב מוסך מורשה, לא ברור עד הסוף אם זה מורשה יבואן או שלא. כל המוסכים בעלי רישיון הם מוסכים מורשים.

2. המוסכניק רוצה לספק את הטורבו? למה לא ללכת על זה, בתנאי ששניכם מסכימים על ספק הטורבו?

פורסם
לפני 10 דקות, mcaspi כתב:

1. כשאתה כותב מוסך מורשה, לא ברור עד הסוף אם זה מורשה יבואן או שלא. כל המוסכים בעלי רישיון הם מוסכים מורשים.

2. המוסכניק רוצה לספק את הטורבו? למה לא ללכת על זה, בתנאי ששניכם מסכימים על ספק הטורבו?

1. מוסך מורשה משרד התחבורה

2. 2 מוסכים רצו להביא טורבו רק שהם לא רוצים להגיד מי הספק וגם דורשים 3000₪ לא כולל מע"מ על טורבו חליפי ללא עבודה, מצאנו חברה בחולון בשם סובי גל שמשפצים טורבו רק ששוב צריך לפרק את הטורבו. 

פורסם
לפני 12 שעות, אורלנדו השמן כתב:

מכירים באזור מוסך שיעשה את זה? 

בהמלצות על מוסכים הפורום חלש, ואתה עוד מבקש המלצה באיזור ספציפי. תנו את העבודה למוסכניק ששניכם מסכימים על התנאים. מידע על הנושא נראה שיש לכם הרבה. אם מחיר הטורבו לא סביר בעיניכם, אפשר להמשיך לדון על זה. אבל שוב, המלצות הולכות קשה כאן, אם בכלל.

פורסם
לפני 10 שעות, אורלנדו השמן כתב:

שאלנו בכמה מוסכים באיזור הקריות אמרו שאין בעיה להרכיב רק שאין אחריות מצידם כי אנחנו הבאנו את הטורבו, 

הם צודקים.

הם לא יודעים מה מצב הטורבו שאתה מביא, אז הם לא מוכנים לקחת אחריות.

פורסם
לפני 4 שעות, guya72 כתב:

הם צודקים.

הם לא יודעים מה מצב הטורבו שאתה מביא, אז הם לא מוכנים לקחת אחריות.

אם החבר רוכש את הטורבו היכן שהמוסכניק רוכש, למה הם לא יודעים את מצב הטורבו? יש להם ניסיון עם העסק.

אחריות יש להם רק על העבודה.

פורסם (נערך)

תמיד קיים מצב אפשרי שהטורבו יגיע מהספק לא תקין (סיכוי קלוש, אך אפשרי).

אם המוסך רוכש את הטורבו ישירות מהספק, הוא מחזיר לו. אומר לו שהטורבו לא תקין ונגמר הסיפור.

ברגע שאתה מביא לו את הטורבו, אף אחד לא יודע אם "שיחקת" איתו בדרך.

לכן אף אחד לא מוכן לקחת אחריות.

וזה נכון לכל תחום עיסוק (לא רק רכבים). ברגע שאתה מביא מוצר שאתה קנית עצמאית לצורך התקנה בלבד - אף אחד לא יקח אחריות על תקינות פעולה לאחר ההתקנה.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
לפני 38 דקות, guya72 כתב:

אם המוסך רוכש את הטורבו ישירות מהספק, הוא מחזיר לו. אומר לו שהטורבו לא תקין ונגמר הסיפור.

וזה נכון לכל תחום עיסוק (לא רק רכבים). ברגע שאתה מביא מוצר שאתה קנית עצמאית לצורך התקנה בלבד - אף אחד לא יקח אחריות על תקינות פעולה לאחר ההתקנה.

אני מבין את זה אבל אני לא מבין למה טורבו חליפי שעולה 2000₪ אצל כל הספקים שמצאנו בארץ יעלה אצל המוסכניק 3000-3500₪ בלי עבודה, לא משנה חברים תודה על הכל הוא ירד מזה לבינתיים

פורסם

...ולכן חוקק החוק שמאפשר לך להביא חלקים.

לפני 45 דקות, guya72 כתב:

1. למה בעל רכב לא יכול להחזיר את הטורבו לספק, לומר לו שהטורבו לא תקין, ונגמר הסיפור?

2. למה בעל רכב יכול "לשחק" עם טורבו ולא מוסכניק? תבנה אריזה (מדבקה) כך שבעל הרכב לא יוכל לשחק עם הטורבו.

3. מוסכניק לא צריך לקחת אחריות על המוצר, אלא רק על ההתקנה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...