Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, צ'ופצ'יק כתב:

טייגר ורייקן אותה גברת בשינוי אדרת(אפילו בלי שינוי אדרת, רק שינוי של השם שמוטבע על דופן הצמיג)

כנראה שאכן כך, לפחות ספציפית לדגמים המדוברים. מתמונות ברשת, שניהם מיוצרים באותו המפעל.

גם המדרס מעט שונה ;) 

פורסם

קח בחשבון שצמיג מחזיק 3 שנים. 100 ש"ח יותר לצמיג זו תוספת של 11 ש"ח לחודש לכל הרביעיה

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

אני לא מכיר את פותש

אבל לדעתי לא לעניין לשפוט

מאיפה אתה יודע מה מצבו

אולי בעבר היה לו זמנים בומבה ועכשיו לא?

סהכ שאל שאלה לעניין, לדעתי לא מנומס להיכנס לתוך הארנק של הבנאדם

ולעצם העניין, יש אחוז מטורף של אוכלוסיה שקונה את הצמיגים הכי זולים שקיימים לרכב שלהם, בא בנאדם שלא מחפש את הכי זול, רוצה רמה מעל, מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ולא לקנות זבל סיני טהור. למה לתת לו תחושה לא נעימה.

בברכת חג שמח,

עריכה:

מצרף את תווית הeurolabel של הדגם המדובר

מקבלים הרבה תמורה בקצת כסף על זה אי אפשר להתווכח

DD67B716-674E-41B9-A9B6-2B0A16241386.png

עריכה אחרונה על ידי צ'ופצ'יק
  • רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)
לפני כשעה, צ'ופצ'יק כתב:

מצרף את תווית הeurolabel של הדגם המדובר

מקבלים הרבה תמורה בקצת כסף על זה אי אפשר להתווכח

התווית הזו לא אומרת הרבה בפועל, או רק באופן מצומצם מאוד.

ראה את המבחן שצירפתי קודם לצמיג הזה (אגב, במבחן אחר שלו שסוכם באותו אתר, הבוחנים כתבו שההמלצה על הצמיג כאופציה מותנית, מאחר והם לא יכולים להבטיח טיב ביצועים עבור צמיגים שיוצרו בזמנים אחרים מהצמיגים שנשלחו למבחן, כנראה ע"י היצרן ושלא נרכשו עצמאית).

יכול להיות שהוא מספק ביצועים סבירים בתנאים מסויימים, אבל אני לא משוכנע לגמרי שהעלות שלו (שגבוהה מצמיגים סינים למיניהם) מצדיקה את סימן השאלה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
בתאריך 14.10.2024 בשעה 21:18, vladclar כתב:

בתקציב שלך עדיף לרכוש Nexen N Blue HD Plus.

זה צמיג קוריאני סביר.

הגיעו מורכבים מהמפעל על סיאט איביזה חדשה 2024. 

לפני 7 שעות, היו זמני בומבה כתב:

פשוט הזוי שאנשים חוסכים סכומים כאלה על החיים שלהם

חושב שאתה צודק.

אבל אולי זה איזה מינימום שהוא מספיק טוב. good enough כזה.

לפני 6 שעות, צ'ופצ'יק כתב:

ולעצם העניין, יש אחוז מטורף של אוכלוסיה שקונה את הצמיגים הכי זולים שקיימים לרכב שלהם, בא בנאדם שלא מחפש את הכי זול, רוצה רמה מעל, מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ולא לקנות זבל סיני טהור. למה לתת לו תחושה לא נעימה.

צודק גם. 

אני לא הייתי מודע לזה שאנשים מחפשים את ההכי הכי זול. אבל יכולות להיות הרבה סיבות לכך. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חברים תודה רבה לכולם על העזרה והתשובות, שמעתי לעצתכם וקצת שדרגתי תקציב והתקנתי רביעית קלבר שזה לפי מה שקראתי באתר פה וגם באתר ההשוואות מותג בסדר יותר ממה שחשבתי להתקין בהתחלה

מועדים לשמחה והמשך בשורות טובות לעם ישראל

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...