Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לבקלית

מעבר לפיתרון נפתר ע"י יודוקוליס,

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אתמול יצאתי עם הרכב ממוסד אקדמי ,השומר בשער 'הוריד' את המחסום כאשר יצאתי ,שמעתי מכה/שפשוף ועצרתי לאחר כמה מטרים ,לא הבחנתי בדבר.

היום כאשר התכוונתי לפתוח את תא המטען ,ראיתי שהבקלית האחורית הימנית ,נפגעה בחלקה, כעת תהייה הדיינות ומשא ומתן ,השאלה : נוצרומרווחים קטנים בין הבקלית לגוף (פח הרכב) איזה חומר אטימה זמני ,כדאי ליישם לפני בוא הגשם ?

מצרף תמונה.

תודה לעונים.

בקלית קיה נירו.jpg

פורסם

תבדוק כמה עולה פנס כזה משומש, זה רכב נפוץ וזה לא צריך לעלות יקר. 

תקנה את הפנס, תחליף, תשמור חשבונית, תצלם את הפנס השבור לפני ההחלפה  ואחרי זה תתעסק מולם בקבלת החזר. ולא צריך שום חומר אטימה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 40 דקות, Buki כתב:

תבדוק כמה עולה פנס כזה משומש, זה רכב נפוץ וזה לא צריך לעלות יקר. 

תקנה את הפנס, תחליף, תשמור חשבונית, תצלם את הפנס השבור לפני ההחלפה  ואחרי זה תתעסק מולם בקבלת החזר. ולא צריך שום חומר אטימה. 

דווקא פנס כזה אפילו משומש נראה לי קצת יקר. (סביב האלף ויותר)

ולמה שלא תשים סילקון בינתיים כמו שזה טוב בשיש ובאמבטיה זה יעבוד גם ברכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

פחות הייתי ממליץ על להתחיל למרוח דבקים ברכב

רוב הסיכוי שיש לך ביטוח פנסים מראות ברוב הפוליסות הסוכנים מכניסים את זה אם הכן יש תפעיל ביטוח ותוך כמה ימים יש את הפנס מוכן בהשתתפות של 100-200 ש"ח שלמיטב ידיעתי תביעה כזאת לא משנה כלום בעבר הביטוחי שלך 

פורסם

טוב בדקתי, פנס כזה לא מקורי עולה 3500 ש"ח. 

השער מצולם, אז לא אמורה להיות בעיה להוכיח שהמחסום פגע ברכב. תנסה לקבל מהם מחיר של פנס מקורי כמו שהיה לך, לא תחליפי.

חומר אטימה לדעתי לא צריך. מה שיכול להיות בעייתי זה אם המים מגיעים לחלק החשמלי של הפנס לנורות וזה לא נראה המצב בתמונה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

שלום ,

בהמשך לשאלה קודמת , היכן ניתן לרכוש בקלית אחורית לקיה נירו 2021 ? הבקלית נשברה בחלק 'המקובע' לרכב.

האם ניתן לרכוש את החלק השבור בלבד או את כל הבקלית.

עדיף מאזור : פ"ת ,הוד השרון ,כ"ס.

תודה לעונים.

בקלית קיה נירו.jpg

פורסם

זה חלק יקר ולכן כמו שכבתו לך כבר, תפעיל ביטוח פנסים, תשלם השתתפות עצמית 250 ש"ח ותקבל פנס (תחליפי כנראה) חדש. 

פורסם

אכן פניתי לביטוח ,לדבריהם : באם עלות התיקון תהיה סביב 1900 ש"ח או שמאי יקבע שזה 'מתקרב' לסכום הנ"ל ,אזי שווה להפעיל את הביטוח ,במידה ולא זה יחשב כתביעה. הציעו לי לשאול את בעל העסק 'באם זה מקרה ביטוחי ?

תודה.

פורסם

אין לך ביטוח מראות ופנסים? זה הרבה פעמים נכנס תחת ביטוח שירותי דרך וגרירה. יכול להיות שסוכן הביטוח שלך לא הבין במה מדובר ומה צריך להחליף? בביטוח מראות/פנסים ההשתתפות העצמית היא רחוקה מאוד מ-1900 ש"ח (אפילו ה-250 ש"ח שבוקי הזכיר נשמע לי גבוה, אבל לא השתמשתי בזה כבר מעל עשור, אז אולי אני לא זוכר).

פורסם

אם זה מה שפגע לך בנפש כנראה שיש לך נפש עדינה...

שאתה יוצא אחרי התיקון כמובן לא לשכוח לבדוק שהאורות עובדים (ברקס איתות אור רגיל ורוורס אם יש)

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...