טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,299 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 617 צפיות
יש למישהו המלצה לנוזל קירור טוב לסוזוקי סוויפט 2008? איזה תמהיל צריך? 50/50?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 584 צפיות
מידות הצמיג 185/60 R15 84H אני מתחיל ללמוד בירושלים ואצטרך לעשות נסיעות מהצפון לירושלים פעמיים בשבוע, לכן מבקש המלצה לצמיגים אמינים ושקטים, חשבתי על הצמיגים האלה אבל לא סגור לגביהם https://tires4u.co.il/tire/185-60-r-15 84h ultracontact?id=23353 או https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=32305&PF=&did=1120&G=&SM=&PAGE=100 אשמח להמלצה ותודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 223 צפיות
שלום לכולם, יש לי טויוטה runx 2003 אני רוצה לעשות שהפנסים הראשיים ייכבו יחד עם הסוויץ, מישהו יודע איך עושים את זה או יכול לשלוח לי מדריך ביוטיוב?
הודעה אחרונה מאת גבריאל רביבו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 484 צפיות
היי כולם יש לי טראוורס 2014. בעבר היתה לו תופעה שלפעמים (פעם במספר שעות נהיגה), כשהייתי נותן גז תוך כדי נהיגה, הרכב היה מכניס הילוך בצורה מאוד לא חלקה. במוסך החליפו תושבת מנוע שבורה, ומאז זה כמעט לא קורה (קורה פעם בכמה חודשים). יודעים להסביר איך תושבת מנוע קשורה לתופעה, ומדוע זה עדיין קורה? (לעיתים רחוקות מאוד). תודה
הודעה אחרונה מאת Gidi Cohen, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 513 צפיות
היי כולם אשמח לעזרתכם. ברשותי אוטו מאזדה 2 2019 עם הנעה חכמה( כפתור) כאשר אני מכבה את האוטו הוא לא נכבה. מנסה כמה פעמים לרוב עד שנכבה. האוטו נשאר דלוק, המסך דולק והאוטו עצמו גם, ההגה גם ננעל. מצרפת תמונה להמחשה אשמח לעזרה. נתקלתם? מה אתם מייעצים? תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת חגית צ, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להחליף 4 צמיגים לסוזוקי ויטארה אני מחפש צמיגים מומלצים בתקציב של עד 450 ₪ לצמיג לפני שנתיים החלפתי את כל ה4 צמיגים לZe310 ולצערי אני לא כל כך מרוצה אחרי שנתיים, 40 אלף קילומטר סהכ והאוטו חונה בחנייה מקורה הצמיגים התייבשו ונסדקו תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 301 צפיות
שלום חברים אשמח לדעתכם המחכימה מאזדה 3 2008 עם חוסר יציבות מורגשת ממהירות של 100 אולי אפי' במהירות נמוכה יותר יש חופש בגלגל שמאל קדמי [ידים על הגלגל והזזה של הגלגל ימין שמאל ו...יש חופש] מה לדעתכם הבעיה תודה רבה ועוד שאלה מדי פעם [אחת לחודש חודשיים] נכבה לי פתאום המנוע, כמובן כשהאוטו עומד. ומדי פעם זה מרגיש כאילו הוא עומד ליכבות ואז הוא נותן "בעיטה" של דלק וזה "בסוף" לא נכבה ושוב תודה
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 894 צפיות
היי חברים יש לי קיה סול 2014 שקניתי לפהי כשבועיים. המוכר אמר לי שבית מנורת חניה חסר. למראבה הפלא - אני לא מצליח למצוא כזו - גם לא אצל קיה. בית המנורה הזה יש לו שני מוליכים בפנים. בכל החיפושים שלי ברשת אני מוצא רק נורת פניה ולא נורת חניה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ברשת או לחלופין - איפה לקנות בארץ ? מצרף תמונות של בית הנורה שאני צריך - לקחתי את זה מהפנס השני . תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת ramimos1, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 342 צפיות
שבוע טוב חברים. איזה סוג פלגים צריך להתקין בטויוטה ספייס ורסו 2011 1.3 כמה ק"מ אורך החיים שלהם ומה העלות ? תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 817 צפיות
נתקל בנסיעה האחרונה ברעידות בבלימה שמורגשות מאוד במהירות יחסית גבוה, ומעט במהירות נמוכה. מה האפשרויות שזה יכול להיות? להבנתי כולם טוענים צלחות קדמיות מעוותות, שאמנם קשה לי להאמין איך זה קרה אבל הזמנתי כבר חדשות. האם יש סיכוי שזה משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 329 צפיות
היי, יש לי סובארו אימפרזה 2006 עם עוד מעט 200 אלף ועשיתי עכשיו טיפול גדול (טיימינג, משאבת מים, שמן מנוע, פילטרים, פלאגים וכו וכו וכו') ומסתבר שאף פעם לא החליפו לה שמן גיר ופילטר. המוסכניק אמר שהוא מעדיף לא לגעת בשמן גיר ואם אני רוצה זה על אחריותי בלבד, אז כתוצאה מכך לא נגעתי אבל מחיפוש באינטרנט יש כמה הצעות. 1. לא לגעת, מה שעובד לא נוגעים. 2. להחליף חצי מיכל (איך אני יודע מה זה חצי) 3. להחליף הכל. כרגע המצב תקין ואין בעיות עם הגיר הרכב מושלם המטרה שלי שהרכב יחזיק לעוד כמה שנים
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 532 צפיות
בעיקר בעצירה ברמזור היא עומדת רגיל לא נכבית בעמידה אבל קצת לוחץ על הגז בתחילת האצה הרכב חווה ירידת כח וכמעט נכבה מה זה יכול להיות? אשמח לתשובות תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אודי זק, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 289 צפיות
היי חברה יש לי i10 1.1 משנת 2012 עם 115000 קמ. הרכב נקנה לפני קצת פחות משנה יד 2 והיה הרבה בעיות עם השמן, כמו נזילה שתוקנה במידי, בוצה במנוע ואטם שסתומים שהוחלף פעמיים. הרכב ברוך ה לא נוזל יותר אך כן יש איבוד שמן, כנראה שורף שמן. 5000 קמ אחרי שהחלפתי שמן הגעתי לאמצע של הדיפסטיק. בנוסף יש ריח שרוף אך לא ממש חזק, לאחר שהמנוע הגיע לטמפרטורת ביצועים (ככל הנראה בעקבות הגומי המיושן אך אם למישהו יש חוויה דומה אשמח לעצה) חייב לציין בלי קשר שהאוטו הזה נהדר ומאוד אמין, ממליץ ביותר אפילו בגרסא האוטומטית תודה!
הודעה אחרונה מאת itzik123, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 380 צפיות
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי סיטרואן c4 מנוע 1.6 בנזין שנת 2009. שלשום התחילה לי בעיה בהנעה קרה. 1. אני מנסה להניע את הרכב הוא לא מצליח, גם עם גז לחוץ, אחרי 3-4 נסיונות הוא מצליח "להיתפס" אבל מאוד מגמגם אני מחזיק את המנוע ל15 שניות בערך על 2000 סל"ד עוזב, הוא נשאר בסרק כרגיל. 2. אם אני מכבה את הרכב לאחר שהוא כבר "נתפס" והוא עדיין קר הוא מניע מיד ללא שום בעיה, גם כשהמנוע חם הוא מניע ללא שום בעיה. 3. הרכב מאיץ כרגיל ללא שום בעיה. מה שניסיתי לעשות עד כה: 1. החלפתי פלאגים. 2. החלפתי גם כויל. 3. ניסיתי להניע עם מצבר אחר, חשבתי שאולי תחת עומס הוא לא מספק מספיק חשמל. 4. פירקתי את המצערת לגמרי, ניקיתי אותה…
הודעה אחרונה מאת Qsz111, -
- 8 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם יתכן שזה בגלל שערבבו שני סוגי נוזלי קירור? וגם, מדובר באופל אסטרה 2016 בשעון הופיע חום אפס, אבל קפצה לי התרעה שהמזגן נכבה כי המנוע חם, מה הסיפור ומה כדאי לעשות לבדוק וכולי
הודעה אחרונה מאת avhyh, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים טויוטה קאמרי היברידית שנת 2010 . הסוללה הייתה ישנה ועכשיו היא שבקה לחלוטין . אני מילואימניק ואני מחפש סוללה חדשה לרכב עם ראש שקט להרבה זמן קדימה אך עם זאת במחיר שפוי . כרגע ממה שבדקתי בחברה העלות היא 19000 ואצל מוסכים אחרים העלות היא בין 13 ל15 אלף ש״ח . אשמח להפניה אל מקום אמין עם מחיר הוגן . תודה מראש למסייעים.
הודעה אחרונה מאת 123Shmuel, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 536 צפיות
ברכות לכל היושבים! לאחרונה יש לי חריקות בבלימה ברכב. מכיוון שאני לא בטוח בדיוק מהיכן ומכיוון שאני לא זוכר שאי פעם החלפנו רפידות בלם ברכב (נרכש ב 2020, עבר טיפולים במוסך מורשה טויוטה בעיקר כדי לשמור על רצף אחריות סוללה היברידית), אז החלטתי להחליף לבד הפעם. רפידות קדמיות, פחות בעייתי. רפידות אחוריות - מדובר בטויוטה אוריס היברידית סטיישן, שנת 2014. מנגנון בלם היד - חשמלי. להבנתי, האפשרות להחלפת רפידות אחוריות לבד בעייתי. מחיפוש בשירשורים מצאתי רק התייחסות לפאסאט 2008, לא יודע כמה זה רלוונטי לטויוטה. לגבי הטיפול, אני עוד מעט על 190K ק"מ, בטבלאות מדובר על טיפול שמנים ופילטרים אך גם החלפת פלגים. עד כמה מאתגר הלחליף פלגים ברכב הזה? לרקע הכללי, יש לי רקע טכנ…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 907 צפיות
אהלן, שכן שלי התחדש אתמול ברכב. שברולט קרוז 1.4 טורבו 2012. פעם ראשונה שיש לו טורבו וגם אני לא מבין בזה. האם יש דברים שצריך לעשות כדי לשמור עליו/לא להרוס אותו? שמעתי למשל לחכות 2 דקות שהרכב יתחמם כשמתניעים, ולחכות 2 דקות לפני שמכבים. זה נכון? אשמח לייעוץ איך לפעול איתו נכון, גם ככה הרכב ישן ואין לו כסף כדי שילך לו הטורבו.. תודה
הודעה אחרונה מאת אורלנדו השמן, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 596 צפיות
היי כולם, נדלקה נורת check engine, חיברתי VCDS שגילתה את התקלה בתמונה המצ"ב. ניסיתי להבין איפה ה mass air flow sensor (g70) אצלי ברכב, אבל בכנות שלא הבנתי ב-100%. מדובר בגולף שנת 2005, מנוע 1.6 bgu אשמח לעזרה (תרגישו בנוח לצרף תמונה להמחשה :-))
הודעה אחרונה מאת אלון ל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 460 צפיות
זה תקין שרכב אוטומטי מדרדר בעליה אפילו בעליה קלה? שהאוטו עומד בעליה ואני עוזב ברקס הוא פשוט מדרדר אחורה מדובר בהונדה סיוויק האצבק 2009 אוטומטית(לא רובוטית)
הודעה אחרונה מאת hondaO, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 426 צפיות
בוקר טוב, כל מתגי פתיחת וסגירת החלונות בפאנל הנהג הפסיקו לפעול. כל חלון(חוץ מהנהג) נפתח מהדלת שלו אבל לא מהנהג. מתג נעילת הדלתות עובד. עשיתי נסיון לאיפוס לא קרה כלום. פתחתי את הפאנל ניקית כולל ספרי למגעים ובדקתי שלמות, בדקתי גם את הפיוז בידית הדלת והוא שלם. האם למישהו יש רעיון מה לא בסדר? מצורפות תמונות של הרכיבים.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום עוד מעט 11 שנה ולפי ספר הרכב נדרש להחליף שמן גיר. השמן המקורי הדרוש הוא SUZUKI ATF 3317 שעולה 200שח לליטר , מתוך 5.25 ליטר לפי ספר הרכב. או לחילופין MOBIL ATF 3309 שעולה באזור ה90 שח לליטר ההפרש במחיר די גדול (500 לעומת 1000שח) האם ישנה עדיפות יותר למקורי ? יש דרך להזמין מחול? (לא מצאתי באמזון משהו מתאים) והאם זה בדיוק 5.25 ליטר או שפחות (לא כל השמן ירד כנראה) אם מישהו החליף אשמח לעצה תודה
הודעה אחרונה מאת poune, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 374 צפיות
אהלן חבר׳ה מדובר בהונדה סיוויק 2010 אחרי נסיעה הגעתי לחנייה יצאתי מהרכב וראיתי שיש מים שנוזלים בצבע ירוק על הכביש (בערך שתי כוסות פלסטיק אולי) כרגע הרכב עומד בשיפוע ולא במישור בשביל לבדוק את המאזן המים שם.. איזה נוזל קירור הרכב הזה צורך? תודה
- 7 עוקבים
- 4 תגובות
- 746 צפיות
היי, כחלק מיישור קו שאני עושה לרכב של אשתי (Suzuki sx4 hatchback 2012) שמתי לב שהגומיות בשני המשולשים (Control Arms) יבשות וקרועות, הבנתי שניתן (ועדיף) להחליף רק אותן, אבל אין ברשותי חולץ ומחיפושים ברשת חולץ כזה יעלה לא מעט. לכן החלטתי להזמין משולשים חדשים, הזמנה מחו"ל תהיה יקרה מאוד עקב משקל המשולשים שמייקר את המשלוח משמעותית(150-200 דולר רק עבור המשלוח). התחלתי לחפש את החלק בחנויות חלפים ברחבי הארץ, וגיליתי שאף אחד מהחנויות לא מחזיקה משולשים באיכות טובה, במקרה הטוב מציינים שמדובר במשולשים של חברת מדבקה עלומת שם, במקרה הרע מציינים שמדובר במשולשים "טורקיים". אשמח לשמוע האם למישהו היה ניסיון עם רכישה של משולשים באיכות טובה בארץ הקודש ושרד כ…
הודעה אחרונה מאת רון12, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 686 צפיות
היי, קניתי רכב יחסית שבור ואני רוצה לתקן אותו חזותית כי הקילומטראז נמוך והרכב ישאר איתי לעוד זמן משהו יכול להמליץ על מקום שלא יצא לי יקר מידי כי הנזק גדול
הודעה אחרונה מאת michaelhagbi, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוזוקי ויטארה טורבו 1.4 עם מערכת שמכבה את המנוע בעצירה. אני לא משתמש בזה בכלל ותמיד מבטל את זה בתחילת נסיעה. להבנתי המצבר הזה לא זול ואני רוצה לדעת האם אני חייב להתקין מצבר מותאם מיוחד לזה או שאפשר גם מצבר רגיל?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 492 צפיות
שלום לכולם הרכב שנת 2018 מנוע 1600, הייתי במוסך של חבר טוב ועשינו בדיקה מקיפה לאחר ניקוי מצערת שלא פתר את הבעייה. 1. חובר מחשב לרכב לא מראה שום בעייה/תקלה 2. ריססנו עם ספריי ניקוי קרבורטורים לחפש עם יש כניסת אוויר ממקום כול שהוא לא נמצא כלום. 3. החלפנו פלגים לא עזר 4. החלפת בית המצערת גם לא עזר יש למישהוא עוד רעיון ממה הבעייה יכולה לנבוע? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 292 צפיות
יש לי רכב קאיה היברידי, שאני מניע את הרכב יש רעשים ממערכת השמע,גם בזמן שימוש בדיבורית יש רעשים,האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?
הודעה אחרונה מאת קוביאן, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 880 צפיות
שלום חברים, אחרי הזמנה מוצלחת בהמלצתכם אני מברר לגבי החלפת קלאצ' כרגע לא מחליק והילוכים עוברים חלק, אבל החיבור מתבצע בסוף מהלך הדוושה ומרגיש לי שזה קרוב - אז אני מתכונן מראש. עד היום לא יצא לי להחליף קלאצ' ברכבים שהיו ברשותי, אז אודה לעזרתכם מה מחליפים? חלק מסויים או צריך קיט של כמה חלקים? ההזמנה של הכריות בולם הייתה מAMAYAMA והיה מצויין, אז שולח קישור מתאים לקלאצ': https://www.amayama.com/en/genuine-catalogs/epc/nissan-europe/juke/f15e/1518-mr16ddt/power_train/300?frame_no=SJNFAAF15U6512418 שאלה נוספת מה עלות העבודה של החלפת קלאצ'? (סדר גודל)
הודעה אחרונה מאת yuvalsa, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 546 צפיות
בסד שלום מישהו יכול לסייע לי איך אני מאתר באליאקספרס/אמאזון את הדגם הספציפי?
הודעה אחרונה מאת 2013yeho,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,552 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- פריג'י
- שביט
- spring
- Night Driver
- חולגי
- om2
- santiago
- סלע12
- amirtoar
- ANUTKK
- גולדן191