Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סול 2014 - נורה חניה קדמית

ramimos1

פוסטים מומלצים

היי חברים

יש לי קיה סול 2014 שקניתי לפהי כשבועיים. המוכר אמר לי שבית מנורת חניה חסר. למראבה הפלא - אני לא מצליח למצוא כזו - גם לא אצל קיה.   בית המנורה הזה יש לו שני מוליכים בפנים.  בכל החיפושים שלי ברשת אני מוצא רק נורת פניה ולא נורת חניה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ברשת או לחלופין - איפה לקנות בארץ ?   מצרף תמונות של בית הנורה שאני צריך - לקחתי את זה מהפנס השני .   תודה רבה .

20241107_173656.jpg

20241107_173614.jpg

20241108_201021.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא 100% משוכנע שזה מתאים, אבל בדוק מק"ט 921663K000.

הוא מופיע גם במחירון החלפים של קיה תמורת 53.5 ש"ח+מע"מ, או 47 ש"ח כולל מע"ט אצל קוריאה פאלקון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. לפי מס' רישוי המכונית, בדוק אצל יבואן פרטי לחלפי יונדאי, קיה ומיצובישי "קוריאה פלקון", שברח' תושיה 19 ת"א,

טל' 03-7162540.

2. עופר ב "שרותי רכב פנסים ומראות" שברח' משה בקר 31 א.ת ישן ראשל"צ,

טל' 03-9042222 או 054-6251605.

3. סער ב"גנים חלפים לרכב" שברח' האורגים 7 א.ת חולון, 

טל' 054-5552787 או 053-3339345.

בברכה  -  רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I just found this on AliExpress: 
US $10.81 | for Genuine 92166F1000 Front Turn Signal Socket For KIA SORENTO 2013 2014 2015
https://a.aliexpress.com/_omRmCT9

חיפוש לפי תמונה בדוד עלי. תראה אם מתאים, אם לא, תצלם שוב ותבדוק אם בנמצא. יש שם גם הצעות זולות יותר. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי לא רשמת אם זו נורת אור חניה קדמית או אחורית - אבל:
הנורה בתמונה נראית נורה סטנדרטית 2 מגעים (5/21W).

לכן, בגלל שחלק ממכוניות KIA מיובאות בתקינה אמריקאית ולא אירופאית, אני מהמר בזהירות שמדובר בנורת אור חניה אחורית.
לא רק שמדובר בנורה אחורית אלא שלדעתי זו נורת אורת חניה (5W) משולבת אור איתות (21W) ולכן אתה מוצא אותה ברשת כ"נורת פניה". במקרים נדירים זו יכולה להיות גם נורה קדמית (שוב, תקינה אמריקאית).

צריך רק למצוא את החלק\רכיב שאכן יש בו את ההכנה לנורת 2 מגעים ומתאים לך בקוטר וכמובן גם למגעים עצמם בפנס.

נראה לי שהלינק של @Moshe c יכול להתאים אבל אני גם לא בטוח.

אתה חייב לבדוק מכל הכיוונים.
https://a.aliexpress.com/_omRmCT9

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מחסן החלפים של מורשה היבואן או קוריאה פלקון יסכימו לספק לך מקט., במיוחד אם אין להם במלאי. אם כן, תברר אם ישנם גם מקטים חלופיים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Tom_22 כתב:

אני לא 100% משוכנע שזה מתאים, אבל בדוק מק"ט 921663K000.

הוא מופיע גם במחירון החלפים של קיה תמורת 53.5 ש"ח+מע"מ, או 47 ש"ח כולל מע"ט אצל קוריאה פאלקון.

התעלמות? פספוס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...