Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע אחרי החלפת פלאנג מים

ימיני

פוסטים מומלצים

האם יתכן שזה בגלל שערבבו שני סוגי נוזלי קירור?

וגם, מדובר באופל אסטרה 2016 

בשעון הופיע חום אפס, אבל קפצה לי התרעה שהמזגן נכבה כי המנוע חם, מה הסיפור ומה כדאי לעשות לבדוק וכולי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, ימיני כתב:

בשעון הופיע חום אפס, אבל קפצה לי התרעה שהמזגן נכבה כי המנוע חם

נשמע לי כמו תרמוסטט תפוס.

עריכה אחרונה על ידי topop
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, של כתב:

? על כמה היה המחוג מה הטמפרטורה ניקזו אוויר?

המחוג הראה קור מוחלט כמו רכב שעמד לילה בשלג

מבחינת ניקוז אויר מלאו מים הריצו מנוע ומילאו שוב סגרו ונסעתי 

לפני 7 שעות, topop כתב:

נשמע לי כמו תרמוסטט תפוס.

שזה אומר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, ימיני כתב:

המחוג הראה קור מוחלט כמו רכב שעמד לילה בשלג

כמה זמן נסעת עם זה ? יכול להיות שלא חיברו את הקונקטור של החיישן או שהתנתק  ולכן יש בעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, של כתב:

כמה זמן נסעת עם זה ? יכול להיות שלא חיברו את הקונקטור של החיישן או שהתנתק  ולכן יש בעיה

שבועיים, בהתחלה הראה חום מנוע טיפה נמוך, רק אתמול בתחילת הנסיעה היה חום גבוה טיפה נמוך, וכמה דקות אחר כך, הראה במחוג שהחום מנוע שווה לחום של אייס קפה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ימיני כתב:

שזה אומר?

זה אומר שהתרמוסטט לא נפתח באופן מלא או בכלל בטמפ' הייעודית, אבל לדעתי זו לא הבעיה כי אז היה קופץ לך צ'ק אנגין

לפני כשעה, ימיני כתב:

שבועיים, בהתחלה הראה חום מנוע טיפה נמוך, רק אתמול בתחילת הנסיעה היה חום גבוה טיפה נמוך, וכמה דקות אחר כך, הראה במחוג שהחום מנוע שווה לחום של אייס קפה...

יש לך סורק תקלות?  היית מתחיל עם זה. משהו עם החיישן טמפ' נשמע תקול. ולא, זה לא יכול לקרות בגלל ערבוב נוזלי קירור. GM משתמש בנוזל DEXCOOL שבאמת מתחיל להיות ג'לי אם מערבבים אותו עם נוזל אחר אבל לגמרי לא גורם לחימום באופן מיידי, לי הלך תרמוסטט בגלל ערבוב נוזלים וקפץ לי קוד תקלה P0597 אבל האוטו נסע ופעל בצורה נורמלית במשך הרבה זמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הטרמוסטט פתוח לרכב יקח יותר מן להתחמם לטמפ עבודה ואולי לא יגיע אליה. אבל פה הוא אומר שהמזגן הפסיק לעבוד בגלל חום מנוע גבוה מידי. סוג של דיסוננס. המזגן עבד פחות טוב לפני ההודעה? 

אכן שנראה שיש בעיה בקריאת טמפ' מים. אולי יש חיישן נוסף שמשדר למחשב ניהול ולא למד טמפ' ברכב. 

צריך קוד תקלה. או קורא שיכול לתת מידע מכמה מקומות במנוע. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכן, גררתי למוסך

ושם בדקו ואמרו שלא ניקזו אוויר כהוגן, ושלא איפסו את הטרמוסטט, עשה המוסכניק מה שעושים כל המוסכניקים [לקח כסף🫣...]

והרכב חזר לפעול.

בינתיים אחרי זה לוקח למנוע הרבה זמן להגיע לטמפרטורת עבודה, לא יודע אם זה בעיה, תגידו אתם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.10.2024 בשעה 13:05, chrono כתב:

ויש לזה קוד ייעודי.

אצלי זה גרם לתערובת עשירה שהפעילה P0420, רמז נוראי לתרמוסטט תקוע על פתוח, אבל כעת אני יודע

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...