Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות לכל היושבים!
לאחרונה יש לי חריקות בבלימה ברכב. מכיוון שאני לא בטוח בדיוק מהיכן ומכיוון שאני לא זוכר שאי פעם החלפנו רפידות בלם ברכב (נרכש ב 2020, עבר טיפולים במוסך מורשה טויוטה בעיקר כדי לשמור על רצף אחריות סוללה היברידית), אז החלטתי להחליף לבד הפעם.
רפידות קדמיות, פחות בעייתי.
רפידות אחוריות - מדובר בטויוטה אוריס היברידית סטיישן, שנת 2014. מנגנון בלם היד - חשמלי.
להבנתי, האפשרות להחלפת רפידות אחוריות לבד בעייתי.
מחיפוש בשירשורים מצאתי רק התייחסות לפאסאט 2008, לא יודע כמה זה רלוונטי לטויוטה.

לגבי הטיפול, אני עוד מעט על 190K ק"מ, בטבלאות מדובר על טיפול שמנים ופילטרים אך גם החלפת פלגים.
עד כמה מאתגר הלחליף פלגים ברכב הזה?

לרקע הכללי, יש לי רקע טכני ומכאני די טוב, ברוב הרכבים והאופנועים שלי טיפלתי לבד, ברמה הבסיסית + + . מה שכן, הרכב זה רכב עבודה ואני עצמאי כך שאין לי את הפריבילגיה להשבית אותו ליותר מדי זמן....

תודות לעונים ולעונות
שיהיו רק בשורות טובות!

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

אתה צריך סורק דיאגנוסטיקה מותאם לטויוטה, ואז אמורה להיות בו פונקציה לתפעול הבלם החשמלי לטובת החלפה. יכול להיות שיש גם איזשהו רצף פעולות שאפשר לעשות שמכניס את הבלם החשמלי למצב תחזוקה ללא סורק דיאגנוסטיקה יעודי (יצא לי לראות כזה בשברולט), אבל צריך לחפש באינטרנט/בספרות ייעודית של טויוטה. כדאי לבדוק כאן: https://www.techdoc-toyota.com/login

אני יודע שמבאס לשלם להם על המידע הזה, אבל ככה לפחות תקבל גישה למידע הכי רשמי בנושא (ובמידה ואתה ממוקד ויודע מה בדיוק אתה מחפש, אתה יכול להסתפק ב-subscription קצר של שעה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...