Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש התותבים של המשולשים של יונדאי גטס 2004 היו גמורים, קניתי תותבים חדשים פירקתי את המשולשים והבאתי למכונאי שיש לו פרס לחלץ את הישנים ולהרכיב את החדשים, באותו רגע הוא אמר לי שאין סיכוי שהוא יעשה את זה (חוץ מזה שעל החלפה של התותבים בשני המשולשים הוא יקח 150 ש"ח) הוא סיפר לי שיש לו יונדאי סנטה פה והוא החליף תותבים עם הפרס (והתותבים ישבו טוב, הוא לא מכונאי מתחיל הוא מקצוען מאוד) ולא החליף משולש קומפלט לאחר כמה מאות ק"מ הלך לטסט והבודק במכון אמר לו שהוא לא נותן לו להוציא את הרכב אלא בגרר למוסך שיחליף את המשולשים מכיון שהתותבים זזו ולא יושבים טוב וזה ממש סכנה בטיחותית. (בקיצור הם לא יושבים חזק וטוב כמו שזה יוצא מהמפעל)

לאחמ"כ הוא אמר לי לקנות זוג משולשים חדשים, וזה מה שעשיתי. לא יודע עד כמה זה נכון כי עובדה שמוכרים תותבים בנפרד אבל זה הסיפור

פורסם

@Deutz912 בגטס החלפת תותבים היא פשוטה לעומת הרבה רכבים אחרים, ומעולם לאנ קתלתי שם בבעיה. הוא פשוט לא יודע לעבוד כנראה.

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

@Deutz912 בגטס החלפת תותבים היא פשוטה לעומת הרבה רכבים אחרים, ומעולם לאנ קתלתי שם בבעיה. הוא פשוט לא יודע לעבוד כנראה.

ובספארק? יש לך מושג?

או שעדיף לוותר מראש על לנסות לחסוך וישר להחליף 2 משולשים ולגמור עם זה?

פורסם (נערך)

יש רכבים שנדרש להשתמש בלוקטייט ספציפי כשמתקינים תותבים. 

אני לא רואה איך תותב יוצא מהמקום אלה אם מישהו "הגדיל ראש" והגדיל את הקוטר, או שהתותב לא מתאים בכלל

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...