Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלת של תא המטען נתקעה לי ואני לא יכול לפתוח אותה, לא ע"י השלט ולא ע"י הידית ליד כיסא הנהג.

כשאני משתמש בשלט זה עושה צליל שכאילו הוא מנסה להיפתח אבל לא מצליח.

על מנת לנסות לפתוח את תא המטען מבפנים, אני מנסה לקפל/לפרק את המשענת של הספסל האחורי.

באופן רגיל, בשביל לקפל את המשענת יש ידית שהגישה אליה היא מתוך תא המטען, אבל בגלל שהדלת של התא מטען תקועה זה לא אפשרי.

לפי החיפושים באינטרנט זה לא ברור כל כך מה האפשרויות האחרות ואיך עושים את זה.

הצלחתי לפרק את הספסל האחורי, אבל את המשענת עדיין לא הצלחתי להבין איך.

יש למטה ברגים שנראה שהם לא מחזיקים את המשענת עצמה אלא מחזיקים ווים שהמשענת יושבת עליהם.

צירפתי תמונות של המצב הנוכחי.

מישהו יודע?

1730359213868.jpg

1730359213889.jpg

1730359213911.jpg

1730359213930.jpg

פורסם

לא סגור על איך זה בפורטה ואם זה אפשרי, אבל חפש מאחורי המשענות ראש פלסטיקים שאפשר לשלוף, ואז תכניס שם מברג ותקפל. ברכבים אחרים זה אפשרי, מקווה שגם בפורטה. 

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף הצלחתי, מצאתי וידאו שמראה איך עושים את זה ביונדאי.

יש ברגים בצד של המשענת למטה שנועלים את הציר של המושב.

פותחים אותם ואז שמים משהו רחב בין המושב לבין השאסי, ואז עם מוט ארוך הצלחתי להגיע באלכסון ולהזיז את ה-וו שמאפשר קיפול של המושב השני (פתחתי את הבורג של מושב ימין ולחצתי על הוו של מושב שמאל), ואז הייתה לי גישה לחלל של תא המטען.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...