טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,286 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 436 צפיות
שלום. יונדאי i20 2011 עם 127 אלף קמ לפעמים כשמכניס להילוך רוורס או דרייב יש מין השהייה, ואז הגיר בועט. לאחר מכן במהלך הנסיעה פחות מורגש אבל לפעמים גם נראה שכאילו ההילוך נתקע איפה שהוא כי הטורים ממש גבוהים. כמו כן, לפעמים ברמזור כשנמצא בעלייה הבעיה חוזרת וכשנותן גז אין תגובה ואז שוב בעיטה של הגיר. מה יכולה להיות הבעיה? האם החלפת פילטר ושמן גיר יכולה לפתור את זה? או שהבעיה כנראה יותר רצינית?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 424 צפיות
האם נורית האזהרה בלוח השעונים יכולה לדלוק עקב נורית בלם שרופה ?
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 365 צפיות
הכפתורים נפלו . מה אמור למנוע מהם מליפול ?
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 495 צפיות
שלום, קניתי סוזוקי קרוסאובר 2018 וצריך המצלמה איזה צמיגים כדי לקנות שלא יקרע גם את הכיס. כרגע מותקנים Continental Eco Contact 5 שחוקים.. מידת צמיג 215/55R17 94V כמו שמופיע ברישיון רכב, הרכב כרגע נוסע במקסימום 10 אלף בשנה ועומד מתחת לגזיבו מאחורי הבית. ראיתי כמה אופציות: Goodyear EFFIGRIP PERF Michelin Primacy 4+ (94W) Continental Eco Contact 6 הContinental ברוב מקומות בארץ נראה שהכי יקרים רוב הפעמים. אשמח בבקשה לעזרה איזה חברה ודגם לבחור. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 697 צפיות
לנסר 12. לעיתים לאחר נסיעה בירידות בהמשך הנסיעה במישור בבלימה קלה ( קצת האטה ) יש חריקה/ רעש כמו בבלימה של משאית אין בעיה בבלימה עצמה וזה קורה פעם או פעמיים באותה בנסיעה ולא בכל נסיעה.. קרה פעם אחרונה לאחר נסיעה מירושלים לת"א באזור בכביש של לטרון .מישהוא נתקל בדבר כזה. הבלמים די חדשים אין מנורת התראה של ABS מיהוא מתקל בדבר דומה ? זה יכול להיות משאבת ABS או איזה חיישן? כדאי להחליף את כל השמן של הברקסים עם פמפום? מוסך באזור השרון שמבין טוב בבלמים
הודעה אחרונה מאת avri6, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 599 צפיות
אני לקוח של המוסך כבר חמש שנים, ומשפחתי מטפלת ברכביה אצלם מזה עשור, אך לצערי בשנה האחרונה חוויתי אכזבה גדולה מרמת השירות. בסוף 2021 הכנסתי את הרכב לתיקון, ומאז אחד החלקים בטמבון הקדמי לא יושב במקומו בצורה תקינה. בכל פעם שהרכב נכנס לטיפול במוסך במהלך השנים הללו, ציינתי את הבעיה. ביום ראשון האחרון הכנסתי את הרכב לתיקון פחחות להחלפת טמבון אחורי. כשבאתי לאסוף את הרכב ביום שלישי, גיליתי שהטמבון הקדמי שוב לא במקומו, ושוב הוא לא כפי שהיה צריך להיות. כשהעליתי את הבעיה, קיבלתי יחס קר ומזלזל, ואף אחד העובדים התווכח איתי. לאחר שיחה נוספת הסברתי שהטמבון הקדמי נצבע לא מזמן במקום אחר, והמוסכניק טען שהוא לא מקורי ושהפנס הקדמי תפוס בצורה לא נכונה. ציינתי זאת בפני טויוטה ונאמר לי שכל החלק…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 321 צפיות
שלום חברים, מתכנן לנקות את הפנסים הקדמיים שברכב בעצמי,הבנתי שצריך פוליש. הפוליש הזה מתאים ? צורפו תמונות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yor2, -
לוח שעונים I20
מאת sook-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 532 צפיות
יש לי I20 ידנית מודל 2014 וכאני מדליק אורות התצוגה בלוח השעונים ובתצוגה של ה TRIP נחלשת מאוד וכמעט לא נראית לאחרונה גם הנורה של המזגן לא נראית כשמדליקים אורות. משהו יכול לעזור איך עושים את התצוגה יותר חזקה ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מה נשמע 👋 איזו חברת צמיגים הכי מומלצת? האם יש חשיבות להחלפת כל ארבעת הצמיגים בבת אחת על פני החלפת רק שניים (קדמיים או אחוריים)? מיצובישי ספייס סטאר 2017 (1200 אוטו') תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 621 צפיות
שלום, מעוניין להחליף את כל התושבות מנוע וגיר ברכב, פשוט נמאס לי מהרעידות. נתנו לי הצעת מחיר לחלקים מקוריים שהיא לא הגיונית. ולכן חשבתי להזמין את חלקים מקוריים מחו"ל (רבע מחיר בערך) מצאתי באתר כלשהו את המק"טים אבל אני לא סגור שזה אכן אלו. אשמח לעזרתכם אם אלו המק"טים הנכונים? והאם זה כולל את כל התושבות שצריך או שחסר עוד משהו? שאלה נוספת - כמה זה מורכב להחליף תושבות לבד? יש לי ידע טכני, ידיים וכלי עבודה ולא מפחד מפירוק והרכבה. מספר שלדה SHHFK2840CU016995 תושבת ימין עליון: 50820-TR0-G82. תושבת משקפיים: 50890-TR0-A81. תושבת שמאל עליון: 50850-TR0-A81. מצד שני מצאתי באתר HONDAPART את המקטים הבאים תושבת…
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 513 צפיות
היי, אופל אסטרה 2014, עושה סוויץ׳ לפני הנעה, ונדלקות מנורות esp, power steering, service. ברגע שאני מניע, הרכב ״זורק״ הילוך ובלוח שעונים לא רשום את ההילוך (דרייב, רוורס וכו׳), האוטו נוסע על גלישה ולחיצה על הגז משפיעה ממש לאט על המהירות, במקביל, האוטו נועל את הדלתות כל כמה דקות (אולי קצר בחשמל?). אבל תכלס מה הבעיה באמת? זה רק עשר דקות ראשונות של הנסיעה, ואז הכל מסתדר כלא היה (גם בהנעה הבאה לא קורה כלום כי הרכב/רכיבים חמים)… כל פעם שאני מגיע למוסך אומרים לי שאין תקלה ולא מוצאים כלום במחשב… מישהו עם ניסיון בנושא?
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 962 צפיות
אני מטפל ברכב באופן עצמאי , (פילטרים , שמן , פלאגים). הטיפול האחרון היה בפברואר 2024 כשהרכב היה עם 109000 ק"מ. כיום הרכב עומד על 115000 ק"מ ונשאר עוד כחודש וחצי פלוס מינוס עד לשנה מהטיפול האחרון. מה דעתכם , האם להחליף פלאגים פעם נוספת? ידוע לי שפלאגים אמורים להחזיק עשרות קילומטרים אך אני מאד נוטה להחמיר עם האוטו ולטפל בו באופן שמרני (מאזדה 2 - 2015) סוג הפלאגים המורכבים כרגע הם : NGK 95839 FR5AHX Ruthenium HX Plug תודה
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 458 צפיות
היי, הרכב קרוז 13 1.8. התחמם לפני שנה, הוחלף תרמוסטט (עם פלאנג') וצינור תחתון בוצע ניקוי פלאשינג עכב בוצה לפני חודש. הרכב עדיין מאבד נוזל (כוס בשבועיים בערך) מאז החלפת התרמוסטט - 5 מוסכים אמרו להמשיך, שהכל בסדר - לא מקבל את זה!. היום אצל מוסך שהרבה המליצו ראינו נזילה מזערית מצינור תחתון (שהורכב לפני שנה) וברדיאטור בצלעות קירור גם כמה סימני ירוקת של הנוזל קירור. צינור עליון היה מאוד קשה. המוסכניק טוען שזה כנראה ראש מנוע בגלל שהתחמם וכדאי להיפטר מהרכב (מסביר גם את הצינור שנורא קשה - יש בעיית לחצים). אין עשן לבן והרכב סוחב רגיל. אני רוצה לוודא את זה לפני שאני מוכר את הרכב. חלק המליצו לי על בדיקת גזים לרדיאטור …
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 642 צפיות
הרכב אאודי A1 שנת 2018, האם יש טעם לטפל בחברה או שאפשרי במוסך אחר שאני סומך עליו, כמובן אין אחריות על הרכב אבל כשל באאודי נשמע יקר. מה גם שהשרות במוסך המרכזי באיזור מגורי זוועה.
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 463 צפיות
היי, נדלקה לי נורת שמן צהובה ביונדאי i10 2017. המוסכניק אומר שזה חיישן גובה קרטר, ואם בדקתי שמן ויש - אני יכול לנסוע. זה קצת מלחיץ אותי לנסוע ככה, מה דעתכם? המד שמן קרוב ל-F, לקח לי קצת זמן לצלם אז בתמונה רואים פחות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
הרכב התחמם
מאת lior_mu- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 542 צפיות
ערב טוב, יש לי יונדאי אלנטרה 2013. הרכב התחמם על יתר המידה, נדלקה נורה..מיד כיביתי..חסר מי קירור..ובמיכל עיבוי שמתי לב שמיליתי הרבה אחרי הקו של המקסימום, ייתכן שיש בעיה בצינור? שהוא לא שואב את המים? לגבי המים הנוספים אני אשאב ברגע שהרכב יתקרר.. ובהקשר אחר ואולי גם קשור..לפני כמה ימים שמעתי רעש של מים מחלחלים תוך כדי הנסיעה..זה אומר משהו? תודה על העזרה
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 775 צפיות
שלום, צריך להחליף סוללה בניסאן e-nv200 שנת 2020. מישהו עשה? מה העלויות? האם ניתן לרכוש סוללה ולהחליף לבד?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 549 צפיות
אתמול בלילה ניסיתי להחליף חיישן רוורס (ללא הצלחה…) היום אני נכנס לרכב (יונדאי טוסון 2010) ונתקל בבעיות הבאות: חיישני הרוורס לא עובדים בכלל (אתמול בלילה אחרי הטיפול הם עבדו…) מצלמת הרוורס לא עובדת תאורת הבלימה (למעלה בחלון האחורי) רק כמה נורות קטנות מתוכה עובדות (ייתכן וזה היה קודם) כשמעבירים לרוורס הרכב ממש קופץ קפיצה/דפיקה חזקה כשמעבירים לדרייב יש קפיצה/דפיקה אבל חלשה הרבה יותר אני מאד מסופק כי אולי אני מדומיין אבל מרגיש לי שהרכב בתחילת הנסיעה או יותר נכון כשאני על מהירות נמוכה כמו בחניה או בתחילת נסיעה הוא דורש לחיצה ארוכה על הגז כדי ליסוע קצת. מה יכולה להיות הבעיה? אודה מאד לעזרה! עריכה: אולי זה נגרם מכך ששמת…
הודעה אחרונה מאת aiib, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 459 צפיות
מסגרת כסופה. אין פתח בצד להשחלה והפלסטיק לא גמיש. איך מכניסים?
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, אני רוצה להחליף 4 צמיגים ברכב, את הקדמיים חייב כי הם שחוקים לגמרי, ואת האחוריים אני רוצה גם כן להחליף אחרי שלוש שנים כי בימני האחורי יש כנראה חור קטן (האוויר יוצא כל כמה ימים, זה משהו שלא סובל דיחוי אבל לא היה לי זמן השבוע בכלל). אנחנו כן מתכננים להחליף רכב בשנה הקרובה. האם עדיף ללכת על סיני בהנחה כזו? כמה כסף צריך לעלות כל הסיפור? המידות הן 185/55R15 בנוסף אם מישהו מכיר מקום מומלץ בירושלים יעזור לי מאוד תודה רבה ושבוע מבורך לכולם
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי יונדאי אקסנט 2009 מנוע 1.6 מניע ממש קשה , מצבר תקין יש טעינה 14 13 לאחר מלא ניסיונות כן מניע מצורף סרטונים VID-20240327-WA0044.mp4 VID-20240331-WA0062.mp4
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, בבעלותי אלפא רומיאו ג'ולייטה תלתן ירוק ידנית שנת 2011. את הטיפול הקודם ביצעתי ב-117882 ק"מ. תכף אני מגיע ל-128,000 ק"מ ואני רוצה לעשות טיפול שוב. בטיפול הקודם (דצמבר 19) נעשה: החלפת תרמוסטט (הייתה לי תקלה), לכן גם נוזל קירור. מסנן מזגן מסנן אויר פלאשינג למנוע, החלפת מסנן שמן ושמן החלפת מצתים על פי ספר רכב ומה שלא נעשה בטיפול הקודם, אני מתכנן לטיפול הבא: בדיקת בלמים (לבדוק אם יש צורך להחליף צלחות, רפידות) בדיקת צינורות בדיקת בלם יד החלפת נוזל בלמים - אני מבין שאני צריך DOT 4 SAE J1704 - ראיתי שהם נמכרים במיכלים של חצי ליטר. כמה ליטר אני צריך? בנוסף ע"פ בדיקה באוטוסטור רוב הנוזלים עם נ…
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 525 צפיות
אהלן חברים פיאט דוקאטו שקע המצת לא עובד כל הפיוזים נבדקו ויצאו תקינים המצת הפסיק לעבוד פתאום ואין בו חשמל בדקתי עם הנורת ביקורת ישירות בקונקטור שמתחבר אליו מה אני מפספס ?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב שהאוטו המשומש שקניתי במאי האחרון (פרטים בחתימה למטה) הגיע עם דיבורית כלשהי. מחובר למעלה [ראו תמונות]. שאלתי את הבחור שקניתי ממנו, אבל הוא אומר שזה של הבעלים הקודמים, ואין לי פרטים על הקודמים. יש דרך לבדוק עם הדבר הזה עובד? שואל כי אולי למישהו מכם יש משהו דומה, ומניח שהוראות השימוש לא מסובכות. אם מישהו מכיר את הדגם, יכול לחפש באינטרנט הוראות ב-PDF (גוגל LENS לא הצליח לזהות). באופן כללי, קצת עשה לי חשק לארגן דיבורית באוטו. לא נוח, יש טלפון, וצריך לחכות לסוף הנסיעה כדי לחזור למי שמתקשר. אז אם יש המלצות לדיבורית או פתרון דומה אחר זה יהיה מעולה. האוטו ישן (2011) ופשוט, אז אני בספק שיש בו פתרון מובנה כלשהו. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 805 צפיות
שלום רב קניתי חלקים להחליף שמן ופילטר שמן. ביקשתי מקורי של סוזוקי, לרכב שלי. בחנות חלקי חילוף נתנו לי פילטר, באריזה של סוזוקי, וגם כתוב על הפילטר עצמו סוזוקי, והמקט 1651060B11 נהדר. במקרה יצא לי להכנס למוסך היבואן, ושאלתי את המחסנאי הוא נתן לי מקט אחר 1651060AV ביקשתי ממנו לראות את שני הפילטרים. ה B11 שמן (קוטר גדול יותר) ה AV רזה (קוטר קטן יותר) אם אין בעיה מבחינת מקום, וההברגה היא אותה הברגה, איזו השפעה יכולה להיות על התקנת פילטר שמן יותר מהמקורי ? (בהנחה שמחסנאי בסוזוקי יודע יותר מחנות חלקי חילוף מה מתאים) תודה אגב, נתקלתי בבעיה דומה עם מק"ט של פילטר אויר לרכב הזה. 13780-61M00-000 (…
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 561 צפיות
שלום, יש לי תקלה בציריות ברכב, קניתי ציריות תואמות לדגם של הרכב ובמוסך אמרו שזה לא תואם, בעבר הוחלף גיר ברכב ומי שהתקין את הגיר אמר שהוא לא שם גיר כמו שהיה במקור ושאני צריך ציריות של פלואנס 2015 גיר רציף (הוא אמר שזה גיר כמו של קשקאי) יש קשר בין הציריות לסוג גיר ואיך אני מברר בדיוק מה אני צריך? המוסך לא יודע מה לומר לי וגם החלפים לא רוצה להתעסק עם הסיפור הזה...
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. ברכב של אישתי מיצובישי asx שנת 2019, נדלקה מנורה בשם: Camera service required שאינה נכבית. במוסך המרכזי של מיצובישי אמרו לה שהלכה המצלמה הראשית הקדמית של הרכב לעלות החלפתה כ 5000 שח!! כמו כן, אמרו לה גם שהרכב גם לא יעבור טסט אם לא תתקן זאת. האם זה נכון שלא יעבור טסט? האם מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר להשיג מצלמה כזו מפירוק? חדשה? מצורפת תמונה תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיצובישי אאוטלנדר, בזמן בלימה אוטונומית יש רעידות בהגה. אולם בזמן נהיגה רגיל, לחיצה על הדוושת הבלם אין רעידות כלל. האם הבלימה האוטונומית מפעילה את מערכת ה- ABS ?
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 355 צפיות
היי, יש בבעלותי קיה סול 2017 LX דיזל. יש לי בעיה ברכב שאני לא מצליח להבין ממה היא נגרמת, 1. כאשר הרכב במהירות נמוכה והרכב עולה על באמפרים או חורים בכביש נראה שהרכב נכנס לניוטרל והטורים קופצים ברגע שהרכב יורד מהבאמפר חוזרים הטורים והרכב ממשיך לנסוע כרגיל 2. היה כמה פעמים שמערכת ההילוכים של הרכב עברה מ1 ל3 ל5 ל7 וכשזה קרה הרכב לא הצליח להיכנס לרוורס, ברגע שמכבים ומדליקים את המנוע הבעיה נפתרת, בדרך כלל אם אני נוסע זמן רב על המצב הזה נדלקת הנורה של CHECK ENGINE אך הנורה לא נשארת קבועה. אם מישהו יודע מה התקלה אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ronrobin, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, בזמן נסיעה נדלקה לי נורה עם הכיתוב הנל. לרכב כ90 אלף קילומטר, הוחלפה רצועת טיימינג באופן יזום לפני כשנתיים. הרכב באיזור בני ברק. לאיפה מומלץ ללכת? גבע? והאם ניתן לסוע לשם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,576 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- om2
- meir_gi
- גולדן191
- menir1
- osheri
- asix
- sperial
- arice
- NickName1
- פריג'י
- santiago
- pasat04