Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אאודי A1 שנת 2018, האם יש טעם לטפל בחברה או שאפשרי במוסך אחר שאני סומך עליו, כמובן אין אחריות על הרכב אבל כשל באאודי נשמע יקר.

מה גם שהשרות במוסך המרכזי באיזור מגורי זוועה.

פורסם

אני עם אאודי A3 בת 3 וקצת
איך שנגמרה האחריות עברתי לטפל באוטו במוסך רון בת"א (מוזמן לחפש תגובות באתר + בגוגל)

עוד מוסך מומלץ מומחה באאודי שהוא לא מוסך יבואן - מוסך טי.גי בפתח תקווה (אף פעם לא טיפלתי באופן אישי)

מאיפה אתה בארץ?

• אהבתי 1
פורסם

הייתה לי Audi A3 וגם VW Golf. ״כשל נשמע יקר״ זה מיסקונספציה, בטח ב-A1.

לך למוסך מתמחה, תקבל גם מחירים טובים יותר וגם עבודה איכותית יותר.

ציין מהיכן אתה בארץ ונכוון אותך.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 22 שעות, guccii800 כתב:

או שאפשרי במוסך אחר שאני סומך עליו

איך נדע להמליץ עליו או שלא אם אתה לא מפרט עליו? הוא מטפל רק ברכבי הקונצרן או בכל רכב? ואם אתה סומך עליו, זה עדיין לא אומר שהוא מתמחה ברכבי הקונצרן.

פורסם (נערך)

הוא לא מתמחה ברכבי הקונצרן, מוסך כללי של אדם מקצועי והגון, עלי אני לא צריך המלצה, השאלה שלי אם להשאר במוסכים של צמפיון או שניתן לטפל בכל מוסך מבלי להסתכן.

עריכה אחרונה על ידי guccii800
פורסם

אני הייתי מעדיף לטיפולים כללים מוסכניק שאני סומך עליו, תוך ידיעה שהוא אולי לא יודע הכל על הרכב. לכן גם אני הייתי עושה "שיעורי בית" ובודק, למשל, מה צריך לעשות בכל טיפול (תמיד כדאי לדעת), מהם נתוני שמן המנוע שמשתמשים בארץ, ועוד. אגב, הרבה מהמידע הזה יש לך בחשבוניות. הנבירה הזו בפרטים הקטנים לא מתאימה לכל אחד, אבל היא מומלצת.

פורסם

זה מה שחשבתי, הבעיה שזה רכב שעכשיו קניתי לבת שלי, כך שחשבוניות של טיפולים קודמים אין לי וספר רכב לא מוצא בשום מקום להורדה, לפי האפליקציה אני רואה שהשמן הוא VW 502 00 אבל מעונייןל לודא את זה ולהבין מה יש לעשות בכל טיפול.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...