טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,292 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 303 צפיות
שלום לכולם נדלקה לי מנורת תקלה כריות אוויר ברכב חיברתי למחשב מראה לי תקלה b1660 i ותקלה b1654 ימין לשמאל פתחתי את הקורות ,מתחת לכיסאות בתוך התא כפפות לא מוצא נתק מה יכול להיות ואיפה לחפש עוד ? .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 405 צפיות
שלום. המזגן לא מוציא חום רק אוויר קר. מה הבעיה? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 555 צפיות
היי, אז לאחר שמילאתי מיכל דלק מלא (שירות עצמי בתחנה ממותג ידוע ולא איזה מותג לא מוכר), איך שהתחלתי לסוע אני חושב ששמתי לב שהחיווי היה שהמיכל מלא עד הסוף (לא סגור ב100% כי לא הייתי מרוכז). אחרי 10 דקות נסיעה בעיר חניתי ואני שם לב שהחיווי הוא כמו בתמונה המצורפת: פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה. אחרי מילוי מלא תמיד הסמן נמצא טיפה מעל הקו הלבן האחרון של המד. מה זה יכול להיות? והאם אני צריך לדאוג לגבי איכות הדלק ושהאוטו יתקע לי באמצע הכביש? תודה
הודעה אחרונה מאת taranta, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 374 צפיות
הרכב רועד ולא סוחב טוב יש מצב שזה פלאגים? כי עכשיו אני רואה שפעם האחרונה שהחליפו זה היה לפני 15000 קילומטר או שזה בעיה בכוהל? והאם המחשב ידע לזהות האם זה פלאג או כוהל?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 350 צפיות
שלום לכולם, האישה דיווחה על רעידות ברכב ורעש חדש שהיא שומעת, בדיקה זריזה העלתה את התושבות הנ"ל שסיימו את חייהן אחרי 14 שנים. תושבת מנוע הוזמנה מcars245, הלכתי על למפורדר כי מקורי זה הזמנה מיוחדת שהיה עלול לקחת חודשיים עד שתסופק תושבת מומנט (Torque mount) הוזמנה מאמזון עם משלוח חינם ודירוג גבוה. החלקים החדשים החלק הישן על הרכב כמו כל עבודה על הרכב הזה, צריך לפרק ולהזיז דברים מהדרך, מיכל העודפים תפוס על טאב ועם בורג 8ממ, משחררים והוא מתרומם ממקומו, הוא יזוז לא מעט בתהליך משחררים בורג 14ממ ו15 ממ ששכחתי לצלם ושולפים את התושבת אחרי ששולפים את התושבת מתגלה הברקאט הזה שמחבר א…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 357 צפיות
היי הרכב עושה בערך 1.10 . במוסך אמרו שפעולת המנוע תקינה יש משהו אחר שצריך לבדוק או שזו צריכת הדלק לרכב ?
הודעה אחרונה מאת ramimos1, -
תפוח הגה הרוס? 1 2
מאת Shaike.Zam- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה תקופה ארוכה אני שומע חריקות בסיבובי הגה כשהרכב קר (שיפצו מסרק הגה לפני חצי שנה בגלל טסט בגלל חופש וכו') הרעשים המשיכו. אני כן מרגיש גם תקופה ארוכה שבנסיעה יש נטייה להגה הצידה, גם אחרי שאני ממרכז אותו חזרה ולפעמים מרגיש לא הכי מתוקשר לכביש, אם אפשר להסביר את זה ככה. היום החלפתי רבעיית צמיגים ושמתי לב לזה זו גומיה של תפוח הגה, נראה שקרועה עם סימני שמן, מה צריך להחליף פה? בגלגל השני הכל יבש ואין סימנים שכאלו. זה יכול להסביר חריקות בסיבובי הגה כשהרכב קר? קיה סראטו 2008.
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 449 צפיות
אני מתכנן מתישהו בעתיד הקרוב לתקן נזילה מבאסת ברכב (אטם מכסה טיימינג), הרכב - אופל אסטרה 2013 עם מנוע 1.4 טורבו. לצערי הזעה שהפכה לנזילה ולא מותירה לי הרבה ברירות. והתחלתי לפשפש עבור חלקים באינטרנט התלבטות כרגע בין cars245 (חליפיים) או Rockauto (מקוריים), ההבדל העיקרי איכות ומחיר. האטם מסתתר מאחורי כל הטיימינג והעבודה סיזיפית ודורשת פירוק של התושבת מנוע, רצועת אביזרים, משאבת מים וכו'... תהיתי אם כבר אני עושה את זה אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולהחליף דברים נוספים כמו השרשת, מובילים וכו'... אם אלו דברים שכדאי להחליף בהנחה שהם מקוריים בעבור חלקים חליפיים חדשים? או שכדאי להסתפק רק בהחלפת האטם? על פניו אין דרישה להחליף אף אחד מאלו כל עוד משהו…
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 352 צפיות
היי הרכב זה קיה פורטה 2014 בנזין. הרעש הוא קירקוש מוזר כזה. לא כמו אבנים או בוץ שעפים מהצמיגים, או רעש מתחתי של מתכת. משהו אחר שקשה לי להסביר אותו. אני גם לא יכול להקליט כי לא שומעים בבירור בהקלטה מהחלק הקדמי של הרכב. זה נמשך בערך שנה כבר. רק יכול להגיד שהוא לא מופיע תמיד, אבל כשהוא כן מופיע(כול נסיעה שלישית בערך) הוא נוכח במהירויות 20-40 קמש בערך. במהירות זחילה, לא מורגש, וכך גם במהירויות גבוהות. פעמיים כבר נכנסתי למוסך על זה, ופעמיים לא מצאו כלום. לצערי גם אם זה קורה באותו יום, מרפי עובד שעות, וכשהמוסכניק נוהג, אין שום רעש. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 412 צפיות
מחפש את המתאם לנורה בפנס הקדמי / ראשי ומחפש לקנות את הצינור מים (מגבים) מתא המנוע למכסה מנוע. ואשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת איתי B, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 380 צפיות
האם יש פה חבר פורום שיכול לתת המלצה לבוקסות אימפקט למפתח רטיטה? (הינע 1/2) יש לי מפתח רטיטה שרכשתי לפני כמה חודשים ביחד עם סט בוקסות לפתיחת גלגלים מאליאקספרס והוא עושה את עבודתו נאמנה. עם זאת אני חייב סט בוקסות אימפקט כי חוץ מלפתוח גלגלים או אומים במידות 17/19/21/22 אין לי מה לעשות איתו. (מודה חטאתי והשתמשתי כמה פעמים בבוקסות רגילות) אז אשמח להמלצה לסט בוקסות טוב שאתם משתמשים בו, מאמאזון, מהארץ לא משנה לי העיקר שיהיה בטווח מחירים סביר. סביר בעיניי - לא מעבר ל300 שקל. הסתכלתי על הסט הזה מאמאזון שקרץ לי www.amazon.com/dp/B06Y5YLZHK במחיר של 43 דולר שכולל את כל הגדלים 10-24 מ״מ או 11-32 מ״מ עם דילוגים החל מ24 ולפעמים הוא גם נכלל במשלוח חינם מעל 49$ …
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 243 צפיות
מחפש מישהו באמת אמין ונעים שיוכל לתקן ולהכין לטסט בעלות הכי נמוכה. גמיש לכל איזור המרכז. תודה!
הודעה אחרונה מאת tom26, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 306 צפיות
שלום לכולם בבדיקת זיהום אוויר יצא לי co בסרק 0.24 ועם סלד גבוה 0.16 מה המשמעות לדעתכם? מה ההמלצות לשיפור כדי להגיע לערך 0? אציין שערכי הלמבדה 1.00 תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 229 צפיות
שלום לכולם נדלקה לי מנורת תקלה כריות אוויר ברכב חיברתי למחשב מראה לי תקלה b1660 i ותקלה b16554 ימין לשמאל פתחתי את הקורות ,מתחת לכיסאות בתוך התא כפפות לא מוצא נתק מה יכול להיות ואיפה לחפש עוד ? .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת עידן ביתן 123, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 699 צפיות
שלום, לרכבי דיזל של קבוצת PSA בתקין יורו 5 ו 6 (שנת 2011 ומעלה) יש מערכת שלמייטב ידעתי יחודית ליצרן הזה - הזרקת תוסף רגנרציה למסנן חלקיקים. המערכת קיימת במנועים 2.0 ו 1.6, במנוע 1.5 החדש המערכת בוטלה. מה זה עושה: יש מיכל קטן מתחת לרכב ובן נמצא חומר שמוזרק למיכל סולר. החומר הזה מאפשר הורדת טמפרטורת הרגנרציה. זאת אומרת עם החומר הפיח בסמנן החלקיקים יכול להישרף בטמפרטורה נמוכה יותר, נאמר 400 מעולות ולא 600 מעלות ללא החומר. מה שמאפשר להריץ רגנרציה בתנאי נסיעה מגוונים כולל עמידה במקום בפקק ולא רק בשיוט בכביש פתוח במהירות גבוהה. הצריכה של החומר מזערית ביותר, מילוי אחד מספיק למשהו כמו 150 אלף ק"מ בממוצע. המערכת קיימת בשתי תצורות - עם שקי…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 275 צפיות
הי, קניתי מאזדה 3 בת 14. אני צריך לעשות טיפול שנתי ואני מחפש מוסך מתאים ומומלץ בבאר שבע. יש למישהו כזה?
הודעה אחרונה מאת simba_lk, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 354 צפיות
עשיתי תאונה עם חבר. יש לו ניסאן סנטרה 2019,נכנסתי לו בדלת הקדמית שמאלית,החלון עובד,והמראה לא נשברה אך הידית לא עובדת מבחוץ רק מבפנים,הפגיעה לא עמוקה יותר מידי ברמה שלא עברה את החלון. כמה יעלה לי לתקן דבר כזה ללא שימוש בביטוח?לא הפעלתי את שלי באותו זמן ואני נהג חדש
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 866 צפיות
ביום בהיר אחד שלט הרכב שלי הפסיק לעבוד. לא משנה מאיזה מרחק. ההתנעה עובדת סבבה. החלפתי בטריה ולא עוזר. השלט השני עובד מצויין. יש מה לבדוק או שצריך להחליף? סובארו B3 2008.
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, קיה נירו עלתה על הכביש 02/2020. כרגע מורכבים עליה צמיגי מישלין מברזיל עם קוד תאריך 0322. כלומר יש לפחות עוד חודשיים עד שימלאו שלוש שנים להתקנה. קניתי את הרכב מהבעלים המקוריים בסוף ינואר 2023 עם קצת פחות מ-100 אלף ק"מ היום יש לו 141, אז סביר שהצמיגים עשו בין 60 ל-70. אתמול הייתי במוסך קיה לטיפול. בין השאר הם מוכרים ומחליפים צמיגים, והציעו לי צמיגי קומו, תוצרת קוריאה. מחיר די טוב, בדקתי. הם טענו שהצמיגים שחוקים, סדוקים וכן הלאה. הסתכלתי על הצמיגים מאוחר יותר - בעין הלא מאד מקצועית שלי, הן נראים בסדר גמור, אפילו טוב. חריצי הגלגלים בוודאי הרבה יותר מ-2 מ"מ עומק, בצד אכן יש סדקים, אבל לפחות בעיני נראים מאד שטחיים (ראו תמונות). מבחינת נהי…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 465 צפיות
שלום מישהו יודע איפה המיכל שמן גיר ואיפה ממלאים שמן גר ברנו טווינגו 3 שנת 2017 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איתי7263537, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 432 צפיות
מחפש מנוע תקין לסופר לאנסר 2006 , הפניות \ רעיונות לדגמים אחרים של מיצובישי אשר עושים שימוש באותו מנוע 1.6 יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 274 צפיות
קראתי שאם דוושת הבלם שוקעת לפעמים , עוצרים בחוזקה מספר פעמים כדי שה ABS יכנס לפעולה ואז זה מסתדר . האם נכון הדבר וכיצד זה עובד ?
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מיצובישי אקליפס קרוס 2019 שרכשתי לאחרונה וראיתי שהפילטר אוויר ליד המנוע הוא סתם פילטר סיני כלשהו (Loren) והפילטר בתא הנוסעים הוא מקורי של מיצובישי שמיוצר ע״י MANN אבל כבר שחור כולו. אני מעוניין להחליף את הפילטרים האלו בפילטרים באיכות טובה אבל בלי להגזים במחיר. בארץ לפי אתר כלמוביל המחירון שלהם לפילטר אוויר ליד המנוע זה 328 ש״ח (תואם מקור 126 ש״ח), ובתא נוסעים זה 211 ש״ח (תואם מקור 94 ש״ח), בקיצור כמעט 540 ש״ח על 2 פילטרים מקוריים או 220 ש״ח על תואמי מקור. לא ברור לי מה הכוונה בתואם מקור, האם זה OEM או סתם סיני שמתאים לרכב. נתקלתי בסרטון המעולה הזה: שנותן הדרכה איך להזמין חלקי חילוף מחו״ל לרכב ולמרות שבחלק מהאתרים מצאתי את הפילטרים ה…
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 839 צפיות
הי סיפור הזוי שקרה לי היום, ספוילר בנסיעה בתוך העיר, הגעתי לכיכר במהירות סבירה, והאטתי קצת לפני הכניסה לכיכר, ו... "מכאן ואילך אני לא זוכר. דוקטור" הצמיגים ננעלו נדלקה נורה במסך, הבלם וההגה לא עבדו באותו הרגע, האוטו החליק שמאלה לכוון הכיכר ואז ימינה במהירות, שני הצמיגים הימניים קיבלו מכה חזקה מהמדרכה והאוטו נעצר, יצאתי לבדוק מה קרה, וחוץ משפשוף בצמיגים ובטסה, לא ראיתי משהו מיוחד, בדקתי אויר, וגם היה בסדר, אחרי מכה חזקה שה…
הודעה אחרונה מאת נחמד, -
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי פלאגים בבורה. מנוע APK 2.0 ש"י 01. עד אז צריכת דלק הייתה 9.8 ק"מ/לל, ומאז 8/לל. הפלאגים החדשים הם תוצרת NGK BKUR6ET-10 בעלי 3 אלקטרודות, לפי המלצת המומחים. הפלאגים הישנים היו של בוש FR7LDC+ בעלי 2 אלק'. שרשור קודם נ.ב. רוב הנסיעות הן בכביש עמוס,כמו שגם היה לפני אבל עדיין הירידה מאוד משמעותית. מה יכול להיות הגורם?
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 323 צפיות
אני נוסע לימים הקרובים בפיקנטו 22 והתחושה שונה לחלוטין. השאלה שלי האם שנתון 2015 כזה זוועתי או שמשהו לא תקין ספציפית ברכב שלי.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום נדלק לי נורה של חיישן זווית הגה יש לי רכב קיה סיד דיזל 2013 , ואני רוצה להזמין את החלק באלי אקספרס או בכל מקום אחר, אבל אני לא מוצא שום תמונה של החלק של האוטו הזה ספציפית, מישהו יכול לעזור לי איפה אפשר למצוא תמונה של החיישן זווית ממש יעזור לי
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 418 צפיות
שלום יש לי בעיה של תזמון במנוע הוא מקרטע התקלה הייתה לפני חצי שנה קוד תקלה p0011 והחלפנו שרשרת טיימינג ואת כל הרכיבים שם עכשיו חזרה אותה תקלה עם אותם תסמינים יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני נכנס עוד פעם לסאגה של החלפת שרשרת קראתי שאולי זה יכול להיות החיישן vvt וחשבתי אולי גם להחליף פלאגים מה אתם מייעצים?אני יודע שהרכב לא משהו פשוט עכשיו אני לא יכול להחליף תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 305 צפיות
היי מחפש מנופי שליטה לקיה סול 2014. הסטנדרטי קצר מידי מצרף דוגמא למה שאני צריך. אני באזור תל אביב/ ראשון/ חולון
הודעה אחרונה מאת ramimos1, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 855 צפיות
הרכב נרכש לפני חודש. לאחר 3 שבועות ו-1000 ק"מ נדלקה התקלה הנ"ל (בסורק מעלי אקספרס). נלקחה למוסך מורשה יבואן, ללא ציון האבחון העצמי- לאחר אבחון שלהם הוחלף חיישן חמצן קדמי. היום (פחות משבוע לאחר התיקון הראשון) נדלקה שוב נורת תקלה- שוב בסורק מעלי אקספרס p1133. חזרנו למוסך, שמרח אותנו בסיפורים, איפס את התקלה, ושלח אותנו לדרכנו. התקלה הרי תחזור (עוד לא המציאו מכוניות שמתקנות את עצמן). עצות לפעולה? המלצות לדיאגנוסטיקאי רציני ויסודי? מוסך אחר? תודה מראש נתי
הודעה אחרונה מאת natco,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- FROGIE
- URSH
- גולדן191
- Supertigre
- Boris
- Aviady001
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998