טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,293 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי. יש לי כבר כמה שנים את הסימנים האלו על גבי הדוד האמצעי. רציתי להביא כזה מקורי מחול אבל אי אפשר לרכוש רק את הדוד האמצעי אלא את כל צינור האגזוז. מה מציעים לעשות? אציין שהרכב כן עובר טסט, אין חור בדוד ואין זיהום אוויר . יש למישהו פיתרון? אי אפשר להשיג חלק כזה בארץ. מצורפות תמונות. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 557 צפיות
מחפש חלקים לטויטה סיינה 2016
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 413 צפיות
היי, הייתי בכמה מוסכים, טענו שמשאבת מים או פולי הלכו כי החגורה לא זזה חלק, קצת רוקדת על הציר שכזה (ימינה שמאלה קצת). ממה שאפשר לראות בסרטון, נראה לכם שהבעיה היא במשאבת מים או בפולי? קרוז 1.8 תודה VID-20241222-WA0035.mp4
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 337 צפיות
שלום יש לי רכב על גז. לפני 3 שבועות הרכב נכנס למוסך בגלל שיצאו מים מהרדיאטור. במוסך איתרו את התקלה. 10 ימים לאחר מכן שוב יצאו מים מהרדיאטור. במוסך לא ידעו להסביר את הסיבה ואמרו שאולי בנסיעה של שעה ומשהו השתחררו מים מהרדיאטור. כאמור ביום שני האוטו יצא מהמוסך ושלשום בערב ראיתי שהמיכל התרוקן קצת יותר מחצי. השאלה היא יכול להיות שהמוסך לא איתר את התקלה? השאלה השנייה כל כמה זמן ממלאים מים ברכב המונע על גז? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דידי zz, -
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 44.9 אלף צפיות
פנה אליי קרוב משפחה עם יונדאי I30CW משנת 2012 והתלונן שהרכב נכבה ספונטנית, שלוש פעמים (בזמנים שונים) אך בכולן זה קרה כאשר הרכב עמד ברמזור. לא דווח על תקלות אחרות או תופעות אחרות מלבד זו. משיטוט בפורום, מצאתי שמסתבר שזו מחלה ידועה בדגמים הללו והיא נובעת לרוב בגלל חיישן קראנק תקול. שוחחתי עם אסף מהכנופיה שאמר שיש סיכוי גבוה שזה אכן החיישן וכך גם מסרו שלי וליאור מיונדאי שופ (שם נרכש החיישן). הכלים הדרושים: ג'ק (מומלץ ג'ק עגלה), שני בוקים, שפיץ פלייר (לא חובה), מברג שטוח, ראצ'ט 3/8 (מומלץ טלסקופי אם יש), בוקסות 8 ו-10 מ"מ חיישן הקראנק ממוקם מתחת לרכב, בחלקו הקדמי ונמצא משמאל (בצד הנהג) לפילטר השמן. אני מניח שהמיקום יהיה ככל הנראה זהה גם ב-I30 הרגילה מה…
הודעה אחרונה מאת mr_ezra, -
אמנם עברו כבר 7 שנים אבל יש כמה אלפי מכונית מהסוג הזה על הכביש
הודעה אחרונה מאת avri6, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 708 צפיות
שלום רב יש לי מאזדה 3 2014 גגם ספיריט. יש לי הרבה עלים וענפים קטנים שנמצאים בפתחי המזגן (החיצוני) ואני רוצה לנקות אותם הבעיה שאני צריך להוציא את המכסה הפלסטיק הזה שיושב שם איך מוציאים אותו? מצרף תמונות שניתן לראות את העלים מסתתרים בפנים
הודעה אחרונה מאת tribel, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 497 צפיות
סיטרואן פיקאסו 2016 השלט היה בלי סוללה כ-10 ימים, כרגע (אחרי הכנסת סוללה) השלט לא עובד בכלל, חוץ מאפשרות התנעה כשהוא בתוך החריץ המיועד. נעילה / פתיחה לא עובדים, וגם ההתנעה אמורה להיות בלי להכניס את המפתח לחריץ, וזה לא עובד. אני מעריך שצריך לעשות איזה לימוד כלשהוא אחרי כמה ימים בלי סוללה, מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת chezik, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 625 צפיות
היי, למישהו ידוע מה המלצת יצרן? כל כמה שנים? (קמ לא עבר בוודאות אבל עבר כבר 5 שנים ושמעתי שזה בארה"ב עד 10 שנים או 150 אלף קמ)
הודעה אחרונה מאת Mottyg, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 269 צפיות
איך שלום ,איךלהחליף נורת איתות אחורי שברולט מאליבו 2017
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 653 צפיות
שלום לכולם יש פורד מונדאו שנת 2014 מנוע 2.0 טורבו (כן כיף לי מאוד) אמנם כאשר אני מתדלק הוא מסרב להניע אז פשוט או שאני מניע עם גז או שאני לא מכבה את האוטו לכן אני שואל האם נראה לכן שצריך לטפל בזה או לזרום ? ואם כן מה עדיף בנתיים לפחות לתדלק בלי לכבות או להתניע עם גז?
הודעה אחרונה מאת David2540, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 352 צפיות
קיה פורטה מצאתי את זה מתחת למושב הנהג
הודעה אחרונה מאת מרקורי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 291 צפיות
היי לכולם עוקב הרבה אחרי הפורום הזה פעם ראשונה שכותב/משתתף קניתי לאחרונה ספארק 2018 ידנית דגם ls כרכב שני רק לחיסכון לנסיעות למילואים כבר שנה רצוף אחרי ש"החרמתי" לאחי את הרכב שלו. ורציתי לדעת אם יש לרכב הזה מחלות ידועות או דברים שאני צריך לשים לב אליהם בשביל לא להסתבך בתיקון שיכולתי למנוע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שרון85, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 914 צפיות
שלום לכולם. ברשותי פורד פיאסטה מנוע 1.25 שנת 1997. לאחר החלפת לוח שעונים , המזגן הפסיק לעבוד. אציין כי רגע לפני ההחלפה של לוח השעונים המזגן עבד תקין לחלוטין. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה . תודה
הודעה אחרונה מאת תומר ב, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 834 צפיות
אני אשמח להתייעץ איתכם לפני קצת פחות מארבעה חודשים גיליתי שיש לי נזילת מים ברכב. כשהגעתי למוסך, נאמר לי שהבעיה היא במשאבת המים. בנוסף, המוסכניק הציע להחליף גם את רצועת הטיימינג, מאחר שקניתי את הרכב לפני שנתיים מיד שנייה, הרכב יחסית מבוגר, ולא ידעתי מתי החליפו את הרצועה בפעם האחרונה. הסכמתי לבצע את ההחלפה. לפני שבוע חזרתי לאותו מוסך בגלל נזילת שמן. אחרי בדיקה, המוסכניק קבע שהנזילה היא מהרצועה של הטיימינג. הוא שלח אותי הביתה ואמר שיחזרו אליי לתאם מועד לתיקון הנזילה. אני כמעט בטוח שהנזילה נובעת מרשלנות בהתקנת הרצועה, מכיוון שלפני ההחלפה לא הייתה נזילה, ומאז ההחלפה כמעט ולא נהגתי ברכב (הייתי במילואים רוב הזמן). השאלות שלי: …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 583 צפיות
VID_20241220_145839.mp3 צריך את עזרתכם בבקשה. בלי הודעה מוקדמת, באמצע נסיעה, דוושת הבלמים הפסיקה לתפקד וכדי לעצור הייתי חייב לדחוף את הרגל עד סוף המהלך של הדוושה. יום ראשון על הבוקר יגיע גרר כדי להעביר את הרכב למוסך. בנתיים, אני מנסה להבין מה השתבש. רפידות החלפתי לפני פחות משנה ואני נוהג רגוע מאוד. פימפמתי את הדוושה כאשר הרכב לא מנוע ושמעתי אוויר נפלט ונקלט מהמערכת (בהתאם למצב הדוושה). צרפתי קובץ (החל משניה 8 אפשר לשמוע את התופעה). מה לדעתכם תקול במערכת? תודה וסופש רגוע
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 584 צפיות
ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מתעניין בסקודה קודיאק 2021. שמעתי על המון תקלות של מוח גיר ושל קלאצ'ים 1. עד כמה זה באמת כל כך נפוץ התקלה של מוח גיר? 2. האם החלפת מצבר בזמן מונע תקלה של מוח גיר? (שמעתי טענה כזו). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 2 עוקבים
- 36 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם , אז ככה , לא נגעתי ברכב כמה חודשים , אי לכך נגמר כנראה המצבר. אספר כמה עובדות: עם כבלים כמובן שהרכב מתניע ונוסע ולא נכבה. במהלך הנסיעה שומע ומרגיש לפעמים "קיקים" , וכן בעתירה, הטורים נשמרים על 750 , אבל מרגישים "קיקים". המעניין הוא , שאם אני מעביר ל N , אין שום ",קיקים" וגם במתן גז , הכל חלק. אחרי נסיעה , כאשר אני מכבה את האוטו , נראה שיש למצבר חשמל כי אני יכול לנעול עם השלט, אך כאשר מנסה להדליק , ברגע הסוויץ , שומע תקתוקים והאוטו נכבה. לפעמים , הנורה הכתומה של המנוע נדלקת ומהבהבת , אבל נכבית אח"כ. איך אני מזהה את התקלה ? האם יש כאן 2 תקלות? אם זה משאבת דלק , מדוע אם כן ב N הכל סבבה ? איך אפשר לוודא שהמצבר תקין ? תודה רבה, …
הודעה אחרונה מאת אוטוקאר, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 801 צפיות
היי, יש לי מאזדה 3 2005 מנוע 1600, ושהמנוע חם ובמהלך הנסיעה יש כמו בעיטה בין ההילוך הראשון לשני. לפעמים אפילו זה מורגש די חזק, למה זה קורה? האם זו תופעה מוכרת? מה אפשר לעשות בנוגע לדבר הזה? אשמח בבקשה לעזרה! 🙂
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 342 צפיות
שלום, התעניינתי באינסיגניה 2019, מנוע 1.5 ליטר טורבו. האם זה אמין? הבנתי שהוא מצויד בגיר אוטומטי פלנטרי שזה כבר פלוס מבחינת אמינות. אשמח לשמוע ממי שמכיר.
הודעה אחרונה מאת ninimom, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 483 צפיות
רקע: יש לי סוזוקי סוויפט מודל 2008 יום אחד הרכב לא התניע לי, מסובב מפתח וכלום, אפילו לא רעשים או נורות, יום לפני עבד מצוין. משתמש בכבלים כדי להתניע מרכב אחר ולוקח לחנות מצברים, הם בודקים משהו ואומרים לי שהבעיה היא ברכב והוא לא מטעין טוב את המצבר אז לוקח אותו למוסך מורשה (לא מוסך בשטחים ולא מישהו שעושה בבית, מוסך עם רישיון), אומרים לי הרכב תקין הבעיה עם המצבר והחליפו לי. עובד יומיים ואחרי זה עוד פעם לא מתניע אבל הפעם כן עושה רעשים וכן נדלקות נורות שמסובבים את המפתח, התנעה מרכב אחר בעזרת כבלים עובדת ואז אפשר לנסוע. אני מתכנן לקחת אותו למוסך, אבל לפני אני אשמח לעזרה למה יכולה להיות הבעיה, מה אני יכול לבדוק והם צריכים לבדוק ומה אני יכ…
הודעה אחרונה מאת Ravix, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 657 צפיות
האם זה תקין שאי אפשר לשלב הילוך ראשון בנסיעה מעל 10 קמש
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 936 צפיות
היי חברים, אני שם לב שלפעמים לוקח זמן לאוטו להניע מבחינת זמן בבוקר (הנעה קרה) וגם לפעמים שאני עושה נסיעה עם האוטו ואחרי 10דק מניע את האוטו ושומע שהוא מניע אבל חלש / קשה לו, האוטו עבר טיפול לפני שבועיים והמצבר תקין, מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה?
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 217 צפיות
היי, אני מחפש לקנות PPF בגודל של 150x150 ס"מ או סרט ארוך יותר. איפה הכי כדאי להזמין? תודה
הודעה אחרונה מאת nikitales, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 597 צפיות
הרכב: SX4, שנת 2010, 5 דל'. אחד מחבריי הלא חובבי רכב חשש להיתקע ללא דלק. נדלקה נורה והוא לא תדלק מס' ימים אז לא לקח לסיכון. הלך לתחנה הקרובה ורכש בנזין 95 ב-100 ש"ח בג'ריקן, בערך 12.5 ליטר. מפאת חוסר הבנתו, הוא ניסה לשפוך את הבנזין בעזרת משפך ללא פתיחת הפיה ממתכת, לאחר בערך 4-6 ליטרים הוא הבחין שחלק קטן נשפך מהצדדים והפסיק. הבנזין אשר שפך עבר דרך החריצים מסביב לפיה (מצ"ב תמונה). טילפן אליי לעזרה, הגעתי ועזרתי לו לתדלק בעזרת פתיחת הפיה עם יתרת הליטרים הנוספים. מכיוון שבערך תודלקו בין 6-8 ליטרים נותרים, לאחר כמה עשרות ק"מ הנורה נדלקה בשנית. הרכב חנה על אספלט ולא הבחנתי בכמות רצינית של בנזין על הרצפה, אולי אחד ליטר בלחץ. לשאלת…
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 653 צפיות
שלום, אני צריך להחליף 2 צמיגים לרכב. חשבתי על Goodyear eagle sport 2 או על klebber dynaxer hp4. שניהם דומים במחיר. מחפש משהו נוח ולא יקר מידי. האם הצמיגים האלה מומלצים? איזה צמיג עדיף? יש צמיג אחר מומלץ בטווח המחירים של 500 לצמיג?
הודעה אחרונה מאת oleg_kra, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 361 צפיות
הדוושה בכללי לא שוקעת. הברקסים מצוינים. בלימת חירום תקינה. ABS נכנס לפעולה תקין. אין נורת תקלה. מה שקורה זה. שיש במפר גדול או כביש משובש עם בורות. ולוחצים ברקס. אז פתאום הדוושה יורדת עד הרצפה בלחיצה. כמובן שהרכב בולם כרגיל. אבל הדוושה שוקעת לרצפה. השאלה שלי למה זה קורה דווקא בקפיצות בכביש? ביום יום הרכב נוסע כל הארץ זה לא קורה. ושזה קורה זה פעם אחת ב-3 חודשים חד פעמי. ורק אחרי קפיצה בכביש בור/במפר. בכביש תקין ללא קפיצות זה בחיים לא קורה. מקפיד להחליף נוזל בלמים החלפה מלאה שאיבה מכל הגלגלים.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולם, אני חייב עזרה… אני מסתכל כרגע על מיני קופר רויאל ידנית משנת 2007. על פניו הכל בסדר עם המכונית חוץ מהעובדה הקטנה שהסטארטר דפוק וכשמתניעים את האוטו צריך לסובב את המפתח חזרה קצת אחורה כדי שהסטארטר ייכבה ולא ישרוף את עצמו. המכונית עולה 3,000$ שעל פניו זה נשמע מחיר מצוין אבל השאלה האמיתית היא כמה יעלה להחליף את הסטארטר והאם זה הופך את העסקה לפחות שווה? תודה רבה מראש 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 292 צפיות
היי, I20 אוטומטית שנת 2014. הנסיעה כולה חלקה מאוד. כשהרכב עומד יש רעידות קלות (שקצת מתעצמות אם מפעילים כל דבר חשמלי - מזגן, פנסים וכו'. ההתעצמות גדלה ככל שצריכת החשמל גבוהה יותר), אבל בנסיעה בהילוך ראשון הרעידות ממש מורגשות. ברגע שעובר להילוך שני, חלק לגמרי. מה דעתכם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kuritzon, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 409 צפיות
הרכב מגמגם מדי פעם במהירות עד 50 קמ"ש בערך בפרט בלחיצה על הגז (מגמגם = כאילו אני נותן לחיצה על הברקס לחלקיק שניה מקווה שהמילה מגמגם נכונה כאן) אשמח לדעת איך לטפל בזה במה להתחיל פלגים כויל ואולי חיישן בקרת זרימת אויר ואולי גיר ? ברכב יש גפ"מ אבל הבעיה גם בדלק
הודעה אחרונה מאת zaf,