Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הגיוני.

זהו, אפשר לנעול את השרשור או שאתה מחפש עזרה?

אם כך, אולי תציין באיזה חלק מדובר (עם מק"ט)? האם חיפשת בעצמך באתרים בחו"ל? בפירוקיות?

• אהבתי 1
פורסם

מדובר על מיכל עיבוי הוא ביחידה אחת עם הכונס אויר 

פירוקיות בודק  לא נפוץ  ואם יש   מוכרים  עם המאוורר ( הגיוני ) במחיר של חדש מהחברה

אתרים מחו"ל לא מצאתי משהוא סביר

זה החלק באיבי אבל לא  נשלח לארץ 

https://www.ebay.com/itm/403879292767?_ul=IL

מחר אבדוק אם אפשר לאלתר תיקון  עד להגעת החלק 

או שאקנה עם מאוורר מפירוק 

פורסם (נערך)

ב-Amayama החלק עולה 40~ דולר.

תיעזר בשירות משלוחים מאירופה אולי, כי לא נראה שעם משלוח של UPS או משהו כזה, בצירוף העמלות שלהם, זה יצא זול יותר. אבל צריך לבדוק (כולל זמני שילוח משוערים).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה 

אבדוק 

cars 245 יוצא  קצת יותר זול מהחברה  השאלה היא קצב ההגעה

לגבי משלוח מיפן צריך לבדוק    מחיר החלק  אכן  זול   יש לי קצת  נסיון עם רדבוקס הבעיה היא הזמן 

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Tom_22 כתב:

ב-Amayama החלק עולה 40~ דולר.

תיעזר בשירות משלוחים מאירופה אולי, כי לא נראה שעם משלוח של UPS או משהו כזה, בצירוף העמלות שלהם, זה יצא זול יותר. אבל צריך לבדוק (כולל זמני שילוח משוערים).

ממש תודה ניסיתי לבדוק עלויות ומלאתי כתובת לרדבוקס  בהולנד יש שורה על מספר eori לצרכי זיהוי  מס  . זה רק לסוחרים  אדם פרטי לא צריך ( זה מספר אירופי)?

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם

אתה מתכוון באתר של amayama? 

אין לי נסיון ספציפי, אבל הייתי פונה לשירות לקוחות של רדבוקס לשאול אותם, מאחר ולהבנתי מדובר במספר עבור עסקים שמתעסקים מול המכס המקומי באירופה, מה שאולי נדרש במעבר החבילה דרך המחסנים שלהם באירופה. 

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, Tom_22 כתב:

אתה מתכוון באתר של amayama? 

אין לי נסיון ספציפי, אבל הייתי פונה לשירות לקוחות של רדבוקס לשאול אותם, מאחר ולהבנתי מדובר במספר עבור עסקים שמתעסקים מול המכס המקומי באירופה, מה שאולי נדרש במעבר החבילה דרך המחסנים שלהם באירופה. 

הם ענו שעלול להיתקע במכס ואין להם איך לטפל בזה אבדוק על הזמנה מהאיחוד

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם
לפני שעה, avri6 כתב:

עלול להיתקע במכס

באיזה מכס? ההולנדי או הישראלי?

המספר שהתייחסת אליו אולי נדרש מבחינת היפנים כדי לצלוח את המכס ההולנדי. איני יודע. וזו השאלה שצריך לשאול אותם.

לגבי הישראלי, בהתחשב שמדובר בחלק מקורי ולא בחלק בטיחותי כנזכר לעיל, אין סיבה מיוחדת שיתקע במכס.

פורסם
בתאריך 20.12.2024 בשעה 13:21, Tom_22 כתב:

באיזה מכס? ההולנדי או הישראלי?

המספר שהתייחסת אליו אולי נדרש מבחינת היפנים כדי לצלוח את המכס ההולנדי. איני יודע. וזו השאלה שצריך לשאול אותם.

לגבי הישראלי, בהתחשב שמדובר בחלק מקורי ולא בחלק בטיחותי כנזכר לעיל, אין סיבה מיוחדת שיתקע במכס.

ברדבוקס התייחסו  למכס ההולנדי . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...