טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,285 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, בזמנו ה14/3 השנה, כשקיבלתי את האוטו הנציג מסירה אמר שאת מתג האורות ניתן ורצוי להשאיר על מצב AUTO. רציתי לשאול אם מישהו יודע מה שאר המצבים? אני אקרא בספר הרכב, אבל האם יש הבדלים בחוזק התאורה? ואם יכול להיות מצב שכשמאותתים פנס אחד לא מאיר בפניה?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 375 צפיות
קיה ספורטאז 23, בנזין 2000 (25,000 ק"מ) מוסך יבואן ומורשה יבואן אומרים שצריך טיפול גדול שכולל החלפת נוזל בלם ותוסף דלק ונתנו הצעת מחיר של 1300-1600. מוסכים מורשים רגילים נתנו הצעת מחיר של טיפול רגיל (650) והחלפות לפי הצורך. מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 294 צפיות
היי. הרכב לאחר תאונת החלקה עצמית. הנזקים הבטוחים משולש עקום, גנט, ואוליי גם צירייה עוד לא בדקתי לעומק. שאלה לגבי התושבת משולש שנקרעה (סימנתי בעיגול את התושבת ואת החלק שנקרע) האם יש אפשרות להחליף אותה או שהיא מרותכת לשילדה ואיך נקרא החלק הזה. הרכב כבר עבר גרירה על חשבון הביטוח כך שמעדיף להמנע מגרירה למוסך לפני שאני מוודא שיש התכנות תיקון בטיחותית. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת משה63, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 314 צפיות
שלום, ברשותי פיזו 508 שנת 2020. שמתי לב שבחיבור בין הגג לתא המטען יש משהו שנראה כמו חלודה. מצרף כמה תמונות. האם זו חלודה והאם דורש טיפול? והאם מישהו יודע מה זמן האחריות שיש על רכב במקרה חלודה? תודה
הודעה אחרונה מאת oleg_kra, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מתאים לברלינגו/פרטנר 2016 - 2019 דור B9 בתקן יורו 6 עם מערכת הזרקת אוריאה. סיבות להחלפה - רעש שריקה חזק בסיבובי סרק שבוקע כאילו מתוך המנוע, בבדיקה התגלה מזרק אוריאה פרוץ. את הבדיקה עשיתי כפי שרואים בסרטון - ביצעתי אטימה מאולתרת סביב המזרק עם איזולירבנד וזה החליש את הרעש. 1.mp4 מק"ט מזרק: 9802763880 קניתי מזרק חדש בארץ ב 400 ש"ח. את העבודה אפשר לעשות רק כשהמנוע קר, אחרת כל הרכיבים יהיו חמים מאוד ואי אפשר יהיה לגעת בהם. אפשר לבצע את ההחלפה כשהרכב על הכביש, אין צרוך בהגבהת הרכב בכלל. אם מותקן פלסטיק תחתון למנוע, צריך לפרק אותו. הפלסטיק תפוס עם 2 אומים ו 7 ברגים, כולם משו…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 426 צפיות
שלום חברים רציתי לשאול לגבי רעשים (תיקתוקים) בהגה בעמידה במקום קראתי כאן שירשור ישן שיכול להיות שמדובר בגירוז מסרק הגה ולא השאירו מסקנה ברצוני לדעת אם זה באמת יעיל אגב מדובר על רכב הונדה סיוויק 2010 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 320 צפיות
תיקון caliper
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 390 צפיות
שלום, לצערי ננעץ מסמר בכתף של אחד הצמיגים והוא לא בר תיקון. לכן מעוניין כבר להחליף את כל רבעיית הצמיגים עקב היותם ישנים (4-5) שנים וממותג סיני (הגיעו עם הרכב). עקב המחירים הגבוהים פר צמיג למידה של הרכב מעוניין המלצה לצמיג שישרת אותי במהלך השנים הקרובות. הדרישות הן דיי סטנדרטיות, נהיגה בכבישים (לא יורד לשטח כמעט), אחיזה, נוחות ורעש סביר. לא מעוניין להשתגע מבחינת מחיר, 900-1000 לצמיג. בשיטוט באתרי הצמיגיים נתקלתי בצמיגים הנ"ל, ואשמח להמלצה עליהם או על אחרים: Cooper Discoverer SRX 255/50R20 109H XL - קרצו לי משום מה, למרות שאין הרבה ביקורות. Falken Azenis FK510 255/50R20 109Y XL - על פניו נראה תמורה טובה לכסף, מאוד דומה להנקו…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 446 צפיות
שלום לכולם. חייב לטפל באכילת השמן. מדובר על כ 0.5 ליטר על 1000 קמ. מה מציעים לעשות? היכן אפשר לטפל? מה עלות העבודה ? מדובר על פורד פיאסטה דינמיק 1997 מנוע 16 שסתומים. אציין כי הרכב אינו מוציא עשן לבן מהאגזוז ואין זיהום אוויר בטסט. לא מבין לאן נעלם השמן. גם אין נזילות שמן מתחת לרכב. הרכב עשה 154000 קמ.
הודעה אחרונה מאת yossef.d, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 444 צפיות
ברכב פיג'ו 2008 2017 יש התראת מחסור בשמן מנוע בבוקר ההתראה נעלמת כאשר המנוע כבר חם כלומר מחסור של מעט שמן. הטיפול הבא בעוד כ 1000 קמ'. אני יכול לקבל שמן מנוע של מוטול בתקן 2290 b71 כשלמיטב ידעתי אני אמור להשתמש ב שמן b71 2297. האם בעיה עם הוספת השמן הזה.
הודעה אחרונה מאת zvikas, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי. משתמש קבוע בשמן מנוע חצי סיננטי של חברת מוטורקראפט מקורי של פורד SP. (5-30) הרכב אוכל ליטר שמן לכל 5000 קמ. האם מסוכן יהיה לעבור לשמן סיננטי מלא? מה היתרונות ומה החסרונות? אציין שאני עושה החלפת שמנים כל חצי שנה (בסביבות כל 5000 קמ). תודה
הודעה אחרונה מאת נירו72, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 431 צפיות
היי, הרכב הוא פיג'ו 208 82 כ"ס (אטמוספרי) לצערי נשפך לי שמן בתא המנוע אחרי ששכחתי לסגור את פקק המילוי, ייתכן שנסעתי ככה יומיים שלושה עד שבדקתי את זה. היה חסר קצת יותר מליטר, השלמתי. לא נדלקה לי שום נורה בזמן הזה, וגם כעת לא דולקת שום נורה. (המנוע לקראת אוברול ועם צריכת שמן של ליטר ל-300 ק"מ גם מלפני התקרית) ריססתי סבון באיזור שנשפך שמן, מתחת לפקק מילוי השמן ומצד שמאל שלו, אין שם רכיבים אלקטרונים רגישים (לא ריססתי על האלטרנטור סבון למרות שנשפך עליו קצת שמן כנראה), ולאחר מכן שטפתי עם בקבוק מים. אחרי ההנעה, הסל"ד לא יציב בסרק והמנוע נשמע אסתמטי, נשמע שהוא יונק אוויר "בכוח" . בנסיעה, הוא נוסע כמו שנסע לפני, לא משהו. …
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 549 צפיות
שלום, הסטוניר שלי בת 4 ומספר חודשים, היא שמורה להפליא והנהגת בזהירות ובהבנה שהגיא יקר להחלפה. היות ואני מתכנן בשלב זה לשמור את הרכב לעצמי ולא למכור (התקציב בעייתי לי..) רציתי להתחיל שגרת טיפולים לטווח ארוך. בספר רכב לא מוזכר שום דבר לגבי החלפת שמן גיר DCT אלא רק בדיקה. לדעתי, בנסועה שאני עושה (פעמיים בשבוע כפר יונה תל אביב) אני חוטף לא מעט פקקים. למרות שמעולם לא התחמם לי הגיר, היות ואני מגיע ממנטליות של 20 שנות גיר רגיל, אני מנסה לצמצם את מרווח הטעות ברענון של נוזלים. מישהו מכם עשה זאת? אם כן, אשמח לשמוע, כמו גם מה התקנים של הנוזל המומלץ. אגב, זה אותו גיא שיש בקיה נירו, i20, איוניק, ספורטאי, טוסון ועוד..
הודעה אחרונה מאת For Martha, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 546 צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצה למוסך טוב עבור סקודה (סופרב 2018 מנוע 1.4) עדיף אזור ירושלים, אם אין ברירה יכול גם להרחיק יותר.. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 795 צפיות
היי שלום. סורק תקלות מצא את התקלה הזאת. פורד פוקוס 08׳ השאלה היא האם מישהו יודע למה הכוונה A אני מבין שזה חיישן מהירות, אבל מה זה A?
הודעה אחרונה מאת Maxizem, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 455 צפיות
מאזדה 3 מנוע 1600 2008 מה היא כמות/משקל של גז למזגן ?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 226 צפיות
שלום וברכה יש לי פורד גלאקסי 2012 ולפני תקופה היה לי עשן באוטו ולאחר שביררתי אצל כמה מכונאים נאמר לי שזה בעיה בטורבו אז החלפתי אבל לאחר תקופה לא גדולה התחיל לי עשן וריח חריף גם בתוך האוטו שאינו נסבל וזה בעיקר בכל ירידה אפילו קלה ואם זה ירידה גדולה זה עשן ממש חזק . אמרו לי להחליף שמן ולהוסיף חומר שנקרא ננו לתוך השמן והוא מחדש את הגומיות ולא עזר כלום ואולי נהיה יותר גרוע . הוספתי אחר כך דבש וגם לא עזר . אמרו לי שזה בעיה ברינגים והאמת שחיפשתי בכמה מקומות ששאלו כעין זה וראיתי הרבה אפשרויות רינגים [ להחליף מנוע ]. אטמים . סעפת . קרבורטור [ לא יודע אם יש לי ] קשור לדלק [ השעון של הדלק לפעמים מתאפס וחוזר מעצמו אבל לא משפיע כלל על הנהיגה ] בקיצור אני אובד עצות מכי…
הודעה אחרונה מאת חיים 8464, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 266 צפיות
בוקר טוב אני תקוע אם רכב שהתקלקל הלחצנים של הקודן לא ניתן להחליף רק לוח מכיוון שיש גם עלוקה אלחוטית מעוניין לבטל עקפתי את הניתוק של הסטרטר כרגע מנסה למצוא ללא הצלחה את העלוקה האלחוטית פרקתי כל דבר הגיוני ולא הגיוני אם יש למישהו ידע איפה בדרך כלל זה יושב יכול מאד לעזור מדובר בקודנית של ranger לוח 4 לחצנים האוטו טויוטה קורולה 2011
הודעה אחרונה מאת יהודה יהודה, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 408 צפיות
שלום יש ברשותי פונטיאק גראנד פרי מודל 1993 le, הייתה מושבתת זמן מה וכעת החלטתי להחזירה לשימוש אבל נתקלתי בבעיה בברקסים שאינם חדים מספיק אלא עוצרים לאט החלפתי רפידות אחוריות, והבעיה לא נפתרה כלל האם יתכן שזה שמן ברקס או משהו נוסף? ועוד בעיה שהבלם חניה 'אמברקס' לא תופס כלל אפי' שראיתי שהקפיץ כן נמתח כשלוחצים על הרגלית האם מישהו יודע מה הבעיה והאם זה קשור לבעיה הקודמת? תודה
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 37 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי לכולם, בתור מי שקנה אוטו ראשון בבעלותו במאי האחרון, מחכה לי טסט שאני צריך לבצע עד ה-7 לינואר. דיברתי עם 3 חברים שאמרו שהם שונאים את התהליך של לקחת את האוטו לטסט. כי הבוחנים חסרי סבלנות, וצועקים, ואווירה לא משהו. אז כמה שאלות בנושא: 1. מכירים מכון טסטים שאנשים יותר נחמדים בו / פחות מלחיצים בו, באזור ראשון לציון או ערים בסביבה? 2. יש חבר שהמליץ להעביר טסט דרך המוסך. מכיר את המוסך, שגם אני מטופל בו והתרשמתי מהם לטובה. אמר שזה עלות של 200-300 שח תוספת על העברת הטסט, מעל מחיר הטיפול התקופתי. מה דעתכם על זה? כדאי? גם אמר שהרבה פחות סיכוי שיכשילו ככה את האוטו. 3. ברמת הפוצדורה, אני צריך הרי לשלם באתר משרד התחבורה על חידוש רישיון רכב, ואז אני …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 554 צפיות
מנורה קדמית שמאלית רגילה ( לא אור גבוה ולא אור חניה ) לא עובדת רכב יונדאי 10 2012 מישהו יכול לכוון אותי איזה מנורה אני צריך לקנות ? ואיך איזה כלים צריך על מנת להחליף??
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
-
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב עדיין עם הצמיגים המקוריים מהיום שעלה לכביש, חוץ מגלגל אחד שהוחלף אחרי שנה כי הוא נקרע. הרכב לא נסע הרבה, בערך 50-60 אלף קילומטר סך הכל, וחונה תמיד בחניה מקורה. הצמיגים הנוכחיים הם dunlop 215/45 R16 אני לא מבין בזה כל כך, וכבר הולך לאיבוד. ממה שהתקשרתי וחיפשתי באינטרנט ההיצע של דנלופ מוגבל יחסית, והמחיר לא זול. הציעו לי במחיר זול יותר צמיגים של פלקן, או של מותג קוריאני כלשהו (לא זוכר את השם). אשמח ממש לעזרה והכוונה לצמיגים טובים. אני מוכן לשלם קצת יותר למשהו איכותי כך שלא אצטרך לדאוג למשך תקופה ארוכה, אבל לא רוצה לקרוע את הכיס אם אפשר.
הודעה אחרונה מאת RoniL, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 414 צפיות
שלום רב, מזדה 3 שנת 2008 כל פעם שאני נכנס לרכב ומניע אותו יוצא אוויר חם מפתחי המזגן למרות שהמזגן כבוי לגמרי! המזגן כבוי לגמרי וכל הזמן יוצא אוויר חם מפתחי המזגן. וכמובן שחם ברכב. אני לא רוצה שיצא לי אוויר חם ויהיה לי חם אם לא הפעלתי את המזגן על חום מרצוני החופשי. זה אוויר חם שסתם מעיק ומכביד. בחורף זה עוד אולי אפשר לסבול את זה, אבל בקיץ אני נכנס לרכב והרכב חם מאוד. מה זה יכול להיות? ומה עלות משוערת של תיקון הבעיה הזאת אם יש בעיה בכלל? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 303 צפיות
שלום לכולם נדלקה לי מנורת תקלה כריות אוויר ברכב חיברתי למחשב מראה לי תקלה b1660 i ותקלה b1654 ימין לשמאל פתחתי את הקורות ,מתחת לכיסאות בתוך התא כפפות לא מוצא נתק מה יכול להיות ואיפה לחפש עוד ? .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 404 צפיות
שלום. המזגן לא מוציא חום רק אוויר קר. מה הבעיה? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 555 צפיות
היי, אז לאחר שמילאתי מיכל דלק מלא (שירות עצמי בתחנה ממותג ידוע ולא איזה מותג לא מוכר), איך שהתחלתי לסוע אני חושב ששמתי לב שהחיווי היה שהמיכל מלא עד הסוף (לא סגור ב100% כי לא הייתי מרוכז). אחרי 10 דקות נסיעה בעיר חניתי ואני שם לב שהחיווי הוא כמו בתמונה המצורפת: פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה. אחרי מילוי מלא תמיד הסמן נמצא טיפה מעל הקו הלבן האחרון של המד. מה זה יכול להיות? והאם אני צריך לדאוג לגבי איכות הדלק ושהאוטו יתקע לי באמצע הכביש? תודה
הודעה אחרונה מאת taranta, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 374 צפיות
הרכב רועד ולא סוחב טוב יש מצב שזה פלאגים? כי עכשיו אני רואה שפעם האחרונה שהחליפו זה היה לפני 15000 קילומטר או שזה בעיה בכוהל? והאם המחשב ידע לזהות האם זה פלאג או כוהל?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 350 צפיות
שלום לכולם, האישה דיווחה על רעידות ברכב ורעש חדש שהיא שומעת, בדיקה זריזה העלתה את התושבות הנ"ל שסיימו את חייהן אחרי 14 שנים. תושבת מנוע הוזמנה מcars245, הלכתי על למפורדר כי מקורי זה הזמנה מיוחדת שהיה עלול לקחת חודשיים עד שתסופק תושבת מומנט (Torque mount) הוזמנה מאמזון עם משלוח חינם ודירוג גבוה. החלקים החדשים החלק הישן על הרכב כמו כל עבודה על הרכב הזה, צריך לפרק ולהזיז דברים מהדרך, מיכל העודפים תפוס על טאב ועם בורג 8ממ, משחררים והוא מתרומם ממקומו, הוא יזוז לא מעט בתהליך משחררים בורג 14ממ ו15 ממ ששכחתי לצלם ושולפים את התושבת אחרי ששולפים את התושבת מתגלה הברקאט הזה שמחבר א…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 356 צפיות
היי הרכב עושה בערך 1.10 . במוסך אמרו שפעולת המנוע תקינה יש משהו אחר שצריך לבדוק או שזו צריכת הדלק לרכב ?
הודעה אחרונה מאת ramimos1, -
תפוח הגה הרוס? 1 2
מאת Shaike.Zam- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה תקופה ארוכה אני שומע חריקות בסיבובי הגה כשהרכב קר (שיפצו מסרק הגה לפני חצי שנה בגלל טסט בגלל חופש וכו') הרעשים המשיכו. אני כן מרגיש גם תקופה ארוכה שבנסיעה יש נטייה להגה הצידה, גם אחרי שאני ממרכז אותו חזרה ולפעמים מרגיש לא הכי מתוקשר לכביש, אם אפשר להסביר את זה ככה. היום החלפתי רבעיית צמיגים ושמתי לב לזה זו גומיה של תפוח הגה, נראה שקרועה עם סימני שמן, מה צריך להחליף פה? בגלגל השני הכל יבש ואין סימנים שכאלו. זה יכול להסביר חריקות בסיבובי הגה כשהרכב קר? קיה סראטו 2008.
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam,