Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנורה קדמית שמאלית רגילה ( לא אור גבוה ולא אור חניה ) לא עובדת רכב יונדאי 10 2012 מישהו יכול לכוון אותי איזה מנורה אני צריך לקנות ?

ואיך איזה כלים צריך על מנת להחליף??

פורסם

את התשובה תמצא בספר הנהג של הרכב, אני מקווה שיש לך אותו או שתצליח למצוא אותו במרשתת.

לא מכיר את הרכב, אבל היעיל ביותר יהיה להכנס לחשמליית הרכב הקרובה לביתך, להשליש כמה עשרות שקלים ולצאת כעבור 5 דקות עם פנס תקין. האנרגיה שתשקיע בחיפוש נורה, רכישתה והחלפתה מוצדקת רק אם זמנך בידך וזו אחת מהנאות החיים שלך.

צריך להוסיף שבהרבה רכבים מודרניים (כלומר שיוצרו ב-30 השנים האחרונות) הגישה להחלפת נורה מאוד לא נוחה בגלל צפיפות תא המנוע, וחשמלאי מיומן ומנוסה מכיר את קיצורי הדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה בספר נהג שבדגם הזה הפנסים נשלפים לצורך החלפת נורות מה שמאפשר גישה מאוד נוחה וקלה.

אם אתה יודע להחזיק ביד רטצ'ט עם בוקסה ולפתוח את הברגים שמחזיקים את הפנס, אנו לא רואה סיבה לפעול בשביל זה לבעל מקצוע.

כמ ושאתה לא קורה לחשמלאי בשביל להחליף נורה בבית. 

אלו טיפולי נהג שכן נהג רצו ישידע לבצע לבד. בדיוק בשביל זה הפעולות האלו מוסברות בחוברת הדרכה לנהג.

שים לב לא לגעת באצבעות בגוף הזכוכית של הנורה כפי שמוסבר שם.

IMG_20250101_103320.thumb.jpg.5f068db924f8be608b77f314b71c9f40.jpg

• אהבתי 1

פורסם

תודה לכל העוזרים 

פשוט אני לפני טסט וכבר הלכתי לעשות פוליש אז על הדרך החליף נורה 

גבה לי 50 שקל על החלפת נורה + 20 שקל על הפוליש 

פורסם

20 ש״ח לליטוש פנסים? נשמע זול להפליא. אני מכיר מחירים של 100-150 ש״ח. אולי טעית בהקלדה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

פוליש לא ליטוש. כנראה שהם במצב טוב. עבר עליהם דקה בכל צד כולל הנורה 70ש''ח בסדר גמור. הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

20 ש״ח לליטוש פנסים? נשמע זול להפליא. אני מכיר מחירים של 100-150 ש״ח. אולי טעית בהקלדה?

לפני 11 שעות, NTZSV כתב:

פוליש לא ליטוש. כנראה שהם במצב טוב. עבר עליהם דקה בכל צד כולל הנורה 70ש''ח בסדר גמור. הגיוני.

שם איזה חומר וספרי שמן עבד עליהם כמה דקות 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...