Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב פיג'ו 2008 2017 יש התראת מחסור בשמן מנוע בבוקר ההתראה נעלמת כאשר המנוע כבר חם כלומר מחסור של מעט שמן. הטיפול הבא בעוד כ 1000 קמ'. אני יכול לקבל שמן מנוע של מוטול בתקן 2290 b71 כשלמיטב ידעתי אני אמור להשתמש ב שמן b71 2297. האם בעיה עם הוספת השמן הזה.

פורסם

איזה מנוע יש לך 1.2 ? אם כן הוא כנראה אוכל שמן, רק להדגיש שכשנורה של השמן נדלקת זה לא אומר שחסר מעט זה אומר שחסר הרבה ולכן אתה חייב למלאות ולא להזניח, אחרת אתה עלול לאבד את המנוע שלך, אל תחכה לטיפול תמלא שמן למנוע !

פורסם
לפני 22 שעות, zvikas כתב:

ברכב פיג'ו 2008 2017 יש התראת מחסור בשמן מנוע בבוקר ההתראה נעלמת כאשר המנוע כבר חם כלומר מחסור של מעט שמן. הטיפול הבא בעוד כ 1000 קמ'. אני יכול לקבל שמן מנוע של מוטול בתקן 2290 b71 כשלמיטב ידעתי אני אמור להשתמש ב שמן b71 2297. האם בעיה עם הוספת השמן הזה.

המנוע הזה מאוד רגיש לסוג/תקן השמן, לא הייתי משחק עם זה - בטח עם רצועת התזמון שזוכה לקבל ממנו מקלחת.

כמו שציינו, למנוע הזה יש נטיה לצרוך שמן, בצורה הולכת וגדלה, לכן אם היה חסר עכשיו כנראה שגם בעתיד תצטרך להוסיף. תקפוץ לחנות חלפים ותקנה שמן בתקן הנכון (ממליץ על טוטאל קוורץ) שכבר ישב אצלך ברכב וכך תוכל להשלים את החוסר על בסיס קבוע.

אגב, אני לא הייתי סומך על המנורה, תבדוק במדיד כמה חסר, כנראה שהמנורה נדלקת רק שהשמן מתקרב למינימום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...