Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם יש פה חבר פורום שיכול לתת המלצה לבוקסות אימפקט למפתח רטיטה? (הינע 1/2)

יש לי מפתח רטיטה שרכשתי לפני כמה חודשים ביחד עם סט בוקסות לפתיחת גלגלים מאליאקספרס והוא עושה את עבודתו נאמנה. עם זאת אני חייב סט בוקסות אימפקט כי חוץ מלפתוח גלגלים או אומים במידות 17/19/21/22 אין לי מה לעשות איתו. (מודה חטאתי והשתמשתי כמה פעמים בבוקסות רגילות)

אז אשמח להמלצה לסט בוקסות טוב שאתם משתמשים בו, מאמאזון, מהארץ לא משנה לי העיקר שיהיה בטווח מחירים סביר. סביר בעיניי - לא מעבר ל300 שקל.

הסתכלתי על הסט הזה מאמאזון שקרץ לי www.amazon.com/dp/B06Y5YLZHK במחיר של 43 דולר שכולל את כל הגדלים 10-24 מ״מ או 11-32 מ״מ עם דילוגים החל מ24 ולפעמים הוא גם נכלל במשלוח חינם מעל 49$

אבל התלהבתי מהר מדיי, חקרתי קצת ומסתבר שמדובר בבוקסות סטדנרטיות לחלוטין CRV (Chromium–vanadium steel) שנבצעו בשחור והבוקסות הרציניות עשויות CR-MO (Chrome Molybdenum Steel)

מאז אין לי מושג מה לחפש, הסתכלתי על כל מיני חברות באמאזון GearWrench, Sunex, TEKTON ויש כמובן את Miluwakee היקרות יותר שהבנתי שחוץ מהשם הם לא שוות הרבה (והמחיר המופקע)

חשוב לי בעיקר הטווח, שלא יהיה דילוגים על בוקסות. אני חושב שאסתדר עם סט 10-24, מוכן לוותר על 24-32 בשביל לחסוך כמה שקלים, תודה לעוזרים!

עריכה: שכחתי לגמרי לציין, כמו רוב חברי הפורום אני מגדיר את עצמי כ-Shade Tree Mechanic, זה לא העיסוק שלי בחיים ולא יוצא לי להשתמש בכלים על בסיסי יום יומי, אם יש פה חברה שמסתדרים עם סטים זולים יותר זו גם אופציה בעיניי, לא מחפש את הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, yairw כתב:

אני קניתי סט בוקסות עמוקות של TEKTON, אבל אין את זה במשלוח חינם כעת.

את הסט בוקסות הרגילות שלהם יש במשלוח חינם מתחת לרף המכס:

https://www.amazon.com/dp/B09MWRJFZS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

זה סט 3/8 זה לא בעיה? המפתח שלי 1/2ֿ

בכל אופן יש את הסט 1/2 גם במחיר טוב אבל כרגע בלי משלוח חינם

https://www.amazon.com/TEKTON-6-Point-Impact-17-Piece-SID92301/dp/B08DK7X2N7

מה דעתך על הבוקסות שלהם? איכותיות? יש לי האמת בוקסה לחיישן חמצן שלהם אבל חוץ משימוש בודד לא יצא לי לבחון אותו יותר מדיי

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...