Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה קשה, יונדאי אקסנט 2009 מנוע 1.6

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Camaro 92,

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרגשה. שהמצבר חלש בעומס. בן כמה המצבר?  

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אתה יכול לנסות להטעין אותו, ואצל משווקי מצברים יש מכשיר שמזינים את הCCA המוצהר והוא מציג את הCCA הקיים.

אתה יכול לקנות את המכשיר באליאקספרס.

קרתה לי תקלה דומה במצבר בן 6 (אצלי בכלל לא הסתובב הסטרטר) ובבדיקה היה CCA של 85...

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אפשר גם לבדוק. אם יש מפל מתח. בקו של הסטרטר.  או סטרטר עייף.  אבל לי יש הרגשה שזה מצבר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• פיתרון
פורסם (נערך)

בגדול כמו שציינו לפניי זה נשמע כמו מצבר חלש/עייף שמתקשה לסובב את הסטרטר,נסה להתניע עם בוסטר איכותי, אם הסטרטר הסתובב מהר יותר והצלחת להתניע בקלות החלף מצבר, אם עדיין אותו דבר ככל הנראה הסטרטר עייף וזקוק לשיפוץ.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • 8 חודשים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...