רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,561 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/item/2849538 מכונית מעניינת בסך הכל 7.3 שניות מ 0 -100 עפ"י נתוני יצרן מ200 כוח סוס על 1.7 טון. אך עוד פעם תמחור הזוי .
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם הוא חסכוני הרבה יותר בדלק מגיר אוטומטי רגיל, אבל לא פחות אמין, מה הסיבה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נפל ליידי המטען הזה, האם ניתן להטעין איתו את המצבר של הרכב?
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
אז מסתבר שבשקט נחתה לה הגולף r החדשה בארץ במחיר הזוי של החל מ 370 k, אני רוצה לראות בנאדם אחד שיעדיף אותה על פני 135/235. כנראה שהיא סתם הולכת לקשט את אולם התצוגה בבני ברק.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עושה רישיון עכשיו לB שיעור 20 כבר וחשבתי להמשיך בגיל 17.5 לרישיון למשאית עד 12 טון מה אתם חושבים? כדאי לי? אם אתם שואלים למה אני עושה את זה אז אני עושה את זה כדי להחזיק קלף לעתיד ואם אצטרך להשתמש בו אשתמש. [מבחינת עבודה.]
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
- 1 תגובות
- 852 צפיות
נכון, הם אוהבים דיזל ותיבות ידניות, ונכון - האקלים שלהם אחר ומחירים נמוכים יותר. אבל 61 אלף בריטים לא טועים ומדרגים בסקר Driver Power השנתי את 200 המכוניות שהם הכי נהנים להחזיק. במקום הראשון - לקסוס IS החדשה. באחרון - ניסאן קשקאי דור ראשון. לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברשותי רכב שפירסמתי ביד 2 במחיר מחירון לוי יצחק, הרכב הוא סוזוקי ליאנה שמורה ביותר, האם נהוג לקבל מחירון בימינו?
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 903 צפיות
אני מחפש את הפסי גומי גשם האלה, הם אצלי על האוטו נשרפו ונפלו לבפנים אבא שלי הדביק ואנחנו מחפשים חדש, יש לנו טויוטה קורולה 2008, בחברה מבקשים עליהם המון, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא חדשים כאלה? לפי התמונה אני מחפש: 75710 75720 75730 75740
הודעה אחרונה מאת xMasTer0fDw, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 18.7 אלף צפיות
שלום, ברשיונות החדשים מצויין בשדה 4A תאריך חידוש הרשיון. http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&iotype=w&id=47:drv-lic-il&catid=62:drvlic-il-c&Itemid=83&lang_ovrrde=ENG איך אפשר לברר תאריך מדוייק של הוצאת רישיון? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מי שזוכר לפני שנה העלתי תמונות ממפגש שנתי של מועדון רכבי על\היפר שהזמין את המועדון שלי להצטרף לאותו מפגש. חלפה לה שנה והגיע עוד מפגש. הבוקר התחיל מחבירה שלי למפגש של אסטון מרטין, משם הצטרפתי למפגש השבועי הקבוע ומשם לאותו מפגש שנתי, סה"כ 4 שעות של כיף מ-6 בבוקר. תהנו (גילוי נאות, לא צילמתי בעצמי את כל התמונות, קרדיט לחברים שלי שצילמו). ולמנה העיקרית
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מחפש מכשיר זול וטוב שניתן יהיה לראות בלייב את מיקום הרכב אם זה בנסיעה או בעמידה. המכשיר לא נועד להיות כלי נגד גניבה בצורה כלשהי אלה יותר מה שנקרא לשימוש קליל. ראיתי מכשירים גם ב 50 ש''ח באיביי\עליאקספרס אך לא יודע אם הם יהיו שווים משהו. המכשיר לא חייב להיות במקום נסתר ואין שום בעיה שיהיה נראה לעין בתוך הרכב. אשמח אם יש פה למישהו נסיון ויוכל להמליץ על מכשיר כזה. אם זה משנה הנני משתמש בטלפון אנדרואיד (נקסוס 5).
הודעה אחרונה מאת omer_1636, -
לפני כמה ימים הייתה ידיעה על פרדיננד פיך (יו"ר VAG ובעלים של 51% ממניות החברה)שהתבטא על חוסר האמון שלו במנכ"ל שלו, מרטין וינטרקורן שהאחרון מצידו הודיע שהוא לא מתפטר, לא נעליים וילחם כמו אריה על מקומו ותפקידו בחברה. http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3656593,00.html היום הר פיך מודיע על פרישה מתפקידו. http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3657611,00.html כל זה כמובן מבלי לחשוף את הסיבה לחילוקי הדעות בניהם. מעניין לאן זה מתקדם. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
לכאורה אלו שני מכוניות לא קשורות, אך בארץ האפשרויות המוטוריות המוגבלות פעמים רבות הן מוצאות אחת את השניה מתחרות על ליבו של הישראלי הפרקטי שרוצה לפזר את הילדים בגן, להגיע לעבודה בסטייל, להעמיס קניות לשבוע + עגלה בתא המטען ולשרוף קצת צמיגים בסופ"ש בתקציב דומה. בתור מי שהחזיק בעבר כמעט שלוש שנים A3 2.0T ספורטבק שנת 2007 ועבר לפני כחודשיים לאלפא 159 2010 החלטתי שנמאס לי לענות לכולם בפרטי והגיע הזמן לגובב איזו סקירונת. האאודי A3 ספורטבק מבוססת על השלדה של הדור החמישי של הגולף, למרות שאחיות המקבילות לבית VAG התקדמו לשלדה החדשה יותר לקראת סוף העשור הראשון של שנות ה2000, הA3 המשיכה עם השלדה המיושנת עד הצגת הA3 הנוכחית והסתפקה במתיחות פנים מינוריות שכללו בעיקר עדכוני יחידות…
הודעה אחרונה מאת lesles, -
השינוי הויזואלי מבורך לדעתי, רואים כבר את הדמיון בינה לבין האימפלה החדשה. מעבר לזה הם טוענים שיהיה גם מנוע היברדי שישיג תצרוכת של 1 - 20 ... מקור
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, האם יש איסור כלשהו על מראות עזר צדדיות?? המראות ששמים מעל המראה המקורית ולא המראות הקטנות שמדביקים על המראות המקוריות תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת kissos, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתחיל בזה שאומר שזאת דעתי האישית על המקום ואין לי שום כוונה להשפיע על החלטה של אנשים אחרים אם לטפל ברכבם שם. פסילה ראשונה- לפני כשנה באחד מרכבי הטויוטה במשפחה נדלקה נורה check engine , הוחלט לקפוץ למוסך ולבצע בדיקה , הרכב הוכנס לבדיקה ואחרי כחצי שעה נאמר לי ש"לא מצליחים להתחבר למחשב, יש להגיע מחר לצורך המשך טיפול מעמיק " המקום היה די עמוס, הרכב הוכנס למוסך (יש מצלמות במקום שמאפשרות ללקוח לראות את חלל העבודה) עובד ניגש לרכב, ישב בתוכו כמה דק' ובזה הסתיים הטיפול. כאשר שמעתי את הממצא שלהם די הרגשתי שמנפנפים אותי מהמקום בגלל לחץ עבודה ועושים את זה בצורה שתגרום לי לחזור יום אחר. באותו ערב נמצא OBD2 פשוט שהתחבר למחשב ללא שום בעיה ונתן את קוד התקלה. פסילה שנייה …
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפי כתבה באתר "גלובס", לפי הכתבה אלפי אנשים נפלו קורבן לתרגיל העוקץ באתר "יד2".
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אהלן, מי ממכם נתקל בפרסומים בפייסבוק על האירוע? עשו טיזינג ל3000 איש חודש שלם עם הודעות ותמונות, אני עד ל4 אנשים מהעבודה שלקחו חופש מראש בשביל להגיע ובסוף לא פירסמו מיקום.(מניח שפירסמו בהודעות פרטיות) מזל שאני בסידורים היום ולא לקחתי חופש במיוחד. לפחות שלהבא יגדירו מראש שהאירוע סגור. אני בטוח שזה היה חוסך שם המון שאלות.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יודעים מה העלות של ההתקנה של חיישני הרוורס+מצלמת רוורס אצל מישהו הגון? רוצה לקנות מאיביי , ואם יש ממליצים אשמח לדעת . הרכב הינו פגו פרטנר
הודעה אחרונה מאת ירון25, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אתמול נסעתי באיזה קטע עם הגבלה ל-100 קמ"ש. לאחריו הופיעה שלט שמודיע על הגבלה ל-110 קמ"ש. אז מה המהירות המותרת בכביש? ההיגיון אומר שאם היה 110, אזי שהיה תמרור ביטול הגבלה ל-100,ולא תמרור הגבלה ל-110.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
היי, אני די בטוח שיש לי פנצ'ר. אני ממלא לחץ אוויר לפחות פעם בשבוע כי זו שריטה שלי. היום חשתי תחושה מוזרה בפניות שמאלה. מילאתי 33 בכל הצמיגים ונסעתי כחצי שעה. לאחר מכן חזרתי לתחנת הדלק, המתנתי מספר דקות שהצמיגים יתקררו, וכשמילאתי שוב כל הצמיגים הציגו 33 ואחד הציג 30 [הימני קדמי]. סעמק. מבחינת פנצ'ריות שפתוחות בשבת בשרון [אני מנתניה] הדברים הכי קרובים שמצאתי הם אוטו-דיפו בשפיים או המפורסמת בקלנסוואה אחרי הכיכר השנייה. הייתי שם פעם ולא הייתי מרוצה מהטיפול שלהם, לכן נותרתי עם שפיים. האם מישהו מכיר משהו שקצת יותר קרוב עבורי? אם הפור יפול על שפיים, אז ממש אין לי בעיה לנסוע לשם ולתקן, אך בצמיג עצמו אין כל בורג או משהו שמרמרז על פנצ'ר. אני חושש שאולי הבעיה בדופן הצמיג ול…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
חיכינו, ציפינו, הבטחנו וקיווינו, והיום היא נחתה בישראל. אופל קורסה החדשה כאן. כרגע עם חמש דלתות, מנוע 1.4 ליטר ותיבת הילוכים אוטומטית. בהמשך יגיעו גרסאות נוספות. המחיר נשאר בלי שינוי - החל מ-104,000 ש"ח לפני חישוקים קלים וגג פנורמי. לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
ברכב שלי יש מד דלק דומה לתמונה הזאת: האם סימוני הדלק נקבעו בצורה אוניברסלית כשווים? ז"א שהפסים חייבים לייצג מיכל מלא, 4\3, חצי, רבע וריק בהתאמה? בנוסף, היכן כתוב גודל מיכל הדלק ברכב שלי? אין ספר רכב. אימפרזה 1.6 אוט' 2001.
הודעה אחרונה מאת HenzTDI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי פורד פיאסטה חדשה,עוד מעט אני מגיע לטיפול הראשון. אין הרבה מוסכים שאני סומך עליהם, מוסכי דלק לא נמנים תחת המוסכים שאני סומך עליהם. ברצוני לטפל ברכב במוסך שאני מכיר שנים, כמובן שהוא מוסך מורשה משרד התחבורה. מה הם הפרמטרים לשמירת האחריות על הרכב כאשר לא מטפלים במוסך היבואן? ובכללי מה דעתכם על הנושא?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום ניקיתי את האוטו, והסתכלתי בפאר היצירה האנושית (מונדאו 2002 ) נקיה, ושמתי לב שהאוטו נראה משמעותית יותר טוב בלי השטיחים של הרצפה. והם דווקא נקיים ולא קרועים,שטיחי בד קטיפה מקוריים לא גומי. האם אתם משתמשים בשטיחים של הרצפה? האם אתם רואים בעיה בלהסיר אותם?
הודעה אחרונה מאת d30DK, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז איכשהו הזדמנתי לשם בבקשה: קצת מה E-type המדהימה שהייתה שם והטריומף סטאג פורש 914 והיפה והחיה
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 12 אלף צפיות
התחלתי להסתכל לכיוון הונדה אינסייט 2010-2011, המחיר מפתה, הרכב נראה נהדר (לדעתי) אך הדבר היחיד שמטריד אותי זה הבטריה (סוללה?) שצריך להחליף אותה אחרי 5 שנים. כמה עולה ׳התענוג׳? האם הרכב מודיע שהגיע הזמן להחליף אותה? האם יש סוג של ביטוח על הסוללה? אילו עוד חסרונות יש לכל העסק הזה ?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שבוע טוב! נתחיל מתקנה מאתר משרד התחבורה בקיצור קיבלתי רישיון ב5/6/12 ושנה שעברה נגמר לי הנהג חדש. לאחרונה שמתי לב שבסעיף 4b רשום 9/9/18 שבאופן די מוזר נופל על יומהולדת 24 (שנתון 94) שלי ומה שיוצא שהפסדתי שנה וכמה חודשים בחידוש הרישיון. עכשיו מה שמוזר שבדקתי אצל חבר שנולדת בינואר 95 והוציא רישיון חודשים לפני ויוצא שהוא "הרוויח" יותר זמן ממני כי הוא הוציא רישיון בגיל מעט צעיר ממני. השאלה שלי מה הקטע של העניין פה? ומה בכלל לגבי הנושא הזה של קורס רענון נהיגה ומתי אני יכול לעשות את זה או מתי הדד לין.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם נמסר צפי להגעת הCX3 לארץ?
הודעה אחרונה מאת iAmital, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מכין עבודה על מצב התחבורה בישראל ואחד הנתונים שאני צריך הוא מפת הרמזורים בישראל, לסוגיהם (חשוב שיצוין סוג הרמזור בכל מקום). אשמח גם אם תוכלו לתת לי הסבר קצר על סוגי הרמזורים השונים (לפי מה שהבנתי יש כאלה המבוססים על טיימר ויש כאלה מתוחכמים יותר). מי הגוף שמאגד את המידע הזה (כולל משך זמן האורות וכו')?
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- outnex
- דובצע
- tan tan
- mcshmupi
- ברווז
- sperial
- pooh-bear
- mikyl
- ofralon
- David32
- itzik123
- wncrazy