Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מקבלים מחירון היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שפירסמתי ביד 2 במחיר מחירון לוי יצחק, הרכב הוא סוזוקי ליאנה שמורה ביותר, האם נהוג לקבל מחירון בימינו?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין חוק בדברים האלה. זה תלוי בסבלנות שלך ובמזל. תבקש מחירון ואם אחרי זמן מסויים אף אחד לא יתעניין, תדע שאין מנוס מלרדת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מאוד פשוט.

תחכה לפי כמות הטלפונים, ואנשים שיגיעו בפועל אתה תידע אם המחיר שביקשת נכון. לפעמים 1000-3000 שקלים יכולים לעשות פלאים לכמות הטלפונים וההתעניינות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הכלל הוא מאוד פשוט: עסקה מתקיימת במפגש הרצונות בין מוכר מרצון לקונה מרצון. הכל שאלה של היצע וביקוש ורמת הסחירות של הרכב.

אם הרכב אינו מבוקש אבל הוא שמור מאוד, יתכן שיימצא אותו קונה שמחפש דווקא רכב מסוג זה, שיהיה מוכן לשלם מחיר מחירון.

לכן, כפי שכבר נאמר כאן לעיל, השאלה עד כמה יש למוכר סבלנות.

בשוק של היום, כאשר המוכר הפרטי נתקל בתחרות די קשה מצד חברות הליסינג וההשכרה שמציעות לקונים רכישה עם אחריות, בתנאי מימון משתלמים וכו', קשה לקבל מחיר מחירון.

למרות האמור לעיל, ישנם דגמים מסוימים שנהנים מביקושים מסוימים ולעתים המוכר יכול לקבל אפילו מעל מחיר המחירון. דוגמה לכך זה דגמים מסויים של ב.אם.וו. סדרה 3, בעיקר עם המנועים הגדולים של 6 צילינדרים, כאשר מדובר ברכב שמור.

במקרה זה, העובדה שרכב שמור יכול לקבל מחיר הגבוה ממחיר המחירון נובע מהעובדה שיש מעט יחסית רכבים כאלה והביקוש עולה על ההיצע.

בהצלחה

פורסם
הרכב הוא סוזוקי ליאנה שמורה ביותר

לא.

לרכב הזה אין מי יודע מה ביקוש.

ובלי קשר, השוק היום (ובשנים האחרונות) הוא טוב לקונה ורע למוכר. רכב שנמכר במחירון זה רק רכב שיש לו כת מעריצים.

רכבים עממיים שיש כמות גדולה מהם, לא נמכרים במחירון, נקודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אתה קצת נחרץ. אם יגיע בחור וישלם לו מחירון מה תגיד?

אני בטוח שיש אנשים שמשלמים מחירון גם על רכבים עממיים.

הכי טוב זה לנסות. אם הוא לא לחוץ שיבקש מחירון. לא יתקשרו יוריד את המחיר

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

בשוק של היום, פשוט אין טעם לנסות, בזבוז זמן, גם אני חשבתי כמוך.

מנסיון, זה מייאש ברמות, אלא אם הרכב שלך נדיר ומבוקש (והוא לא), תכין את עצמך לכמה חודשים של המתנה ולהורדה במחיר.

פורסם

אני מכירה מישהו שקנה ליאנה עם ק'מ נמוך וספר טיפולים במחיר מחירון יד2 לפני כמה חודשים (אני לא יודעת איזה מהמחירונים יותר גבוה במקרה של הרכב הזה).

הלנטיס של אבא שלי נחטפה במחירון לוי יצחק משוקלל +/- (לא בדקנו עד השקל האחרון את המחירון).

אני מכירה עוד מספר מקרים של קונים/מוכרים במחירון ואפילו מעל. הכל תלוי במצב האוטו הספציפי ביחס לרכבים שעומדים למכירה באותו הרגע והתמחור שלו לעומתם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ואחי מכר לפני מס׳ חודשים סיאט לאון (!) במחירון + 2000.

סתם סיאט לאון 1.8 dsg.

(אמנם לקח לו בערך חודש למכור אותה, ובמהלכו המחירון ירד)

פורסם

כל מי שכל כך נחרץ, אתם לא מגדי עתידות.

אומנם אני מסכים שמצב השוק קשה, ואומנם גם מניסיוני צריך להוריד במחיר, אבל אתם מתעסקים פה בכסף שלא שלכם, ולכן כדאי להיות זהירים.

לא רואה סיבה למה לא לפרסם את האוטו במחיר מחירון לכמה ימים ולראות מה התגובה.

מקסימום יוריד במחיר.

כמובן אם הוא לחוץ עדיף שיוריד מהתחלה.

פורסם

בעקרון בגלל ההיצע הגדול של כלי רכב משומשים בשוק ה"מחירון" הולך ונעשה לא רלוונטי.

בהנחה שיש כמות מסויימת של אנשים שמחפשים דווקא את הדגם הזה, מה שהכי קובע הוא כלי הרכב האחרים המפורסמים בלוח עם נתונים דומים לשלך. אם אין הרבה כאלה סיכוייך לקבל את המחיר המבוקש גבוהים יותר.

בגדול, לא הייתי בונה על זה שתקבל מחירון, ולו אני במקומך ייתכן שהייתי מתפשר על כמה אלפי שקלים עם קונה רציני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש כלל.

כשאני מחפש רכב יד 2 אני מתקשר רק לכאלו שמבקשים מעל המחירון, בהנחה שיש צידוק בגלל נדירות או מצב הרכב.

זה אולי ישמע פראייר, אבל תמיד שילמתי מעל המחירון, כי היה צידוק, בכל הרכבים שקניתי.

תמיד גם מכרתי שוב מעל המחירון, והקונה ״לא יצא פראייר״ גם הוא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מכרתי מאזדה 3 מנוע 2.0 עם ק"מ טוב ב4 ימים ובגלל לחץ זמן קיבלתי רק מחירון(יכלתי בכיף לקבל יותר - היו עשרות שיחות ביום).

בגלל זה שקונים רכב כדאי לחפש כאלה שאין בליסינג בכמויות.

להערכתי את 1.6 היה לוקח לי חודשיים

+ למכור.

• תוכן חדש...