Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מקבלים מחירון היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכרתי מאזדה 3 מנוע 2.0 עם ק"מ טוב ב4 ימים ובגלל לחץ זמן קיבלתי רק מחירון(יכלתי בכיף לקבל יותר - היו עשרות שיחות ביום).

בגלל זה שקונים רכב כדאי לחפש כאלה שאין בליסינג בכמויות.

להערכתי את 1.6 היה לוקח לי חודשיים

+ למכור.

זה רכב מאובזר יחסית ל-1.6, חזק יותר, ונדיר יותר. כל מי שרוצה מאזדה 3 מוצלחת יותר ממה שיש לעדר, מחפש את מה שאתה הצעת.

לגבי ה-1.6, אמרת את הדבר הנכון - רכב משפחתי נפוץ, לא ישלמו עליו מחירון. אין סיבה.

היום רוב האנשים שיש להם 25K (בערך מה ששווה הליאנה הזו), לא מתחילים להתעסק עם רכבים ותיקים על הכביש, שצורכים כסף בתיקונים ושיפוצים - אלא לוקחים מראש רכב בוגר ליסינג, ב-50K - פשוט את ה-25K פורסים להלוואה.

לכן יש בעיה אמיתית למכור היום במחיר מחירון. צריך להוריד לרמה "עממית", שבה קונים הרבה אנשים שלא רוצים להתעסק עם הלוואה.

לפותח השרשור - היום עדיף למכור מהר, ולכן תבדוק מי מוכר הכי נמוך, תסתכל אם הנתונים שלך יותר טובים משלו - ותפרסם במחיר שלו. הטלפונים לא יפסיקו להגיע, הקונה הרציני יבוא מהר, והמזומן ייכנס לכיס. יותר מזה לא צריך.

פורסם
לי יש כלל.

כשאני מחפש רכב יד 2 אני מתקשר רק לכאלו שמבקשים מעל המחירון, בהנחה שיש צידוק בגלל נדירות או מצב הרכב.

זה אולי ישמע פראייר, אבל תמיד שילמתי מעל המחירון, כי היה צידוק, בכל הרכבים שקניתי.

תמיד גם מכרתי שוב מעל המחירון, והקונה ״לא יצא פראייר״ גם הוא.

אני נוהג בדיוק ככה.

מחפש רק רכבים שמורים/יד ראשונה/קילומטר נמוך. נכון זה לוקח לי הרבה זמן למצוא רכב

כזה. אבל שאני מוצא? משלם מחירון בדרך כלל -אבל ניהנה מרכב שמור כמו חדש. (גם אם לא ממש חיצונית,אני דואג לזה)

לאחר כמה שנים מוכר את הרכב בלי בעיה. ככה רכשתי אולי 10 רכבים במהלך השנים

וזה תמיד הוכיח את עצמו כמהלך נבון.

לא אני לא רוצה רכב זהה מליסיג/השכרה וכד' במחיר "מציאה" - כי אין דבר כזה.

שילמת מחיר נמוך? זה מה שהרכב שווה לדעתי.

פעם שילמתי על טויוטה 2000 ש"ח מעל המחירון כי הרכב

היה שנתיים על הכביש, יד ראשונה עם 6000 אלף קילומטר - מכוסה עם קרטונים בחלונות

נגד שמש. לפני שעברתי לארצות הברית הגיע מישהו עם מזומן בכיס (הבת זוג נבהלה)

שילם מחירון + 1000 ש"ח ולקח את הרכב בלי בדיקה.

נכון אני מודע לעובדה שמצב השוק שונה מאשר היה לפני 15 שנים.

פורסם

על פונטו ספייס 06 עם גיר רציף ורק 70K ק"מ במצב חדש עם היסטוריית טיפולים מלאה הייתה משלם מחירון?

אם כן אז עדיין אפשר- תלוי על איזה רכב מדובר :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כשחיפשתי את המיטו שלי (בתקציב 60-65 אלף), הבנתי מה זה היצע מול ביקוש בשוק.

לא יצאו אלפי דגמים כמו שרציתי לכביש (155 כ'ס), בטח שלא בצבעים שרציתי, בטח שלא ברמת גימור, והעניין שהרכב הזה עלה על הכביש רק בין השנים 2009-ל2010. (נדירות 2008)

אחרי שמצאתי כמה רכבים כולם היו עם ק'מ בשמיים (מעל 100K), חיפשתי חודשים (חודשיים-שלושה) עד שמצאתי.

כולן או משופרות או פגועות או ק'מ בשמיים או בצבעים שלא רציתי או או או בלי סוף.

עד שביום שישי אחד עלתה מודעה של הכלה (2010, חבילת ספורט, שחורה, 155 כ'ס, 48 אלף ק'מ!) הוא רצה מעל המחירון (עוף מוזר... מחירון 78,500!). בתחילת השבוע נפגשנו פה ושם וסגרנו על מחיר קצת יותר נמוך מהמחירון.

בנינו, הייתי משלם גם מחירון על אקזמפלר כזה.

הכל תלוי בביקוש מול היצע.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

נכון שהיום המוכרים הפרטיים מתחרים בטריידאינים למינהם, אבל יש כאלו שעדיין יעדיפו לקנות מפרטי -במיוחד אם זה רכב ללא עבר ליסינג.

ובלי קשר, נניח שאני תקוע בלי רכב ויכול לעשות סיבוב של בדיקת רכבים רק בימי שישי ומצאתי אקזמפלר טוב שהמוכר מתעקש למכור ב1000 ש"ח מעל המחירון? לפעמים השיקול הוא כמה יעלה לי עוד שבוע בלי רכב ולאו דווקא מה המחירון.

• תוכן חדש...