Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני די בטוח שיש לי פנצ'ר. אני ממלא לחץ אוויר לפחות פעם בשבוע כי זו שריטה שלי. היום חשתי תחושה מוזרה בפניות שמאלה. מילאתי 33 בכל הצמיגים ונסעתי כחצי שעה. לאחר מכן חזרתי לתחנת הדלק, המתנתי מספר דקות שהצמיגים יתקררו, וכשמילאתי שוב כל הצמיגים הציגו 33 ואחד הציג 30 [הימני קדמי]. סעמק.

מבחינת פנצ'ריות שפתוחות בשבת בשרון [אני מנתניה] הדברים הכי קרובים שמצאתי הם אוטו-דיפו בשפיים או המפורסמת בקלנסוואה אחרי הכיכר השנייה. הייתי שם פעם ולא הייתי מרוצה מהטיפול שלהם, לכן נותרתי עם שפיים. האם מישהו מכיר משהו שקצת יותר קרוב עבורי?

אם הפור יפול על שפיים, אז ממש אין לי בעיה לנסוע לשם ולתקן, אך בצמיג עצמו אין כל בורג או משהו שמרמרז על פנצ'ר. אני חושש שאולי הבעיה בדופן הצמיג ולא ניתן יהיה לתקן. אם אפשר, אז אשאר עם הנוכחיים: הצמיגים נקנו כרביעייה לפני כשנה ועברו בערך 30K. דאנלופ SP SPORT 490. אני מכיר את הביקורות על הצמיגים, אך עבורי הם היו בסדר גמור כולל בנהיגה בנס הרים רינג ובבלימת חירום או שתיים שנאלצתי לבצע.

אם אדרש להחליף, אעדיף לעשות זאת במקום, ולא לגרור יום-יומיים עם צמיג מפונצ'ר/גלגל ספייר. הבעיה שבאתר של אוטו-דיפו יש להם רק צמיגים של גודייר או קומהו. אני מחפש המלצה לצמיגים שלהם במידה 195/65/R15 שייתנו לי אחיזה טובה, כי זה חשוב לבטיחות [לא נוהג אגרסיבי ולא יהיה נס הרים רינג יותר, אבל לעתים משייט מהר] ונוחות בנסיעה, כלומר שקט. אורך חיים פחות מעניין אותי.

האם מישהו התנסה עם הצמיגים של גודייר וקומהו? דגם ספציפי? אם יש צמיג אחר שמומלץ, אז אוכל למשוך עד ראשון בבוקר.

תקציב במידה ואצטרך, הוא באזור ה-400 שקלים לצמיג. אני יכול להתגמש לכיוון ה500 לצמיג [מחיר של הדאנלופ שאני מרכיב כיום], אבל מעדיף שלא. בקיצור, אודה להמלצה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע להמליץ לך על צמיגיה פתוחה בשבת באזורך, אבל היו מספר שרשורים לאחרונה עם המידה שלך. ראה אם אתה מצליח לסנן משם המלצות טובות עבורך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?564219-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-195-65R15

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560576-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-2008

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558395-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-195-65-15-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A8-99

במקרה הספציפי של צמיגי גודייר, מציע להתמקד רק בדגם אפישנט-גריפ פרפורמנס.

אגב, המחיר שאתה משלם על הדנלופ מגוחך. יש צמיג מוצלח הרבה יותר שלהם וזול יותר - בלו-ריספונס.

פורסם

תודה רבה.

אני קניתי אותם בזמנו במבצע של 1400 לרביעייה, כך שב-350 לצמיג שלא חשבתי פעמיים. לשמחתי הם הפתיעו אותי לטובה אחרי ביקורות שקראתי. לפני כן הייתי עם בריג'סטון ER30 אם אני לא טועה, והם היו מאוד אוחזים - יותר מהדאנלופ - אך הורגש הבדל ברעשים בנסיעה לטובת הדאנלופ. את הבלורספונס אני לא מכיר, ולא זוכר שנתקלתי בו. זה צמיג חדש? יותר טוב שקט ואוחז מה-SP SPORT 490? אם כן, אז אשמח.

בינתיים מהשוואות ברשת אני נתקל בביקורות מצוינות על המישלין אנרג'י סייבר ובקונטי פרימיום מישהו מכיר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אכן, הבלו-ריספונס של דנלופ הוא חדש יותר ומותאם יותר ל-EU Label החדש יחסית גם הוא, ואינו מגיע מהמזרח הרחוק לדעתי כמו ה-SP490.

המישלין צמיג ירוק יותר, ומהנסיון המועט שלי עם צמיגים שלהם, הם נוטים להתחיל להתייבש אחרי כשנתיים-שנתיים וחצי. אולי חל שיפור בדורות האחרונים.

במקרה של הקונטי, הפרימיום 5 הוא הדגם החדש והמעודכן יותר.

אבל כמו שעולה בלינקים שנתתי לך יש עוד צמיגים רלוונטים - פאלקן ZE914, טויו CF2, פירלי P1 ועוד.

תוכל להעזר באתר www.tyrereviews.co.uk כדי למצוא חוות דעת משתמשים נוספות כמו גם כתבות עיתונות.

פורסם

זה אחד האתרים שאני משתמש בהם לקריאה, אבל זה רק גורם לי לבלבול. עושה רושם שכל הצמיגים שהומלצו בשרשורים שצירפת הם טובים מספיק, וההבדלים מינוריים.

פורסם

כן, אני מסכים שזה אכן די מבלבל.

שים לב שלכל צמיג יש כמות נסועה "מצטברת" עליו וגם הביקורות הן על מידות שונות ובתנאים שונים, כך שיש לשקלל זאת כשמנסים להבין עד כמה זה מדויק.

מעבר לזה, נסה להתמקד במבחנים שבוצעו במידות זהות או דומות.

כמו למשל: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-ADAC-195-65-R15-Summer-Tyre-Test.htm

אבל גם כאן, לא תמיד כל הצמיגים בהם אתה מעוניין, נבחנים.

פורסם

זה נכון - כל הדגמים שהומלצו לך הם טובים. לכן מה שתבחר לא תהיה טעות.

וכל אחד מהם יהיה שיפור אחרי דנלופ sp490, שאתה בין היחידים המרוצים ממנו שרושמים כאן .

יש לי חבר עם הונדה crv אשר 3 שנים חיקה לרגע שהצמיג הזה יצטרך החלפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקלנסואה יש כמה, אחת שתקנתי בה פנצ'ר פעמיים, נמצאת ממש מיד לאחר הכיכר הראשונה מכוון 57 דרומה, מצד ימין, לפני מסעדה שנקראה אל בלוטה או משהו בסגנון :)

תוכל להתקשר אליו לפני שאתה נוסע ולברר מחירים. כך לא תהיה מופתע, אם אני לא טועה המספר שלו 0535888907.

ואם אתה מחכה למחר, ממליץ לך לבדוק בצמיגי מלי באזה"ת הישן, שם רכשתי לאחרונה, ויצאתי מרוצה.

פורסם (נערך)

אני אמליץ רק על צמיג, אבא שלי התקין באותה מידה צמיגים של גודייר איפישינט גריפ פרופישיונל על קורולה 2011.

צמיגים מאוד טובים ורק ב 350 ליחידה.

רק שזה בצפון הארץ :(

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
ואם אתה מחכה למחר, ממליץ לך לבדוק בצמיגי מלי באזה"ת הישן, שם רכשתי לאחרונה, ויצאתי מרוצה.

+1

קניתי שני סטים של מקסיס אצל מלי, אין על המחירים שלו באזור.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

תודה על ההמלצות. כשאמרתי שאני מחכה לבוקר התכוונתי לצמיגי מלי או לעוז-נת. שני המקומות שבד"כ הכי מקצועיים ולא דוחפים מחירים באזור.

הפנצ'ריה באוטו-דיפו סגורה. אחכה למחר בבוקר. אעדכן.

אני מתלבט. יש צמיגים ב-400 שזה הבלו רספונס של דאנלופ והיוקוהאמה AE01, שבהשוואות מנצח בגדול בסעיף השקט.

מצד שני גם הצמיגים שנעים בין 350 ל-400 טובים. פרימיום קונקט של קונטיננטל, CF2 של טויו, פירלי P1, גודייר אפיגריפ פרפורמנס ופאלקן ZE14. איזה סלט :)

פורסם

במאזדה שלי לפני שנה בערך החלפתי צמד GT יבשים מלפנים ועוד צמד מישלן בלויים ויבשים מאחור ברבעייה של גודייר אקסלנס שהוא דגם ישן יחסית אבל הייתי מרוצה מאוד, הם היו שקטים ואחזו היטב גם ברטוב.

לא הספקתי להתרשם מהבלאי והיובש כי הרכב כבר לא אצלי מנובמבר.

פורסם (נערך)

נסעתי למלי.

היו פתוחים בשבע. ריק. כיף חיים. מסתבר שיש פנצ'ר בדופן, מחליף זוג קדמיים.

מה יש במלאי?

סיני.

לא לא. לא סיני.

יש דאנלופ.

יופי. איזה דגם?

דאנלופ, כמו שלך.

סבבה, אבל איזה דגם?

שנייה בודק. [מראה לי את הצמיג, לא בלו ריספונס. ה-SP SPORT החדש].

עזוב לא בא לי. מה עוד יש?

מישלין אנרג'י.

לא בא לי. מה זה שם בפינת המחסן מסתתר?

זה פירלי צמיג טוב כמו של ב.מ.וו, במבצע 325 לצמיג.

זה ה-P1?

לא יודע שנייה [מראה לי שוב את הצמיג. זה P1].

יאללה שים. [היה נראה לי חשוד המבצע, אז שמתי לב שתאריך הייצור לפני כ-4 חודשים. לא הפריע לי כי הם נשמרו במחסן מקורה ויבש].

בקיצור, 650 שקלים לזוג פירלי P1. אני מבסוט.

אם אתם יודעים שאתם מחליפים התקשרו מראש. יש להם מבחר די יפה, אבל המון לא נמצא במלאי.

• תוכן חדש...