Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתחיל בזה שאומר שזאת דעתי האישית על המקום ואין לי שום כוונה להשפיע על החלטה של אנשים אחרים אם לטפל ברכבם שם.

פסילה ראשונה- לפני כשנה באחד מרכבי הטויוטה במשפחה נדלקה נורה check engine , הוחלט לקפוץ למוסך ולבצע בדיקה , הרכב הוכנס לבדיקה ואחרי כחצי שעה נאמר לי ש"לא מצליחים להתחבר למחשב, יש להגיע מחר לצורך המשך טיפול מעמיק "

המקום היה די עמוס, הרכב הוכנס למוסך (יש מצלמות במקום שמאפשרות ללקוח לראות את חלל העבודה) עובד ניגש לרכב, ישב בתוכו כמה דק' ובזה הסתיים הטיפול. כאשר שמעתי את הממצא שלהם די הרגשתי שמנפנפים אותי מהמקום בגלל לחץ עבודה ועושים את זה בצורה שתגרום לי לחזור יום אחר.

באותו ערב נמצא OBD2 פשוט שהתחבר למחשב ללא שום בעיה ונתן את קוד התקלה.

פסילה שנייה - עברה שנה , בינתיים נקנה עוד רכב טויוטה במשפחה שטופל עד לא מזמן רק בRALEX , בהיסטוריית הטיפול צוין שלפני כשנה וחצי בוצע החלפת מדחס ושנה לאחר מכן בוצע שיפוץ אותו מדחס

הרכב נקנה בדצמבר(אז,המזגן הרגיש מקרר בהתאם לציפייה) לאחר הימים החמים שעברו במדינתנו לאחרונה ,הורגש שהמזגן בסדר אבל בימים חמים במיוחד מתקשה לקרר בצורה טובה את הרכב, או שחסר קצת גז או משהו אחר אבל יש צורך בבדיקה.

משהו מעצבן בעניין האחריות, הם נותנים אחריות על החלק כאשר הוא מוחלף, כאשר החלק עבר שיפוץ אין שום אחריות, כלומר האחריות על המדחס היא חצי שנה מרגע החלפתו (זה שהוא שופץ בהמשך לא מקנה שום אחריות)

עקב היסטוריית טיפולים במוסך הזה החלטתי להמשיך את המסורת ולטפל שם.

יום שלישי שעבר 21/4 נקבע תור להיום בבוקר, נאמר שהבדיקה עורכת כחצי שעה והיא תבוצע בחינם (לאחר שהנציגה הלכה והתייעצה עם מישהו אי שם במסדרונות) . הגעתי הבוקר למוסך בשעה קרובה לשעה שנקבעה ונאמר לי שיש עומס ויש צורך להשאיר את הרכב עד סוף היום. סירבתי , הנציגה בהמשך אמרה שהוא יכנס לבדיקה עוד חצי שעה עד שעה "אבל אתה לא עומד לי פה עם שעון " אלו היו דבריה, לדעתי ממש לא במקום,במיוחד שלידי עומדים אנשים שלא קבעו תור ופשוט הגיעו עם "טיפול גדול" מה שמקנה להם עדיפות מן הסתם (רווח בטוח למוסך).

פסילה שלישית- בזמן פתיחת כרטיס עבודה גילית שהבדיקה חינם - עולה 250 ש"ח , בוויכוח קצר שניהלתי במקום מול אותה פקידה שקבעה לי את התור ועשתה את הבירור,הסיכום זה "אין בדיקות בחינם" היא לא זוכרת שום דבר מזה , תוך כדי הוויכוח כל ה"מומחים" בקבלה הצטרפו לוויכוח "מה פתאום" "לא יכול להיות" וכו'

בשלב זה החלטתי לא לטפל ברכב ופשוט עזבתי (מילוי גז יעלה לי פחות מעלות הבדיקה שלהם).

יאמר לטובה שהמקום משדר מקצועיות גבוהה, רכבי אספנות בכל מקום, מסודר, נקי, דגמים של מערכות מפוזריםבאולם ומחוץ לו משהו שאולי אפילו יצדיק את המחירים שקצת גבוהים מהרגיל.

אבל וזה אבל גדול, הצוות כל כך בטוח בעצמו והייתי אומר שאפילו קצת יהיר שלי זה פשוט לא עשה הרגשה שאני מקבל שירות אלא אני הפרייר התורן, אין שום זכות לערער על צורת ואיכות הטיפול כי אנחנו צודקים ואין לך איך לשנות את זה.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם

הרגשה מחורבנת. לא שווה לטפל במוסך שמשרה תחושה כזאת. לפזר מערכות שונות לא יהפוך את המקום למקום איכותי. (ראה ערך מוסך BMW עם חדר המתנה ברמה הגבוהה ביותר אבל שירות חרא).

בנוגע לקביעת תור - מה זה השטויות האלה? קבעת תור לשעה מסוימת - הרכב אמור להיכנס בשעה הזו. עלק "אתה לא עומד לי פה עם שעון". מה זו החוצפה הזו? בין אם הגעת להחליף גומיה בעלות של 20 ש"ח, נוזל בלמים או פאקינג להחליף מנוע זה לא אמור לשנות במאומה. גועל נפש של יחס.

בנוגע לשטיפה - מי שוטף את הרכב במוסך? אם אתה מעוניין אני יכול לתת לך מספר של בחור ששוטף ממש טוב את הרכב באשדוד.

פורסם

מצטרף לביקורת על המוסך: חברת טויוטה מאפשרת ללקוחות תכנות שלט לפריוס בחינם, כשהשלט שלי נדפק, נדרשתי ברלקס לשלם 200+מע"מ עבור ריסט לשלט. רק אחרי שיחה קשה עם המנהל הוסכם לבצע לי את התכנות בחינם, אבל רק אם אגיע לטיפול תקופתי.

תתפלאו, אני מוותר על ההטבה, את הטיפול התקופתי אבצע במקום אחר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

בנוגע לשטיפה - מי שוטף את הרכב במוסך? אם אתה מעוניין אני יכול לתת לך מספר של בחור ששוטף ממש טוב את הרכב באשדוד.

תן פרטים

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני מטפל שם ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות, לקחו והחזירו אותי עם רכב שלהם לעבודה, לגבי נציגי השירות הם בסדר, את המוסך לא מכיר,

אני כן מתלונן על זה שהטיפול מתבצע ללא נוכחותי, מכניסים את הרכב למוסך מאחור ואתה צריך לחכות שם בקבלה או להסתכל במסכים, מצד אחד ככה לא מפריעים , מצד שני אתה נהיה חשדן יותר, גם הפקידות בקבלה הן טיפה נראות מיואשות מהחיים, חוץ מזה הכל בסדר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני מטפל שם ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות, לקחו והחזירו אותי עם רכב שלהם לעבודה, לגבי נציגי השירות הם בסדר, את המוסך לא מכיר,

אני כן מתלונן על זה שהטיפול מתבצע ללא נוכחותי, מכניסים את הרכב למוסך מאחור ואתה צריך לחכות שם בקבלה או להסתכל במסכים, מצד אחד ככה לא מפריעים , מצד שני אתה נהיה חשדן יותר, גם הפקידות בקבלה הן טיפה נראות מיואשות מהחיים, חוץ מזה הכל בסדר.

הסיבה המרכזית לנוהל זה שלא מאפשרים ללקוחות להיות בקרבת הליפטים היכן שעובדים על הרכב זה לא בכדי שלא יקרצצו למכונאים אלא מן הסיבה שפוליסת הביטוח אינה מכסה את בעלי הרכב במידה וחלילה ייפגעו בשטח המוסך.

אני לא סתם אומר את זה, אני עבדתי פעם אצל יבואן גדול שיש לו מס' מוסכים גדולים וזו הסיבה.

פורסם

MAXCHER

אם יורשה לי לשאול, איפה אתה עובד? (הכוונה האם זה באשדוד)

עד כמה שידוע לי , אין להם שירות הסעה מעבר לאשדוד לכן קבעתי תור מסודר ופיניתי זמן מהעבודה לטובת הטיפול.

גם לי הציעו לקחת אותי הביתה ובחזרה אבל נראה לי מאוד לא הגיוני להשאיר רכב ליום שלם בישביל לעשות בדיקה שלא דורשת שום פירוק והרכבה, מספיק היה שנציג היה יושב באוטו , מדליק מזגן, בודק טמפ' , אין צורך בהכנסת הרכב למוסך, אין צורך להרים את הרכב על ליפט...

SMIRO

תודה על ההכוונה בהודעה פרטית, אני מבין שזה בהשפעה שלך )) .

פורסם

לפי מה שאתה מספר אני למד מכל זה שזה עמוס במיוחד שפשוט לא מצליח לתת שירות טוב כתוצאה מכך.

מכיר את המצבים האלו וזה סימן של ניהול לא נכון של זימון תורים וניהול רצפת עבודה.

מעבר לכך, בעייני טיפולים שותפים היו בעיות?

פורסם

איזה פקידה דפוקה "אתה לא עומד לי פה עם שעון". טוב שלא ביקשה שתתנצל שאתה מבקש להתקבל בשעה שהם קבעו לך

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...