Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Question - כיצד נמדדה צריכת הדלק? מדידה שלך / ע"פ מחשב דרך / נתוני יצרן? (עירוני / בין עירוני). כי הצריכה זוועתית, בעיקר באלפא.

האאודי נותנת אחלה מענה מבחינת מנוע וגיר, הפנים מבאס את התחת. מוזר שעם מנוע כזה היא מגיעה כל כך פשוטה (אפילו בקרת אקלים אין כפי הנראה מהתמונות).

האלפא באמת נראית מעולה! במקומך הייתי מרכיב עליה את הג'אנטים של גרסת הIT או איך שלא קוראים לה. זה יהפוך את המראה לגמרי . לטעמי הג'אנט הזה טיפה מבאס, וגם החתך גבוה מדי לטעמי. כל פעם שאני רואה 159 עם הג'אנט ההוא, אשכרה breath taking. חבל שלא משווקים אותה יותר. בהחלט רכב עם נישה משלו.

בכל אופן, תתחדש.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה העיקרית עם הפנים של ה-A3 היא שהוא לא משהו מבחינה פונקציונאלית, בייחוד התפעול של בקרת האקלים והרדיו.

הלאון הישנה, כמה שהפלסטיק בה לא נעים, מצליחה להיות טובה יותר.

הרכב אכן נמכר די עני, אבל צריך שאז היו הרבה דברים שלא היית מקבל כסטנדרט. למשל, שליטה מההגה, שיש היום גם ברכבי רמת ליסינג...

לעומת זאת, DSG ומנועי טורבו, זה היה רק ברמות פרימיום.

A3 כמו כאן עלתה אצל היבואן כמעט 240K ש"ח, לפני מיקוח, וזה היה לפני 8 שנים

זה כמו למכור היום רכב ב-270K ש"ח (קשה להשוות, כי המיסוי השתנה)...

רק שהיום אפשר לגעת ברמות הביצועים הללו, גם בהרבה פחות כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כאמור, הכל יחסי.

לזמנו הוא היה מאובזר "רגיל" (+סאן רוף).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחלה סקירה. בזמנו RK ליווה אותי לראות אחת ידנית 2011, לבנה, יפייפיה. הרושם שלי היה שהיא באמת צפופה מאחור ביחס למה שאתה מצפה, אבל גם שהמזגן לא מספק. איך שלך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נהניתי לקרוא, וגם לראות אותה.

באמת נפלת על אקזמפלר שמור במיוחד.

בענין מזגן, שמתי לב שמי שמשתמש בו ב"ישראליות", זאת אומרת פול מאוורר ומינימום טמפרטורה מתלונן.

אחרי נסיון עם שלוש 159, שים אותו על אוטומט, כוון לטמפרטורה הרצויה ותן למערכת בקרת האקלים לטפל בכל היתר, היא עושה את זה נהדר, הן מבחינת בחירת הפתחים הנכונים והן מבחינת עוצמת האויר.

פורסם

תשמע, אתה חייב לעשות כסף מהכתבות האלה!

נהנתי וצחקתי. ותמיד אמרתי שהמיטו שלי זה כמו ציצים- אפשר להסתכל עליהם בלי שהיימאס!

באמת סגרת פינה מעניינת של אלפא מול אאודי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

דורקי, אני בהחלט מאוהב, יש לי איתה חיבור שלא היה עם האאודי.

כמובן שישנם חסרונות, חלקם הופכים את הרכב למה שהוא (כמו הגיר למשל) וחלקם סתם מעצבנים (העדר טוטאלי של סאונד מגרה ואלפאיסטי), בסופו של יום אלו רכבים שונים שיתאימו לאנשים שונים.

במבי, אכן רשמים דומים, חשבתי שאני הדפוק היחידי שיכול להגיד על גיר שהוא טוב מדי, מסתבר שהתופעה מוכרת.

סמירו, מדדתי בשיטה המקובלת של תדלוק מלא, נסיעה, תדלוק מלא מחדש וחישוב הנתונים.

לדעתי הצריכה של האאודי מעולה! אנחנו מדברים על פאקינג 230 סוסים ואתה מקבל צריכה יותר טובה מיונדאי גטס.

האלפא קצת מפגרת מאחור בנתון הזה וברור למה, היא כבדה יותר וצריך ללחוץ חזק יותר כדי להזיז אותה.

אני גם מזכיר שאני נוהג בשביל הכיף שלי, קטע כביש פתוח או הזדמנות לצאת חזק מפניה והרגל שלי חזק על הדוושה.

מבחינתי זה נתון סביר לצריכה משולבת ולא צפיתי למשהו אחר.

בר72, לא נתקלתי בבעיות עם המזגן גם בימים החמים ביותר, אפילו לא עברתי את העוצמה השלישית מתוך חמש.

מה שכן, פתח המיזוג בצד הנהג קצת אסטמתי, מזל שבאמצע יש שלושה חזקים יותר.

יתרון נוסף לטובת האלפא היא פתחי המיזוג לנוסעים מאחור וקירור התא במשענת היד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כתיבה יפה! ה-159 רחוקה מלהיות מושלמת, אבל בהחלט פונה לנהג ולרגש, מבלי להעניש יותר מדי. מכונית מצוינת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אקסודוס, לגבי הסקירה, לא מסכים איתך רק בדבר אחד. בעיניי אלפא 159 יותר יפה מציצים :)

שני רכבים שגם אצלי היו על הכוונת.

ה-159 נפסלה לאחר 3 נסיעות מבחן, על 3 רכבים שונים, אך ורק בגלל הגיר.

אני נהניתי, ואפילו די התרגלתי בזמן יחסית קצר. הבעיה הייתה שאישתי בחיים לא הייתה יכולה להתרגל לגיר כזה :(

אולי ביום שנתפצל, ויהיה צורך בשני רכבים, לה יהיה את שלה, ולי תהיה 159 :)

אוטו נהדר. נותן הרבה כיף והרבה תחושה בנהיגה.

...במקומך הייתי מרכיב עליה את הג'אנטים של גרסת הIT או איך שלא קוראים לה. זה יהפוך את המראה לגמרי.

לטעמי הג'אנט הזה טיפה מבאס, וגם החתך גבוה מדי לטעמי. כל פעם שאני רואה 159 עם הג'אנט ההוא, אשכרה breath taking. חבל שלא משווקים אותה יותר. בהחלט רכב עם נישה משלו. בכל אופן, תתחדש.

הגרסה נקראת TI ולא IT. מעבר לכך, אני מסכים איתך לחלוטין, ואפילו אומר שבעיניי אלו בין החישוקים שהכי אהבתי! לא רק באלפא כמובן!

צריך גם לזכור שבגרסה שאתה מדבר עליה, הרכב מונמך בכמה סנטימטרים, וזה משלים את התחושה הקרבית יותר.

• תוכן חדש...