Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכשיר זול וטוב שניתן יהיה לראות בלייב את מיקום הרכב אם זה בנסיעה או בעמידה.

המכשיר לא נועד להיות כלי נגד גניבה בצורה כלשהי אלה יותר מה שנקרא לשימוש קליל.

ראיתי מכשירים גם ב 50 ש''ח באיביי\עליאקספרס אך לא יודע אם הם יהיו שווים משהו.

המכשיר לא חייב להיות במקום נסתר ואין שום בעיה שיהיה נראה לעין בתוך הרכב.

אשמח אם יש פה למישהו נסיון ויוכל להמליץ על מכשיר כזה.

אם זה משנה הנני משתמש בטלפון אנדרואיד (נקסוס 5).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני לקחתי אייפון 3GS ישן שלא בשימוש, חיברתי לו כרטיס סים של הוט מובייל במסלול דיברת שילמת והחבאתי אותו ברכב, היתרון שהממשק מאוד נח, ויש לו סוללה כך שהרכב דלוק הוא נטען ושהרכב כבוי הוא עדיין עובד (סוללה מצליחה להחזיק כשבוע בלי טעינה)

אני יכול לעקוב אחריו בכל רגע נתון דרך אפליקציית find my iPhone או במקרה שלך דרך האתר של אפל דרך הדפדפן.

יוצא לי חשבון של 1-2 ש״ח בחודש על השימוש בסים (10 אג׳ למגה בייט), מכשיר כזה תוכל למצוא ביד 2 ב200-300 ש״ח, לא אכפת שיהיה תקול עם מסך שבור או שיהיו לו תקלות אחרות, העיקר שיהיה לו אינטרנט.

זה נח וזה שימושי בחנייה בערים שאתה לא מכיר אתה פשוט מאתר את הרכב ברגע, יש לי גם איתוראן ברכב אבל הם ביקשו ממני כ1000 ש״ח לערך על מודול גיפיאס לאיתור המכשיר מהאייפון, לדעתי בזבוז.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...