Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שבמחיר שבו היא מוצעת היבואן לא ימכור ולו גם מכונית אחת לשוק הפרטי.

למעט העיצוב, הקורסה החדשה אינה אטרקטיבית בשום מובן - השלדה זהה לזו של הדגם הקודם, המנוע בדגם האוטומטי כנ"ל ולמעשה החידוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לו כך, הוא תיבת 6 הילוכים.

במחיר זהה אפשר לקבל את הסוניק RS שמציעה תמורה גבוהה בהרבה, אם ממש חייבים מכונית מבית GM.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עכשיו רק נשאר לחכות למזדה 2 ולראות את המחירים שלה.

ניחוש ׳פרוע׳ שלי: 105-107k לדגם אקטיב הפשוט. 110-112k למאובזר.

קונה?

פורסם

ה RS עולה 115k מחירון. דווקא מזמן לא היה מבצע. אני מניח שחדשות כמעט ולא עולות לכביש. רואים הקבה אבל זה מהמבצע של ה 100k שהיה.

גיר 6 הילוכים? וואו, אני מתרגש....(אבל בהשוואה לi20 אני צריך.....).

בקיצור, עוד רכב סופר מיני חדש בלתי מספק. עומדים על המקום....

פורסם
ברור שבמחיר שבו היא מוצעת היבואן לא ימכור ולו גם מכונית אחת לשוק הפרטי.

למעט העיצוב, הקורסה החדשה אינה אטרקטיבית בשום מובן - השלדה זהה לזו של הדגם הקודם, המנוע בדגם האוטומטי כנ"ל ולמעשה החידוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לו כך, הוא תיבת 6 הילוכים.

במחיר זהה אפשר לקבל את הסוניק RS שמציעה תמורה גבוהה בהרבה, אם ממש חייבים מכונית מבית GM.

ראית איך היא נראית מאחורה?

פורסם

ההבדל בין היונדאי לקורסה הוא שהאחרונה לא נהנית ממוניטין טוב במיוחד בישראל (ובטח שאינה עומדת בראש טבלת המכירות כבר כמה שנים) - ולכן היא לא יכולה לעוף על עצמה ככה.

פורסם

**הקפצה**

חברת שלמה שחררה הודעה לעיתונות וסיפרה על שלוש גרסאות נוספות של הקורסה שיגיעו. כבר לא החל מ-104,000 ש"ח. מעתה, אימרו החל מ-90,000 ש"ח.

קישור לידיעה המעודכנת.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ולמה בן אדם צריך לשלם 90 על גירסה ידנית כשיש לו ב 80 את הפאביה עם מנוע זריז יותר?

עדיין מחירים לא משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...