Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

נתחיל מתקנה מאתר משרד התחבורה

בתום תקופת ההגדרה כ"נהג חדש", יחודש רישיון הנהיגה ל-5 שנים בלבד, בהם יהיה חייב הנהג בקורס ריענון (על פי הוראת תקנה 213).

בקיצור קיבלתי רישיון ב5/6/12 ושנה שעברה נגמר לי הנהג חדש.

לאחרונה שמתי לב שבסעיף 4b רשום 9/9/18 שבאופן די מוזר נופל על יומהולדת 24 (שנתון 94) שלי ומה שיוצא שהפסדתי שנה וכמה חודשים בחידוש הרישיון.

עכשיו מה שמוזר שבדקתי אצל חבר שנולדת בינואר 95 והוציא רישיון חודשים לפני ויוצא שהוא "הרוויח" יותר זמן ממני כי הוא הוציא רישיון בגיל מעט צעיר ממני.

השאלה שלי מה הקטע של העניין פה? ומה בכלל לגבי הנושא הזה של קורס רענון נהיגה ומתי אני יכול לעשות את זה או מתי הדד לין.

מסרב לחתום:evil:

פורסם

שום דבר לא מוזר. כבר שנים רבות הרשיון מתחדש ביום ההולדת, ובפעם הראשונה שמחדשים לאחר קבלת רשיון קבוע יש קיצור של משך תוקף הרשיון (במקרה שלך כ-4.5 שנים - הרי חידשת לפני כשנה). האגרה מוקטנת באופן יחסי, כך שאינך מפסיד דבר.

מה שחשוב לך לדעת הוא שבשנה שלקראת תום תוקף הרישיון יהיה עליך לבצע את קורס הרענון בנהיגה, דאג לכך לקראת שנת 2018.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב מה עושים בקורס המדובר? אפשר לעשות אותו בצבא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בקורס המדובר חוזרים על חוקי תנועה בפירוט יתר, מצבי נהיגה, מה מותר ומה אסור.

שלושה מפגשים של שלוש שעות כל אחד.

עברתי אותו בצבא במסגרת הוצאת רישיון לטרקטור, כמובן ללא תשלום. באזרחות הוא כן בתשלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר שעשה את הקורס בצבא. הוא שירת כנהג יחידה. ככה אתה גם לא משלם את האגרה.

אני עשיתי את הקורס לפני חודש, היה איתי חייל בכיתה והמדריך שהיה לנו אמר שהוא יכל לעשות את הקורס ביחידה שלו אבל החייל טען שביטלו את זה.

אולי רק לחיילים שמשמשים כנהגים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בתקופתי היה אפשר בצבא (לפני 5 שנים), אם ליחידה שלך יהיו הקצאות - הרווחת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בקורס המדובר חוזרים על חוקי תנועה בפירוט יתר, מצבי נהיגה, מה מותר ומה אסור.

שלושה מפגשים של שלוש שעות כל אחד.

עברתי אותו בצבא במסגרת הוצאת רישיון לטרקטור, כמובן ללא תשלום. באזרחות הוא כן בתשלום.

אני לא זוכר ששילמתי, חוץ מהזמן האישי שלי. אני זוכר שחידשו לי כמה שינויים קטנים.

פורסם

בני הבכור עשה את הקורס לפני כשנה, לקראת חידוש הרשיון לאחר כ-7 שנים. עלה קצת למעלה מ-200 ש"ח. כיון שפות"ש יזקק לקורס רק בעוד כ-3 שנים העניין כלל לא רלוונטי כעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...