Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי להסתכל לכיוון הונדה אינסייט 2010-2011, המחיר מפתה, הרכב נראה נהדר (לדעתי) אך הדבר היחיד שמטריד אותי זה הבטריה (סוללה?) שצריך להחליף אותה אחרי 5 שנים.

כמה עולה ׳התענוג׳? האם הרכב מודיע שהגיע הזמן להחליף אותה? האם יש סוג של ביטוח על הסוללה? אילו עוד חסרונות יש לכל העסק הזה ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

עם חסכון לא מרשים של בערך 1:16 בממוצע לא הייתי קורא לרכב כזה יתרון כלכלי. מה גם שכמו שאמר הבחור מעליי, הרכב לא מרשים באספקטים הרגילים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

1:16 באיזה תנאי דרך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שימוש ממוצע של 70% עירוני 30% בין עירוני.

רכב דיזל ממוצע, סטייל פלואנס/וואג ישיגו צריכה עדיפה בכל מצב.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם ככה הצריכה מאוד טובה לרוב נסיעות שהם עירוניות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאתה מחשב את הסך הכולל של החלפת הסוללה, סיפור של כמה אלפים אם לא יותר, ומחיר קנייה גבוה יותר מהרכיבים הרגילים בקטגורייה, לא מדובר בחסכון משמעותי, אם בכלל.

שוב, רכב דיזל ממוצע יהיה משתלם יותר וחסכוני יותר.

פורסם

מה עלות הסוללות ומה אורך חייהם?

פורסם

אומנם לא נהגתי בה, אבל הסתכלתם בלוחות ? אפשר למצוא שנת 2010 סביב ה 50k שלדעתי כן נותן תמורה לשקל. השאלה היא עוד פעם, איך הולך העסק עם הבטריות ? האם באמת מחליפים כמו שעון אחרי 5 שנים? האם היא יכולה להחזיק יותר מ5 שנים? אנחנו ב 2015, אני מאמין שהבטריה זולה מבעבר, ועדיין אף אחד לא נתן מחיר מדויק. אשמח אם מישהו שהיה לו את הרכב, או קנה רכב זה לאחרונה יחווה חוות דעת.

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)
נהגת בה?

נוחות נסיעה של קרש!

אני חושב שאתה קצת נסחף..

נהגתי במכוניות נוחות בהרבה, ובמכוניות גרועות בהרבה.

האינסייט היא לא מצטיינת קטגוריה אבל היא מציגה נוחות נסיעה סבירה פלוס.

לרעה יש לציין את ההגה חסר התחושה, שהוא גם קל מדי לטעמי במהירויות גבוהות ואת הראות מהחלון האחורי. ואת המיקום ההזוי שלו, שאם אתה לא מכוון אותו שיישב על הברכיים שלך, הוא יסתיר לך את מד המהירות הדיגיטלי המיותר, שמחליף צבעים וגורם להסחת דעת.

כנראה שהיו גם עוד ריג'קטים שהייתי זוכר אם הייתי נוהג בה לאחרונה.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

המושב האחורי הצפוף?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין צורך להחליף סוללה כל 5 שנים, אלא אם יש בה תקלה. אני מכיר מונית אינסייט שנוסעת עם סוללה מקורית מעל ל-350000 ק״מ.

המושב האחורי לא כ״כ צפוף, אבל מה שמפריע הוא הגג שמשתפל ופוגע במרווח הראש והכתפיים.

פורסם (נערך)
המושב האחורי הצפוף?

הוא גרוע. הוא לא צפוף מדי, גם לא מרווח, אבל הדבר שהכי דפוק בו הוא שהמושב האמצעי מוגבה ואם בן אדם ממוצע צריך לשבת שם הוא צריך לשבת מכופף. גם לאלה שבצדדים אין יותר מדי מרווח לראש.

לא אוהב את הרכב הזה והוא גם לא ממש חסכוני יחסית.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

היא צפופה והראות לאחור וירטואלית. לטובתה עומדת התנהגות כביש חביבה יחסית, בוודאי ביחס לאוריס הייבריד למשל (בפריוס לא נהגתי), אבל זה כל כך לא מעניין בסגמנט שקשה לי לראות בזה שיקול. במחיר מספיק זול היא אולי מצדיקה רכישה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אומנם לא נהגתי בה, אבל הסתכלתם בלוחות ? אפשר למצוא שנת 2010 סביב ה 50k שלדעתי כן נותן תמורה לשקל. השאלה היא עוד פעם, איך הולך העסק עם הבטריות ? האם באמת מחליפים כמו שעון אחרי 5 שנים? האם היא יכולה להחזיק יותר מ5 שנים? אנחנו ב 2015, אני מאמין שהבטריה זולה מבעבר, ועדיין אף אחד לא נתן מחיר מדויק. אשמח אם מישהו שהיה לו את הרכב, או קנה רכב זה לאחרונה יחווה חוות דעת.

נהגתי על כזו ש.י. 2011 במשך כשלוש שנים. אוטו מצוין לטעמי, 17-18 ק"מ לליטר בנסיעה די תובענית, מושבים קדמיים מעולים, מושב אחורי סביר פלוס, איכות חומרים וגימור מצוינים, תא מטען רדוד אבל ארוך ומאוד נוח להעמסה, נסיעה מעט נוחה יותר בש.י. 2011, יחסית לקודמותיה ולא פחות מטובה אבסולוטית בדגמים משנת 2012 ואילך. לא מכיר בטריה, לא התייחסתי אליה עד שחזר האוטו ללליסינג עם 78K ק"מ. הגיר הרציף מעצבן בצלילו ונותן תחושה שהאוטו לא זז, אבל זה מאפיין שלו גם במכוניות אחרות, הראות לאחור עלובה ומתסכלת בשל מוט החלון ש"תקוע" בדיוק באמצע שדה הראייה, "חלון" מד המהירות מוסתר ע"י ההגה ופונקציית כיבוי המנוע בעמידה גסה בפעולתה ומטרידה למדי וגם אינה ניתנת לניטרול אלא באמצעות בחירה במצב "S" בתיבת ההילוכים ומאוד חסר ציפוי עור להגה ( תוקן ב 2012 ), אלו המינוסים הבולטים. במחיר נכון קנייה טובה.

• תוכן חדש...