Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הולך בפורום כבר אי אילו חודשים. לא מחדש דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיפור הולך בפורום כבר אי אילו חודשים. לא מחדש דבר.

כן, אני יודע.

אבל מצידי, זו פעם ראשונה שאני רואה התייחסות כלשהי לעוקץ המדובר, באתר אקטואליה כלשהו.

לכן, ראיתי לנכון לשתף את הכתבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש פה רק נורה אחת ויחידה אדומה.

רכב, שאין לך אפשרות לראות אותו בעיניים, אין לך אפשרות להרגיש אותו פיזית.

זה נורה אדומה, לוהטת, אחת אשר מספיקה לי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מי שמשלם סכומים כאלה בלי בכלל לראות את האוטו בעיניים צריך לקבל סטירה ולחזור למציאות. חבל רק שזה מגיע לעיתונים המשטרה קמה מהכיסא ומראה לציבור שמיסים לא נשפכים לים.

פורסם

מה שעצוב זה שתמיד יהיו פראיירים שיאמינו כמו פתאים לכל מיני נוכלים ורמאים.

אנשים מחפשים מציאות ועל זה בונים כל מיני נוכלים. אחרת, איך אפשר להבין את אותם אנשים ששואלים לגבי כדאיות של רכבים עם תאונות, כאשר בודקים את מהות הנזק רואים נזקים קשים.

ועל זה היתה אומרת סבתי ע"ה בחינם- קונים רק כינים. חחחחח

פורסם

בזמנו כשרציתי למכור את הרכב, פירסמתי אותו ביד 2 ואז קיבלתי פנייה.

אמנם לא מגרמניה אלא ממתחזה אחר, עם אותו הסיפור.

כמובן שלא שמכתי לשוחח איתו.

הם רק מחפשים מי ייפול להם ברשת...

פורסם

לנו זה קל לראות את כל הנורות האדומות, אבל לצערי יש אנשים שרק רוצים לקנות רכב ולא חושבים על זה בכלל.

אני מרחמת עליהם, עוקץ כלכך פשוט וכלכך הרבה כסף.

פורסם

הרצון ״לא לצאת פראייר״ טבוע כ״כ חזק בחלק מהישראלים ששום דבר לא יסיט אותם מהדרך לטעות שהם עומדים לבצע. בחייאת, רכב שנמכר ב20% פחות מכל האחרים אבל על הנייר במצב יותר טוב מהם? מי שזה לא מעיר אותו, כנראה היה צריך לשלם על השיעור הזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רגע רגע, זה אומר שיכולתי לכאורה לימכור לפראיירים האלה קורבט מארה"ב שעוד אין לי?

כמה טיפשים אנשים יכולים ליהיות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש פה רק נורה אחת ויחידה אדומה.

רכב, שאין לך אפשרות לראות אותו בעיניים, אין לך אפשרות להרגיש אותו פיזית.

זה נורה אדומה, לוהטת, אחת אשר מספיקה לי.

מאד נכון +1

קובי

:-)

פורסם

הרצון העז הזה לקנות מציאה, גורם לפעמים לאנשים ליפול עם כל מיני מתווכי או סוחרי יבוא אישי לרכב. אנשים חושבים שרכב החלומות בזיל הזול נמצא ממש בהישג יד ומתפתים להעביר כספים לחו"ל מבלי לקבל את הבטחונות הראויים לכספם.

כך מצליחים הנוכלים למיניהם והסיפור חוזר על עצמו בכל פעם בורסיה אחרת. באמת חבל

פורסם
כן, אני יודע.

אבל מצידי, זו פעם ראשונה שאני רואה התייחסות כלשהי לעוקץ המדובר, באתר אקטואליה כלשהו.

לכן, ראיתי לנכון לשתף את הכתבה.

אם אני זוכר נכון אז גלובס איכשהו קשורים כלכלית ליד2 ככה שלא מדובר בידיעה עיתונאית תמימה אלא בעוד דרך לפרסם את יד2. ברור שיש כאן היבט צרכני והכתבה חשובה אבל בערך כולם מודעים לנושא ומי שמעביר עשרות אלפי שקלים ליעד לא מוזוהה באירופה שלא יבוא בטענות לאף אחד. כמה תמימים אפשר להיות?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...