Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקסוס בסמל של טויטה, מתחרה של האימפלה , מעניינת.

גם במחיר כזה על טויוטה לא בוכים, לזה שמעלי^^, לנד קרוזר בשויי 300 אלף שקל נמכר בכמויות יפות.

פורסם

"מציעות בציוד התקני את ה-Intelligent information system עם WAZE מובנה,"

איך וייז עובד? הרי חובה חיבור אינטרנט כלשהו - יש פתח לכרטיס סים?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בהחלט נראית מרשימה ולא הייתי פוסל. בכלל חשוב לראות עוד מכוניות כאלו על הכביש אבל גם לדעתי המחיר גבוה. לא באופן כללי אלא באופן אבסולוטי - לא יכול להיות שרכב שאמור לא לזהם יעלה כל כך הרבה .אמורים לעודד אותנו לרכוש כאלו.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם
"מציעות בציוד התקני את ה-Intelligent information system עם WAZE מובנה,"

איך וייז עובד? הרי חובה חיבור אינטרנט כלשהו - יש פתח לכרטיס סים?

נתקלתי במכוניות שמגיעות עם כרטיס סים בשביל וויז ושימושים סלולאריים אחרים. לדוגמא ניסאן אלטימה החדשה, כך שיכול להיות שגם באוואלון קיים כרטיס.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
לקסוס בסמל של טויטה, מתחרה של האימפלה , מעניינת.

גם במחיר כזה על טויוטה לא בוכים, לזה שמעלי^^, לנד קרוזר בשויי 300 אלף שקל נמכר בכמויות יפות.

ההבדל הוא קהל יעד שונה, מי שקונה לנד קרוזר הוא כנראה לא זה שמחפש לקנות רכב מנהלים היברידי, היא נראת מכובדת אבל C קלאס באותו תקציב נראת הרבה יותר מכובדת ממנה.

תג מחיר הזוי

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

כבר הגיעו כמה יחידות של אבאלון היברידית בייבוא אישי.

ויש מתחרות לאבאלון בישראל (מקסימה, אימפלה) אז אלבר רוצים גם שם נתח.

יהיה מעניין אם אלבר ישווקו את הסיוויק היבריד, בייחוד אחרי שהופסק ייצור האינסייט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...