רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום רב לכם. לאחרונה קניתי טויוטה פריוס. הנתונים בה די טובים, יד ראשונה, גמעה כ157K, טיפולים רק בחברה, אחריות למערכת הסוללה. אבל, ויש אבל, הנסיעה בה די שונה מכל הרכבים שהיו לי. עשיתי חיפוש בפורום, ויש גם אחרים שמרגישים כמוני, מדובר לא מעט על השינוי ברכבים אחרים, על הנסיעה השקטנה וההרגשת הנהיגה הרגועה והלא מאומצת. לחיצה על הבלמים קצת מוזרה. יש לה כוח נחמד, במיוחד בהורדת ההילוכים, בעת נסיעה על 30-40 קמ'ש, הדבקת הדוושה נותנת תאוצה נחמדה, הנסיעה במהירות גבוהה די נעימה. אבל היא אחרת. אני לא מרגיש את מעבר ההילוכים, לא מרגיש כמעט מתי מנוע הבנזין פועל ומתי לא, הכל מרגיש 'אוטומטי' כזה. אין לי בעיה עם זה, להיפך, אבל מפריע לי ההרגשה שאני לא שולט בצורה מ…
הודעה אחרונה מאת ZiggyMan, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, איבדתי מפתח של טוסון 2016 ורציתי לבדוק כמה דברים. 1. הציעו לי לשכפל מפתח חליפי (חלופה זולה מפתח מקורי) , מוסך אחד טען שאין דבר כזה ומדובר בעבודה בעיניים. 2. מישהו הציע לשכפל את המפתח במחיר 250 שקל (זול מאוד ביחס לשאר המחירים) - הגיוני? 3. אפשר לשכפל רק את המפתח ללא השלט ? ומה ההשלכות במידה ואאבד את המפתח המקורי (אפשר לשכפל ממפתח לא מקורי?). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Lenovo, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם חבר התייעץ איתי לגבי רכישה של הרכב כיד שנייה (110-140 אש"ח) הבחור מתמקד בגרסאת ה 2 ליטר טורבו (192 כ"ס) לא ידעתי לענות לו בכלל לגבי עלויות אחזקה, אשמח לשמוע: טיפולים, ביטוחים, דלק ובלת"מים. מה לגבי אמינות (מחלות ידועות יקרות במיוחד)? האם הרכב משמר את הרגשת הקארט המפורסמת? מה ההבדלים בין גרסאת ה 2 ליטר לדור הקודם עם מנועי ה THP? שאלה נוספת: אשמח להבין כיצד נוצרים הפרשי המחירים... בגרמניה לדוגמה, הקופרS וה 208GTI עולות כמעט אותו דבר, מדוע בישראל ההפרש מגיע ל 50%?
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
במוסך שירות טענו שאי אפשר. מישהו יודע משהו אחר? תודה!
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, בשוק, הפרטי תאורת לד מלאה היא בדרכ כרוכה בתוספת נכבדה של כסף. מדוע אם כך, רואים לאחרונה יותר ויותר אוטובוסים מסחריים של אגד ודן שמציידים בתאורת לד מלאה לחלוטין? גם קדימה וגם אחורה. לא רואים את זה אפילו במכוניות שמחירם מעל חצי מיליון בשוק הפרטי. האם זאת תקנה מחייבת? או מראה מודרני ושיווק ותו לא?
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
(פורסם גם בפולגז, אבל אני מעריך שרוב מי שקורא כאן לא קורא שם) אחרי שלא מצאתי ספר מוסך טוב לדוקאטי שלי, החלטתי לפנות ליצרן (דוקאטי) ישירות ולנסות את מזלי, אולי הם יוכלו לעזור לי. בתגובה קיבלתי מהם מייל שמפנה אותי לליגל (היבואנית בשנים האחרונות - כשהאופנוע שלי, שיובא ביבוא אישי, עלה על כבישי ארצנו לא היתה יבואנית למותג בארץ), ובמקביל מבקש ממני פרטים שלא ברור לי למה הם צריכים אותם - אם לא הייתי שולח בעצמי מייל אליהם הייתי משוכנע שזה ספאם/פישינג: Following your message, we are glad to know about the restoration you would made on your Monster 600. As we would like to update bike’s ownership at your Name in our systems, we take this opportunity to invite yo…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
היום ניגשתי לסוכנות דאציה בנשר עם 2 חברים לברר לגבי הדאציה סנדרו 1.2. הנציג שלהם היה סופר נחמד ועשה היכרות עם כל דגמי דאציה באולם.+1 לדאציה נכנסו למכונית והיא לא מרגישה זולה ומיושנת כמו שכתבי הרכב כותבים עליה, היא מרגישה בסדר גמור. משענת היד מיותרת לגמרי. הכיסאות נוחים והאוטו מרווח גם מקדימה וגם ליושבים מאחור. תא המטען די גדול ונראה שהוא מספיק לקניות בסופר למשפחה של 5.+1 לדאציה להפתעתנו נציגנו הנחמד הציע לנו לעשות נסיעת מבחן ואחרי 5 דקות מצאנו את עצמנו בדאציה סנדרו חורשים את נשר.+1 לדאציה אז ככה בנסיעה עירונית הרכב נחמד מאוד . היה לי נוח מאוד וגם לזה שישב מאחור והאוטו נוסע בקצב משביע רצון. אחרי שהתלהבנו חבר שלי אמר שנעלה את העליה מנשר לשכונת דניה ( למי שמכיר) וכ…
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
טוב, אז צפיתי , רכב שללא ספק נמצא בקדמת הטכנולוגיה בקטגוריה שלו (או נתפש לפחות ככזה), ועדיין הגרמנים בחרו לשים בלמי תוף מיושנים מאחור, ולא בלמי דיסק (דקה 1:08). השאלה שלי היא האם באמת מדובר בדבר כל כך נורא? הרי (ותתקנו אותי אם אני טועה) ברכב עם הנעה קדמית - הבלמים הקדמיים עושים 75% מהעבודה. מה ההשלכות של בלמי דיסק לעומת בלמי תוף? האם באמת מדובר בפגיעה בבטיחות?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן כולם מעניין אותי מהה הבדל בין רכבים זהים בעלי שמות שונים. דוגמא: VW CARAVAN VS. TRANSPORTER VS. CARAVILLE MERCEDES VITO VS. VIANNO אני רואה את זה בעיקר ברכבים פלסטיניים, אבל גם ישראליים לא חסר. האם מדובבר בשמות שונים של רכב זהה שמשווק בשוורים שונים? כלומר הטרנספורטר יבוא כקראויל בשוק לא ישראלי? אשמח להבהרה
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כאשר אני מסובב הגה על יבש, כניסה ויציאה מחנייה שומעים רעש כזה כאילו מתיחה, חריקת פלסטיק. כאילו משהו מתאמץ. לא מופיע בנסיעה. מצד שני לא יוצא לי להגיע לסוף ההגה בנסיעה. קראתי פה ובאתרים אחרים בחיפוש וזה נע ביו 'נורמלי', 'רעש צמיגים', 'מסרקים,משאבות וכו' '. הייתי שמח לא להגיע לסוף ההגה אבל מדובר בחנייה צפופה ומלחיצה גם ככה. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
מותג GAC MOTOR
מאת lolmit- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי , בזמן היותי משוטט בפורומים שונים , קפצה לי הפרסומת הזאת:http://www.gac-motor.com/showroom/ga8_jsp_catid_218%7C532.html?gclid=CIfMm633htYCFUwYGwodfvcCyQ האם משהו מכיר את החברה?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כאשר מדובר במקרה גבולי ולא בטוחים אם עברנו את החריגה כיצד ניתן לדעת שניתן לעשות בעלות? ומה קורה שמנסים בכל זאת? הפקיד\ה בדואר יסרבו לבצע את ההעברה או שהמערכת מסרבת? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
שואל מסקרנות, אני רואה הרבה תגובות שליליות על המערכת שבסך הכל מיועדת להציל חיים ולהגביר ערנות בכביש? יש סיבה לכך?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לעצתכם לגבי הנושא הבא(מתנצל מראש על אורך הדברים אך המקרה לא שיגרתי): בינואר השנה קמתי בבוקר וגילית אורגן אורות שלם בלוח המחוונים. לאחר חיטוט באינטרנט וביקור במוסך (לא של היבואן) התגלה שיחידת ה ABS ברכב תקולה ואינה מתקשרת עם שאר היחידות האלקטרוניות ברכב ESP,הגה וכו', הצעת המחיר שניתנה לי הייתה 7,500 ש"ח והחלטתי בשלב ראשוני להמשיך לחפור בנושא לפני הוצאה כזו. התעמקתי בנושא מעט יותר עד שהצלחתי לפי מס' סידורי של היחידה להגיע לפורום בארה"ב שם היו תלונות רבות על אותה תקלה ברכבי גולף ואודי A3(שחולקים חלפים משותפים עם סיאט לאון כמובן) משנתון 2009-2010, על מנת לקצר את הסיפור התברר כי שם התאגדו בעלי הרכבים התקולים והעלו את תלונותיהם לאתר הבטיחות הלאומית בד…
הודעה אחרונה מאת Shohat16, -
טיול עם רכב בארה"ב 1 2 3
מאת Guest Mikelt89- 30 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום אני לקראת נסיעה בחודש הקרוב לטיול בן שבועיים בארה"ב עם שכירות רכב, מכיוון שזאת נסיעה ראשונה רציתי לקחת כמה טיפים חשובים מאנשים שכבר התנסו או מבינים בעניין, הפרוס לכמה נושאים: לפני הכל הטיסה הלוך חזור מתוכננת לניו-יורק, משם הגעה למקום שבו אקח את הרכב ולאחר מכן זה די ספונטני, כלומר כרגע, המטרה להיות בעיר כיום-יומיים ולאחר מכן מדי יום ביומו לנסוע מסלול מסוים עד להגעה למוטל ללינה, היעד יכול להיות רחוק (טקסס לדוגמא או אזורים אחרים במרכז אמריקה) מכאן נובע העניין הראשון.. 1. מבחינת יעד ההגעה, אני יודע שמלבד עוד כסף זה לא כל כך משנה אך האם כדאי לתכנן טיול הלוך חזור ברכב (ככה איסוף הרכב והחזרתו תהיה באותה נקודה) או הגעה ליעד, החזרת הרכב במקום שנקבע שם, וטיסת פנים חז…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, היום הגיעה אלי מיובישי ספייס סטאר חדשה שהזמנתי מהסוכנות, ולאחר בדיקה מקיפה של הרכב במקום מצאתי את הכתמים האלה על הריפוד בדלתות: כמובן שלא הסכמתי לקחת את הרכב, גם ניסו לנקות את הכתמים במקום עם ספריי כחול וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה הזאת בעבר או יודע ממה זה נגרם? תודה.
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 829 צפיות
ניגשתי למוסך לשני טיפולים פשוטים ושונים: 1) החלפת מסננים ושמן 2) החלפת רפידות ודיסקיות ברקס שתי העבודות יחדיו לקחו שעת טיפול למוסכניק. בחשבונית אני רואה שחוייבתי על העבודה הראשונה 180 ש"ח תחת "שעת עבודה" ועל העבודה השניה 270, כנל "שעת עבודה". כל זה בזמן,שכמו שציינתי, העבודה כולה, כולל הכל, לקחה שעה גג. משהו נהוג או שנפלתי?
-
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 9 אלף צפיות
מכון רישוי בלוד, אתמול נכשלתי בטסט בגלל כמה דברים ברורים (צמיג, נורה שרופה) אבל גם "כיוון אורות". תיקנתי את מה שצריך, אבל החשמלאי אמר לי שכיוון אורות עושים במכון הרישוי, זה חלק מתהליך הרישוי. חשמלאים לא מחזיקים את המתקן שמשמש בכיוון אורות. נזכרתי משנים עברו שכך אכן היה. לא ניתן להשיג את המכון בטלפון, לא עונים.... יש למישהו הסבר או תובנות ? אולי כי היו לי עוד בעיות אז לא טרחו לכוון אורות ? תודה דני
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב חדש שיחליף את האוריס שברשותי. השימוש הוא לנסיעה יומית לעבודה של 120 ק"מ בכבישים מהירים, עם פקקים לעיתים. 3-4 נסיעות ארוכות בשנה (אילת והצפון). נסיעות משפחתיות בהרבה סופי שבוע. הדרישות שהצבתי היו: נוח, שקט, חסכוני, יכולת נסיעת שבילים בקצב טוב. לפחות מערכות הבטיחות והנוחות הללו: - ציון בטיחות מקסימלי - בקרת שיוט אדפטיבית שמירה אקטיבית על נתיב במהירויות שיוט (עד 130 קמ"ש) - מערכת לזחילה בפקקים - התראה על רכב בשטח המת - בלימת חירום אוטונומית - מצלמת רוורס - ניטור לחץ אויר - פתחי מיזוג לילד במושב האחורי (באוריס אין - וזה בעייתי) - דלת רחבה להוצאה נוחה של ילד ישן מהאוטו (בעייתי באוריס הנוכחית שלי). - בקרת אקלים - תצ…
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים , הגיע הזמן להחליף צמיגים לרכב של ההורים vw golf 2013 והייתי רוצה להשוות בין הצמיגים בכל הפרמטרים שקיימים כמו רעש , חיסכון בדלק וכו .. יש אתר כזה ? כיצד אתם בוחרים צמיג לרכב שלכם ? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
מערכות בטיחות 1 2
מאת sasiz-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני בודק אופציה לרכישה של רכב חדש. אני יודע שבסופו של דבר זה אולי עניין של נוחות וסוביקטיבי.. אשמח לשמוע: מובילאיי - כן/לא? ולמה מצלמת רוורס/חיישנים?
הודעה אחרונה מאת daido1, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בדרך כלל מדברים רק על זיהום כתוצאה מפליטה של המנועים, אבל יש עוד משהו שהיה עבורי לא היה צפוי וזה הצמיגים. לא חשבתי על זה בתור עוד מקור זיהום (ידעתי כמובן שהם נשחקים, אבל לא התעניינתי לאן הולכים תוצרי השחיקה). לפי הכתבה: http://www.abc.net.au/science/articles/2012/07/31/3554997.htm הצמיגים כתוצאה מהבלאי שלהם פולטים חומרים אורגניים ולא אורגניים רעילים (שנשטפים עם הגשם ומגעים לקרקע) וגם חלקיקים PM10 וPM2.5 (חלקיקים שחודרים עמוק לתוך הריאות) שהם מאוד מסוכנים לבריאות. לפי הכתבה, 80% מהחלקיקים האלו הם כתוצאה מרכבים בערים, כאשר כ3~7% מבלאי של צמיגים ובלמים. הם אומרים שבכביש עמוס שעוברים בו 25,000 רכבים ביום, בכל קילומטר מייצר 9 קילוגרם אבק מהצמיגים. גם כאן …
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 4 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, ברשותי רכב מסוג קיה פיקנטו שנת 2014 בעל מנוע אוטומטי. כשאני נוסע ברכב, אף על פי שמיותר לציין עד כמה הוא באמת מספק את צרכיי, אני מרגיש לפעמים שהמנוע לא מנוצל באופן נכון. לעיתים ההילוך הראשון נמשך יותר מדי בהתחלת נסיעה, בעליות הרכב מגיע לטור 3... ניסיתי לאחרונה להשתמש במצבים ה"חצי ידניים" של הרכב, כאשר ישנה אפשרות בידית להעביר ל-1, 2 או 3... כמובן שמדובר בהילוכים 1,2 ו-3. הנסיעה בצורה הזאת היא הרבה יותר נוחה עבורי ומיותר לציין שאני גם נהנה יותר. רציתי לדעת שני דברים: 1. האם בצורה זו אני חוסך או מבזבז יותר דלק, או האם זה תלוי בטכניקה שלי ואם כן אשמח לדעת מה היא הטכניקה הנכונה. 2. למיטב ידיעתי הרכב הוא בעל 4 הילוכים במצב האוטומטי, האם בכדי לעבור לרביעי עליי להעביר א…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי רישיון 02 מלפני 1 לינואר 2007 בו 4 טון ירד ל 3 וחצי. אני צריך לנהוג על רכב מסוג דוקאטו שלא שמשקלו לא עולה על 4 טון. 3.5-3.9 טון. הרכב מן הסתם הוא רכב להובלות לא גדולות אבל יש לו נפח. לנהוג עליו אני יודע שאני יכול, השאלה היא ברגע שמעמיסים עליו הובלה לדוגמא ומשקלו עולה על ב 4 טון. האם זה אוטומטית שולל ממני את האפשרות לנהוג עליו. אם התשובה היא כן אז מה ההגיון לאפשר לרישיון 02 לנהוג על רכב משא שמשקלן גבולי ולא עובר את ה 4 טון אם הוא לא יכול לקחת עליו כלום? אז מה הרעיון? מי חשב שאני סתם יסע ברכב משא ריק לכיף שלי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
הסיפור הוא כזה: רכב מסוג שברולט אורלנדו דיזל שנת 2015 עם 38 אלף ק"מ. עלה לכביש במרץ 2015 כך שעדיין קיימת אחריות עד מרץ 2018 ו\או עד 100 אלף ק"מ (הראשון מביניהם). הרכב נכנס למוסך של UMI עקב נזילה של שמן. לאחר בדיקה במוסך מתקשרים ואומרים שיש סדק באגן השמן, הנזילה משם ואי אפשר לטפל בתקלה כזו במסגרת האחריות. הצעת מחיר מתקבלת על סך של 6000 ש"ח. מפה לשם דין ודברים והרבה צעקות ועצבים, ולאחר שאני מסביר היטב למוסך ששקל אחד הם לא יראו ממני, אני מגיע פיזית לראות מהיכן הנזילה. מסתבר שיש נזילה קטנה מאוד מסדק קטן בגודל של ציפורן. הסדק ממוקם בצורה פרונטלית ממש בסמוך לאטם שבין אגן השמן למנוע. אם מסתכלים מקדימה כשהרכב על הליפט, זה ממש קרוב לצד שמאל אך זה עדיין ממוקם בצד הקדמי ה…
הודעה אחרונה מאת asafmoraz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החל מיום ראשון הקרוב ניתן יהיה להנפיק רישיונות נהיגה ורכב בכל אחד מסניפי דואר ישראל בארץ. השירות ינתן באשנבים ולא במכונות אוטומטיות, ויחייב עמידה בתור. השירות לא יכלול בעלי רישיונות עם הגבלות (הוצאה לפועל, בית משפט), וכן לא יהיה אפשרי לבצע שינויים ברישיון, כגון עדכון פרטים אישיים. (המקור: ידיעות אחרונות) עדיין מדובר על שיפור בשירות לציבור.
הודעה אחרונה מאת yosik, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. יש בבעלותי פיאט דוקאטו 96. המשקל הכולל שלה רשום כ3500 מה שמגביל אותי מבחינת הגובה שאני יכול להעמיס עליה. יש דרך לשנות את המשקל הכולל או לאשר הגבהה של הרכב? אני יודע שיש דוקטו אחרות מאותה שנה שהמשקל הכולל שלהן הוא עד 4000, אצלי הורידו את המשקל כדי שנהגים צעירים יוכלו לנהוג בו. תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת Erezsg, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
האם בעתיד האוטונומי או כיום הסמי אוטונומי, אינו מוביל את היצרניות לסיכון משפטי, הרי תמיד יקומו אנשים ויתבעו את החברה בטענה כזו או אחרת שהרכב (לדוגמה) לא עצר בזמן, ובגלל זה התרכשה תאונה. יש עוד מלא טענות שאפשר לטעון, כמו הרכב סטה ממסלולו ועבר כתוצאה מכשל למסלול הנגדי. האם בעצם היצרניות מסתכנות בלקיחת הנושא בעוד כמה צעדים לעתיד אוטונומי, או שפשוט האוטונומיה תוביל אותנו לעתיד נטול תאונות דרכים.
הודעה אחרונה מאת banji man, -
בשנים האחרונות אני מתנייד בהודעה סיוויק ידנית מודל 2006 (הצורה הקודמת, רגע לפני שהוחלפה). ההונדה הייתה בדיוק מה שמצפים ממנה - אין דרמה, סופר אמינה, כלומר כניסה למוסכים רק בשביל טיפולים שוטפים כל עשרת אלפים ק״מ. בשל היותה ידנית היא סיפקה מעט יותר כיף ביחס למשפחתומטית 1600 סטנדרטית. צריכת הדלק גם הייתה לא רעה בכלל (בין 13-14 ק״מ בנסיעה בינעירונית פקוקה עם מזגן) וגם כח בגדול לא היה חסר (הכל יחסי). אבל בכל זאת, בבן אדם שהוא ״חולה מכוניות״ תמיד מקנן הרצון הזה להתקדם ולהשתדרג. הרכב החדש צריך להיות רכב עם טיפה פלפל, טיפה יותר בידוד רעשים, טיפה יותר איכות ועיצוב, טיפה יותר אחיזה, בקיצור טיפה יותר פאן כאשר החוק שאסור לעבור עליו הוא שהרכב חייב להיות ידני, לא משנה מה.…
הודעה אחרונה מאת MMi, -
סיאט ישראל העלו בשעה האחרונה קמפיין שיווקי לאיביזה החדשה: http://www.seat.co.il/lp/Ibiza_2018/desktop.php?ToolID=68135026&utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=banner&utm_content=1350&utm_campaign=seat_ibiza_2018 אפשר ללמוד קצת מהפרטים הבאים: ניכר שיהיו איזשהן מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות לפי רמת הבטיחות (3). המנועים הם 1.0 ליטר טורבו 115 כ״ס, ויש גם גירסאת EVO ידנית עם המנוע 1.5 150 כ״ס. בתגובות לפוסט בדף הפייסבוק של SEAT CLUB כבר העלו תמונות מהנמל:
הודעה אחרונה מאת mp_phonix,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 561 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- yor2
- עידן מ
- פריג'י
- yoav911gt2
- הרקוליטו
- zvigolden
- גולדן191
- beresford
- גרנד פריקס
- פינדר
- davemustaine87