Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשוק, הפרטי תאורת לד מלאה היא בדרכ כרוכה בתוספת נכבדה של כסף.

מדוע אם כך, רואים לאחרונה יותר ויותר אוטובוסים מסחריים של אגד ודן שמציידים בתאורת לד מלאה לחלוטין?

גם קדימה וגם אחורה. לא רואים את זה אפילו במכוניות שמחירם מעל חצי מיליון בשוק הפרטי.

האם זאת תקנה מחייבת? או מראה מודרני ושיווק ותו לא?

פורסם

בסוזוקי בלנו יש תאורת קסנון לדגם האוטומטי.

בסוזוקי סוויפט יש תאורת לד כסטנדרט

כמה סוויפטים אפשר לקנות בחצי מיליון שקל?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לד מקובל ונפוץ במכוניות חדשות ולא עולה משמעותית יותר.

האוטובוסים שנכנסו לאחרונה לשירות בשלל חברות בארץ הם פשוט... חדשים, ולכן יש להם תאורה שניתן למצוא ב... מכוניות חדשות.

באופן ספציפי, הסיני הבינעירוני של אגד נהנה גם מהמזגן הכי חזק שנתקלתי בו בחיים, ממש מקרר גופות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מקרר גופות שהופך אותך לגופה בישיבה בו. ממש לא נוח לאנשים גבוהים (אני 1.87 וזה ממש ממש לא נוח).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לפני כמה שנים נכנסו הסינים לשוק. הסינים היו נראים מודרנים ויפים.

אז גם התוצרת הישראלית צריכה להישתדרג לטכנולוגיה מודרנית ויפה.

מה כוונתך תוצרת ישראלית?

פורסם

הארגז מייצרים בק. מלאכי את מרכבי BARAK 21/23

מרכבים מייצרים בקיסריה את MARS/MARS DEFENDER שהם העיקריים שנרכשים ע"י אגד/דן

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דוקא כל הרכש האחרון של אגד הוא סיני.

אני שמתי לב למשהו אחר, הפנסים של הגולדן דרגון של אגד מעוצבים שונה מהדגמים של גולדן דרגון בחברות האחרות (באגד יש להם רקע שחור), וליוטונג במקום פנס מלא, יש שני מסגרת ירוקה ושני פנסים עגולים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אגד ממשיכה לקנות אוטובוסים ישראלים בנוסף לסינים.

אגד קונה סיני גם בגלל המחיר, וגם בגלל שכמות האוטובוסים והקווים גדלה. אני לא חושב שחברות הישראליות יכולות לעמוד בעומס של כל הלקוחות.

יש שינויים בתחבורה הציבורית לטובה, אבל לא מספקת.

פורסם

מבחינה כלכלית זה לכאורה הכי שווה באוטובוסים (ובמוניות).

הם נמצאים כמעט כל היום על הכביש וחייבים לנסוע עם אורות דולקים.

עלות החלפת נורות רגילות בתדירות גבוהה מול עלות רכישה חד פעמית של נורות לד האמורות להחזיק כ-15 שנה כנראה שווה את ההשקעה.

לכן גם רואים הרבה אוטובוסים ישנים שהחליפו להם את הנורות ללדים

• תוכן חדש...