Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הגיעה אלי מיובישי ספייס סטאר חדשה שהזמנתי מהסוכנות, ולאחר בדיקה מקיפה של הרכב במקום מצאתי את הכתמים האלה על הריפוד בדלתות:

WhatsApp Image 2017-08-29 at 12.02.24.jpeg

WhatsApp Image 2017-08-29 at 12.02.30.jpeg

WhatsApp Image 2017-08-29 at 12.02.51.jpg

כמובן שלא הסכמתי לקחת את הרכב, גם ניסו לנקות את הכתמים במקום עם ספריי כחול וזה לא עזר.

מישהו נתקל בתופעה הזאת בעבר או יודע ממה זה נגרם?

תודה.

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש שזה ניקוי עם חומר מסוים, כניראה נקודות זה מהריסוס של החומר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וזה תקין? זה אמור לרדת אחרי זמן מסויים?

הוא ניסה לסבן אותי שם בסוכנות שזה ירד אבל לא לקחתי סיכון ושלחתי אותו להחליף את כל הריפוד...

פורסם

זה לא תקין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית, הייתי מבטל עיסקה ולא נותן להם הזדמנות "להחליף ריפוד", אם בכלל יחליפו. כשהיבואן בכלל שוקל לתת כלי רכב חדש בצורה כזאת ללקוח ששילם עליו ממיטב כספו, ועוד במיוחד אחרי שהנציג מנסה למרוח בסיפורים, אז שימשיכו למכור את הסחורה שלהם לחברות הליסינג ולא לפרטיים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אישית, הייתי מבטל עיסקה ולא נותן להם הזדמנות "להחליף ריפוד", אם בכלל יחליפו. כשהיבואן בכלל שוקל לתת כלי רכב חדש בצורה כזאת ללקוח ששילם עליו ממיטב כספו, ועוד במיוחד אחרי שהנציג מנסה למרוח בסיפורים, אז שימשיכו למכור את הסחורה שלהם לחברות הליסינג ולא לפרטיים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

שוקל באמת לעשות את זה

פורסם

ליבואן אין קשר.

האשם הוא הסוכנות/סוכן שלא בדקו את הרכב לפני המסירה.

פורסם

ניקוי דיפונים עם מטלית לחה (חומרי ניקויל פלסטיקה פנימית ברכב) לא מעלים את הכתמים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך מתקדם העניין אגב?

פורסם

אם לא יורד עם מטלית, היבואן יצטרך להחליף את הדיפון לחדש.

לא נעים אבל לא סיפור גדול.

לבטל עסקה על כתמים בריפוד זה קצת יומרני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איך מתקדם העניין אגב?

הרכב אמור להגיע לסוכנות מחר אחרי החלפה של הפלסטיק במפעל.

הכתמים לא ירדו עם מטלית וחומר ניקוי.

עידן - ביטול העסקה לאו דווקא יהיה בגלל הכתמים, זה יהיה בגלל שהסוכן שם ניסה לשכנע אותי שכל אותו שהוא מסר הגיע ככה בגלל חומר ניקוי מיוחד שהם משתמשים בו ושזה "ירד בעוד שבוע או שבועיים או אפילו חודש". זה כמובן שקר, גם אנשי מקצוע שדיברתי איתם אמרו שזה פגם. מילא אם הוא היה פשוט שותק ולוקח את האוטו לתיקון הייתי מבליג, אבל רק על זה שהייתי צריך לריב איתו על זה אני באמת שוקל לבטל את העסקה.

אגב מדובר על סוכנות מיצובישי באר שבע. הסוכן הוא גם מנהל הסוכנות ושמו דוד. הוא נוכל לא קטן.

פורסם

חומר ניקוי קסום למדי.

חומצה שמורידה צבע ותוך חודש תיעלם ואיתה הצבע יחזור?

הנפצה ברמת הקרבורטור שנפל לתוך האלטרנטור ועשה סמטוחה שלמה עם הפלאגים.

סחטיין לסוכן המיומן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...