Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מיום ראשון הקרוב ניתן יהיה להנפיק רישיונות נהיגה ורכב בכל אחד מסניפי דואר ישראל בארץ. השירות ינתן באשנבים ולא במכונות אוטומטיות, ויחייב עמידה בתור. השירות לא יכלול בעלי רישיונות עם הגבלות (הוצאה לפועל, בית משפט), וכן לא יהיה אפשרי לבצע שינויים ברישיון, כגון עדכון פרטים אישיים. (המקור: ידיעות אחרונות)

עדיין מדובר על שיפור בשירות לציבור.

פורסם

שיפור, מה, אני מבולבל, הייתה בזמן האחרון בדואר ואיזה? אני מכיר את המצב של דואר מפוצף באנשים ותור שנגמר בפינה של הרחוב, איך זה שיפור בדיוק.

בנוסף רשימת הסייגים הלא מבוטלת.

פורסם

אפשר להזמין תור מראש גם בדואר וגם במשרד הרישוי דרך myvisit ולגבי רישיונות נהיגה ורכב למי שבבעלותו כרטיס אשראי רישיומט עדיף בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע מה איתכם, אצלי הדואר פתוח בבוקר ואחהצ

אחהצ אין תור בכלל, בבוקר התור לוקח 40 דקות.

תמיד הולך אחהצ

פורסם
לא יודע מה איתכם, אצלי הדואר פתוח בבוקר ואחהצ

אחהצ אין תור בכלל, בבוקר התור לוקח 40 דקות.

תמיד הולך אחהצ

אז תתעדכן שב90% (במקרה הטוב) מהסניפים בארץ המצב מזעזע , למשל אצלי בעיר אם אני הולך לדואר אחרי צהריים צריך לחכות כשעה אם לא הזמנת תור.

ולדעתי זה חסר תכלית, יש רישיומט שזאת אחלה דרך להוציא את הרישיון בלי תורים וכאבי ראש

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

לא הבנתי, הדואר ינפיק לך את הכרטיס פלסטיק עצמו של הרשיון נהיגה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא, ינפיקו רישיון זמני מנייר, הפלסטיק ישלח הביתה לאחר כמה ימים.

זה מתאים בעיקר למי שאין לו כרטיס אשראי (משלמים במזומן) ולא יכול להשתמש ברישוימט.

פורסם

כן, רק למטרה הזו.

פורסם

לא במקומם כי הרישוימטים בסופר פארם ופה זה שרות של הדואר.

פורסם
למה ללכת לדואר כשאפשר לעשות את זה מהבית?

כי אי אפשר לסמוך על שירותי הדואר... (כן אני יודע שזה סוג של אוקסימורון :-P)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה ללכת לדואר כשאפשר לעשות את זה מהבית?
יש עדיין אנשים שאין להם מחשב בבבית, אינטרנט, כרטיסי אשראי.

שרות זה נותן להם מענה.

פורסם

זה פיתרון מעולה לכל רכב שרשום על שם חברה, כידוע לחברה אין כרטיס אשראי עם ח. פ של החברה, אלא אם ת. ז של בעל החברה, ולהוציא רשיון בחברה זה רק להמתין במשרד הרישוי, אני בטוח שעדיף לחכות בדואר מבמשרד הרישוי.

• תוכן חדש...