Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכות בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בודק אופציה לרכישה של רכב חדש.

אני יודע שבסופו של דבר זה אולי עניין של נוחות וסוביקטיבי..

אשמח לשמוע:

מובילאיי - כן/לא? ולמה

מצלמת רוורס/חיישנים?

לדעתי כן גדול. בהתחלה זה מציק הציפצוף של זה אבל אז זה מציל אותך. ממני זה מנע לפחות פעמיים להתנגש כשלא שמתי לב והאמת הכי חשוב לי זה שהמובילאיי באוטו של אישתי כשהיא נוסעת עם הילדים...

פורסם
המערכת בילטאין היא של מובילאיי בהרבה דגמים... אין הרבה הבדל חוץ מזה שאולי זה נראה פחות טוב למרות שנאי דווקא אוהב את העיגול של מובילאיי, בעיקר שאשתי נוההגת...
במכוניות מקוריות מהיצרן(למעט אופל או GM שמה מדובר במוביילאי כל הדרך) משתמשים לטובת רכיב ספציפי במצלמה של מוביילאי (לרוב לטובת סטייה מנתיב) ובשאר הדברים משתמשים במלצמות או חיישנים של יצרנים אחרים או מייצור עצמי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אם חשוב לך אבזור בטיחותי, אני ממליץ לך לבחון את הדגמים המאובזרים של הונדה סיוויק ואופל אסטרה.

מכוניות מצויינות לכשלעצמן, ושתיהן מצטיינות ברמת האבזור, בדגש על בטיחות (כולל גם מערכות אקטיביות).

לאסטרה יש גם מערכת אוטומטית לסיוע בחנייה שלסיוויק אין (בנוסף למצלמת רוורס שיש לשתיהן).

לסיוויק יש תאורת לד מלא קדמית, ובקרת שיוט אדפטיבית שלאסטרה אין.

באופן כללי, יפניות וקוריאניות מצויידות יותר באביזרי בטיחות כסטנדרט בהשוואה לאירופאיות, אבל יש חריגים.

צריך רק לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי daido1
  • תוכן חדש...