Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כוונה לא יגיב כמו שצריך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז שריינו. אולי אני לא מבין גדול אבל שילמנו 2500 שח ואמרנו לנו שעוד שבוע ימצא רכב ותיהיה הזמנה(?). כמובן שהכסף חזר במלואו.

לשאלתכם:

1. עשינו נסיעת מבחן על סנדרו סטופוי.

2. התלהבנו ושילמנו את ה2500 שח על מנת לקנות את הרכב. 0.9 ידנית כחולה עם כל מיני תוספות.

3. לא נמצא רכב 3 חודשים. כל שבוע אומרים שבוע הבא ידעו אם תיהיה אוניה וכו. אין צפי כלל קדימה בתאריכים מדוייקים.

4. הציעו לנו את כל הדגמים האחרים. דיזל, אוטומט, שאריות מהדגם הקודם וכו'. מה שלא מתאים לנו.

5. חזר הכסף של המקדמה הזמנה וואטאבר.

6. המשכנו עם הפיקנטו החדשה( הרביעית שמחלפים מ2011).

7. שמחים ונהנים.

היו פה כמה דיווחים על שירות בשיטת מצליח באולמות של דאצ'יה כשהם מספרים לאנשים סיפורים על מנת לגרום להם לקנות רכבים מהמלאי הקיים שלהם ויכול להיות שזו גם דוגמא שכזו.

כשקניתי סטפוויי לפני שנתיים וקצת זה לא היה ככה. רציתי רכב אדום ולא היו במלאי רכבים בכלל, ביצעתי הזמנה על בסיס רכב שאמור להגיע בתוך חודש וחצי והוא אכן הגיע ונמסר אחרי חודש וחצי כשתאריך הייצור שלו היה ממש בסמוך למועד ההזמנה כך שההתנהלות היתה ישרה. מצער מאוד שהם עברו למניפולציות, זה בהחלט לא עושה חשק לקנות אצלם רכבים.

פורסם
אותי מפחיד לנהוג ברכב כזה, עם ביצועים של נמלה.

לפי התיאור שלך אין לו בטיחות אקטיבית בכלל.

כלומר: במקרה של ארוע מסוכן לא תוכל להימלט. הרכב לא יגיב כמו שצריך.

ברכב כזה במיוחד שהוא עמוס עם מזגן אל תנסה לצאת לעקיפה בלי שדה ראיה מכובד. בכל מקרה אתה זה שמעכב את התנועה ולא אמור לעקוף אף אחד...

פורסם

אני חושב שבכל מקרה עדיף לחכות ל1.0 ל׳. זה לא רק המנוע אלא שהרכב עבר מקצה שיפורים כללי.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ראשית אענה על התשובה שלך - תחכה לדגם החדש, לא בגלל המנוע אלא בגלל שיפור הנדסת אנוש ברכב, צופר בהגה, כפתורי חלון בדלת הנהג ולא בקונסולה(שזה בלתי נסבל, ולא משנה כמה תנהג בחיים לא תתרגל), בנוסף הצופר ביחד עם מתג האורות שיכול להתקלקל וישאיר את הנהג ללא צופר וללא אורות= קרה קורה ויקרה. מזל ששינו את זה בדגם החדש בסנדרו ובסנדרו סטפווי.

בנוגע לסנדרו 1.2 מחזיק אחת ברשותי כפרטית למעלה משנה עברתי 10K, בנוסף עובד בחברה בה הרכב עבודה שלי הוא סנדרו 1.2 אותה שנה (2016) עם 120K מוסבת לגז. מבחינת אמינות הרכב הראה את שיא האמינות, לא היו שום בעיות מנוע, לא מתחמם לא נתקע פשוט כלום, מבחינה מכאנית רכב מושלם. הבעיה היחידה שהייתה היא כמו שציינת מתג אורות שעשה בעיות והוחלף במסגרת האחריות וקרה בנתיים רק ברכב העבודה.

סחיבה- ברכב האישי שלי אני עושה את עליות חיפה בלי בעיות עומד יפה עם מנועי 1.2 TSI, כמובן שהן בורחות לי(רכב מלפני) אבל אני יושב להם יפה על הזנב בכל העליות, לא מקשיב ולא מסתכל בכלל על לוח השעונים, שם שלישי ומסיים את כל העליות, במידה והעליה במישור אפשר לשלב רביעי, במידה ויש עיקולים קלים יש להישאר בשלישי כל הזמן.

כאשר הרכב מלא + מזגן= אין לי מושג מה קורה מאמין שהרכב לא יסחוב, לא נהגתי אף פעם בעליות עם רכב מלא ומזגן. אבל כן נסעתי מהצפון עד לנתבג ברכב מלא עם מזוודות בתא מטען ל4 נוסעים, הרכב שייט מצויין בכבישים, כמובן שכן לא מדובר בעליות חיפה או עליות לרמת הגולן.

בנוגע לרכב המוסב לגז- 1.2 ומערכת גז + טנק דלק תמיד מלא + טנק גז מלא, הרכב/מנוע פשוט מסורס, לא משנה לבד או 5 אנשים, הרכב פשוט לא זז, כדי לעמוד בתנועה עירונית יש למשוך כל הילוך עד למנתק, וככה אני נוהג ברכב עבודה וכמו שאמרתי המנוע מתפקד מצויין.

קלאץ- הוחלף ב70 או 80 אלף.

רפידות קדמיות- המקוריות הוחלפו ב13 אלף, לאחר מכן הותקנו תחליפיות במוסך מורשה אבל לא יבואן, החזיקו פי 3 מהמקוריות ובלמו אותו דבר.

צלחות בלם קדמיות- הוחלפו בערך ב90 אלף.

פורסם
בגלל שיפור הנדסת אנוש ברכב, צופר בהגה... בנוסף הצופר ביחד עם מתג האורות שיכול להתקלקל וישאיר את הנהג ללא צופר וללא אורות= קרה קורה ויקרה. מזל ששינו את זה בדגם החדש בסנדרו ובסנדרו סטפווי.

.

דווקא אותי זה מצער ושוב, לדעתי, מדובר ביישור קו עם הענף אבל בצעד אחורה בהנדסת אנוש.

1. באופן כללי, מאוד נח ובטיחותי לצפצף מבלי להוריד את היד מההגה. הרי אם נתעלם כרגע מחוסר תרבות כללי, מתי אתה מצפצף? במקרה חרום, כשמישהוא ב 120 באוטוסטרדה מתחיל לגלוש לך לנתיב, כשמישהוא לא נותן לך זכות קדימה וחותך אותך ושאר דוגמאות שבדיוק בהן, להוריד יד מהאחיזה בהגה נשמע לא פחות ממופרך.

2.מאוד נח שהשימוש שלך של אמצעי האזהרה ממוקמים באותו מיקום, במשך היום זה הצפצפה ובמשך הלילה, הבהוב באורות.

במידה והעליה במישור אפשר לשלב רביעי.

מה? :crazyeyes:crazyeyes:crazyeyes

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם יש בופורום אנשים עם סטפווי מודל 2017 לאחר מתיכת פנים ?

מאוד מעניין איך הרכב, האם יש הבדלים או שיפורים בין הדגמים חוץ מקוסמטיקה?

פורסם

אני נוהג בכזו, האמת האשה יותר ממני.

לא מכיר את הקודמת אז לא יודע להגיד אם בידוד הרעשים זהה או משופר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואיך בדיוק שיפרו את זה ?

הוסיפו בידוד רעשים בבתי הגלילים ובקיר אש.

בנסדרו pre-facelift יש לא מעט רעשים שחודרים משם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...