Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניגשתי לסוכנות דאציה בנשר עם 2 חברים לברר לגבי הדאציה סנדרו 1.2.

הנציג שלהם היה סופר נחמד ועשה היכרות עם כל דגמי דאציה באולם.+1 לדאציה

נכנסו למכונית והיא לא מרגישה זולה ומיושנת כמו שכתבי הרכב כותבים עליה, היא מרגישה בסדר גמור. משענת היד מיותרת לגמרי. הכיסאות נוחים והאוטו מרווח גם מקדימה וגם ליושבים מאחור. תא המטען די גדול ונראה שהוא מספיק לקניות בסופר למשפחה של 5.+1 לדאציה

להפתעתנו נציגנו הנחמד הציע לנו לעשות נסיעת מבחן ואחרי 5 דקות מצאנו את עצמנו בדאציה סנדרו חורשים את נשר.+1 לדאציה

אז ככה בנסיעה עירונית הרכב נחמד מאוד . היה לי נוח מאוד וגם לזה שישב מאחור והאוטו נוסע בקצב משביע רצון. אחרי שהתלהבנו חבר שלי אמר שנעלה את העליה מנשר לשכונת דניה ( למי שמכיר) וכאן -1 לדאציה

האוטו פשוט לא סוחב 3 אנשים בעליה. דוושה כמעט עד הרצפה האוטו לא צורח פשוט אין כוח כל הזמן מושך 3, סימן להחליף הילוך בלוח המכוונים,מכניס לרביעי ועכשיו מופיע סימן להוריד הילוך. האוטו לא מסוגל לעבור את ה55 קמ"ש עם 3 אנשים עליו. באמצע הדרך פשוט ריחמתי על האוטו הנחמד הזה וירדנו בחזרה לכיוון יגור ונסיעה מהירה לכיוון הצ'קפוסט וכאן במישור האוטו נסע די נחמד. מרגישים שחסר כוח אחרי שמגיעים ל100 קמ"ש אבל זה לא אוטו ספורט אז אני לא מבקש יותר מידי. רעשי רוח ומרכב לא משהו שאי אפשר לחיות איתו. הפעלנו רדיו ולא שמענו אותם.

החזרנו את הרכב לסוכנות .

יצאתי משם ולמרות המינוס הגדול של הסחיבה של האוטו אני שוקל לקנות אותו. אבל רק שיגיע הדגם החדש עם מנוע ה1.0

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי שהתלהבנו חבר שלי אמר שנעלה את העליה מנשר לשכונת דניה ( למי שמכיר) וכאן -1 לדאציה

האוטו פשוט לא סוחב 3 אנשים בעליה. דוושה כמעט עד הרצפה האוטו לא צורח פשוט אין כוח כל הזמן מושך 3, סימן להחליף הילוך בלוח המכוונים,מכניס לרביעי ועכשיו מופיע סימן להוריד הילוך. האוטו לא מסוגל לעבור את ה55 קמ"ש עם 3 אנשים עליו.

האוטו מסוגל לעלות את העליה הזאת יפה מאוד והרבה יותר מהר.

ברור, יחס ההספק משקל הוא גרוע אז צריך לבוא במהירות, לשמור על מומנטום בסל"ד גבוהה (הילוך נמוך) ואז הוא עושה את העליות יפה מאוד.

אבל באמצע עליה לא להבין שהחיווי מראה החלפת הילוכים רק עפ"י סלד ולהעביר לרביעי זה מתכון בטוח להעמד באמצע הכביש במהירות זחילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה כמו בקליאו , צריך ללמוד הרכב ולהוריד הילוך הרכב יצרח אבל יסחוב טוב יותר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
האוטו מסוגל לעלות את העליה הזאת יפה מאוד והרבה יותר מהר.

ברור, יחס ההספק משקל הוא גרוע אז צריך לבוא במהירות, לשמור על מומנטום בסל"ד גבוהה (הילוך נמוך) ואז הוא עושה את העליות יפה מאוד.

אבל באמצע עליה לא להבין שהחיווי מראה החלפת הילוכים רק עפ"י סלד ולהעביר לרביעי זה מתכון בטוח להעמד באמצע הכביש במהירות זחילה.

ברור שאם הייתי צובר מהירות היה יותר טוב. מה לעשות כשיש רמזור אדום בעלייה ? דבר שני כשהעברתי לפי נורת חיווי לא היה טוב וגם כשהתעלמתי מהנורה ומשכתי זה לא עזר בכלל. דוושת הדלק הייתה צמודה כבר לרצפה. חברים לא באתי לקטול את האוטו. סביר להניח שאני אקנה .אין לי מה לחפש בעליות כאלו . זה יהיה רכב שני שמסתובב רק בעיר. כל המבחנים שקראתי אז היה רק אדם אחד ברכב לא 3. לא מצאתי אינפורמציה כזאת. אז החלטתי לבדוק ולדווח
פורסם

בסטפווי שלי חיווי העברת ההילוכים לא היה מבוסס רק על הסל"ד והוא ידע לעשות התאמות בהתאם לשיפוע והדרישה לכח וקשה לי להאמין שבסנדרו הרגילה החיווי שונה. עדיין, הוא לא תמיד צודק.

הסנדרו הרגילה חמודה והיא תמורה מצוינת למחיר שלה אבל צודק פותח השרשור שהוא מחכה לגירסת הליטר. גירסת ה1.2 כבר לא קיימת בשום מקום חוץ מאשר במלאי של קרסו... אפילו ברומניה כבר לא מוכרים אותה...

פורסם
בסטפווי שלי חיווי העברת ההילוכים לא היה מבוסס רק על הסל"ד והוא ידע לעשות התאמות בהתאם לשיפוע והדרישה לכח וקשה לי להאמין שבסנדרו הרגילה החיווי שונה. עדיין, הוא לא תמיד צודק.

הסנדרו הרגילה חמודה והיא תמורה מצוינת למחיר שלה אבל צודק פותח השרשור שהוא מחכה לגירסת הליטר. גירסת ה1.2 כבר לא קיימת בשום מקום חוץ מאשר במלאי של קרסו... אפילו ברומניה כבר לא מוכרים אותה...

משום מה הסוכן התעקש איתי שמנוע הליטר הוא מנוע מיוחד שמותאם רק לאירופה ולא לארץ. מעניין אם הסחיבה טיפה תשתפר. הבנתי שזה מנוע משותף עם הניסאן מיקרה. הסרטון היחיד שבו בדקו עם עומס היה ששמו מלא שקי נסורת ברכב ועלו איתו עליה. בסירטון לא מרגישים.

לא משנה. לא לחוץ .מחכה

פורסם
משום מה הסוכן התעקש איתי שמנוע הליטר הוא מנוע מיוחד שמותאם רק לאירופה ולא לארץ. מעניין אם הסחיבה טיפה תשתפר. הבנתי שזה מנוע משותף עם הניסאן מיקרה. הסרטון היחיד שבו בדקו עם עומס היה ששמו מלא שקי נסורת ברכב ועלו איתו עליה. בסירטון לא מרגישים.

לא משנה. לא לחוץ .מחכה

מנוע. מיוחד??? Wtf?

תיזהר שהוא לא יצרוך שמן כמו במקרה של סובארו עם התנאים המיוחדים בארץ[emoji1]

פורסם

הטעות שלך הייתה בזה שהקשבת ללוח המחוונים, למי אכפת מה הוא אומר?

גם אצלי הוא מתעקש שאעלה הילוך כשאני עובר לרביעי\שלישי בכבישים בינעירוניים כדי לעקוף, הנורה לא באמת מונעת ממני להגיע ל5K סל"ד. שם הרכב סוחב יפה מאוד.

העליה הזאת לא מיוחדת בשום צורה, עולים אותה עם כל מני אלטו\107\פנדות וכו' עם 60כ"ס +/- בלי שום בעיה. (ובסנדרו יש מנוע יותר חזק..)

נכון, המנוע צורח עד השמיים. נכון, יש רכבים שיותר נעים לעשות את זה בהם, אבל זה המצב ועם זה צריך להתמודד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני חושב שיש משהו לא תקין או ברכב או בנהיגה שלך,

אני עם ה301 1.2 וה108 1.0 שתיהן רובוטיות, עולה את העליה הזו בלי שום מאמץ עם מזגן,

במהירות קצת מעל המהירות המותרת באותו כביש, ואם ארצה אוכל יותר ללא ספק.

פורסם

לא משנה. לא לחוץ .מחכה

זו הסיבה שבטורקיה הם מוכרים את רק את מנוע הליטר? המיקרה החדשה עוד לא הגיע ארצה אבל בטווינגו שקרסו מביאה לארץ יושב המנוע הזה.

סוכני מכירות לא מקצועיים ידועים בנטיה שלהם לקשקושים בשכל בעוד שסוכנים מקצועיים הם הרבה יותר מניפולטיביים ולא צריכים לשקר. בדאצ'יה, בגלל המיתוג הנמוך, הסוכנים הם מהזן הראשון.

פורסם

אין דבר כזה לא מסוגל לעבור 55 קמ"ש בעליה.

ב 55 קמ"ש מותר עדיין להיות בהילוך שני, באיזור 4500-5000 סל"ד לעלות לשלישי ולעשות את כל העליה בשלישי, זה מספיק עד 80 קמ"ש.

אין מה לעשות, אם אתה מצפה שהוא יסחוב בהילוך רביעי ב 2000 סל"ד בעליה אז זה לא המצב. גם במכוניות עם מנועים יותר חזקים אגב.

פורסם (נערך)

לא משנה. לא לחוץ .מחכה

בסנדרו יש מנוע 1.2 D4F שהיה בקליאו הקודמת והנוכחית בגרסאות הידניות , עד שהוציאו אותו מההיצע.

במיקרה יש מנוע HR12DE של ניסאן.

ובקשר למנוע ה"עתידני לאירופה" של הדאצ'יה היית שואל אותו אם הוא כל כך מתקדם ולא מתאים לארץ אז איך מוכרים אותו בטווינגו הידנית.

אמנם בסנדרו זה SCe 75 ובטווינגו זה 70 , אבל בכל זאת ,תירוץ קלוש עד לא קיים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הנה רשימת המכוניות הידניות שהיו לי במרוצת השנים לאלו שחושבים שאני לא יודע איך נוהגים בגיר ידני

סובארו רקס מנוע 660 סמ"ק

סוזוקי אלטו 91 מנוע 700 סמ"ק

דיהטסו קורה מנוע 800 סמ"ק

פיאט 127

פיאט אונו מנוע 1000

סובארו גאסטי 1000

חיפושית 1200

דייהו רייסר

אל תתפסו למילה שכאילו הסתכלתי "רק" על מחוון החלפת ההילוך. לא הסתכלתי רק עליו או נסעתי רק לפיו

רשמתי רק שניסיתי לפי המחוון וניסיתי למשוך לפי הסל"ד והרגש וזה היה אותו הדבר.

יש מישהו שיכול לעשות את אותו הדבר עם 3 חברה שכל אחד מהם שוקל בסביבות 90 ק"ג ולדווח אם הסחיבה הייתה אחרת?

• תוכן חדש...