Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתי לב שגם הדגמים החזקים והחמים של איביזה ולאון מגיעים עם הגיר היבש ולא הרטוב כמו שנהוג אצל יצרניות אחרות בקונצרן.

אני טועה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כל רכבי ואג יקבלו את הגיר היבש אם אין צורך ברטוב.. יש פה עניין של עלויות

אם אני לא טועה הDSG7 היבש מסוגל להחזיק עד 25.5 קג"מ. מעל זה הDSG6

פורסם
שמתי לב שגם הדגמים החזקים והחמים של איביזה ולאון מגיעים עם הגיר היבש ולא הרטוב כמו שנהוג אצל יצרניות אחרות בקונצרן.

אני טועה?

כל רכבי ואג יקבלו את הגיר היבש אם אין צורך ברטוב.. יש פה עניין של עלויות

אם אני לא טועה הDSG7 היבש מסוגל להחזיק עד 25.5 קג"מ. מעל זה הDSG6

לכן שאלתי, מדוע בסיאט הדגמים מעל 25-26 קג״מ מגיעים עם הגיר היבש? או שאני טועה...ואכן מגיעים עם הרטוב.

אגב אני חושב שבא אודי יש דגמים מתחת ל25 קג״מ שמגיעים עם הרטוב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
לכן שאלתי, מדוע בסיאט הדגמים מעל 25-26 קג״מ מגיעים עם הגיר היבש? או שאני טועה...ואכן מגיעים עם הרטוב.

אגב אני חושב שבא אודי יש דגמים מתחת ל25 קג״מ שמגיעים עם הרטוב.

דגמי הספורט מגיעים עם גיר dsg 6 רטוב (גולף גיטיאיי, לאון קופרה). שאר הרכבים החמימים (פולו גיטיאיי, לאון 1.8tsi) מגיעים עם dsg 7 יבש.

לגבי שאר דגמי הקונצרן (סקודה סופרב, קודיאק וכו׳) - חלקם מגיעים עם dsg 6 רטוב או dsg 7 יבש - צריך לבדוק במפרט הרכב.

שמעתי שיש גם גיר dsg 7 רטוב - נראה לי משווק עם הקודיאק החדש.

כמו שצויין מעלי - מעל ממונט 25.5 קג״מ או גיר ידני או dsg רטוב

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שכחתי לציין:

פולו גיטיאיי לדוגמא שווקה עם גיר dsg 7 יבש וגיר ידני.

בגרסא עם הdsg המומנט הופחת בכדי שהתיבה תוכל לעמוד בעומס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...