Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה שנה הפוקוס , אני התקנתי לפוקוס שלי בקרת שיוט בידיוק לפני שבוע (2008) לא תהליך מסובך כל כך .

לאיזה דגם התקנת?

2011-2015 או דגם קודם? לדגם החדש יותר 2011-2015 לא מצאתי מוסך שמסכים להתקין עדיין.

פורסם
אליהו, האם נסעת ברכב עם בקרת שיוט על פני תקופת מה?

ברכב קודם התקנתי בקרת שיוט, רק פעמים בודדות הצלחתי להינות ממנה.

כאשר התנועה עמוסה בטח שאי אפשר לדבר על נסיעה עם בקרת שיוט מכיון שכל נגיעה בבלם מנטרלת את הבקרת שיוט. אך גם כשהכביש לא עמוס משום מה תמיד יש את החכמולגים שעוקפים נכנס לפני הרכב ובולמים, הם בולמים גם אתה בולם וכאמור בקרת השיוט מתנתקת.

אז אם קנית רכב עם בקרת שיוט, סבבה. אחרת לפי דעתי לא כדאי להיכנס להרפתקה של התקנת בקרת שיוט ואת הכסף תשקיע בשדרוג הרכב לשנה קדימה.

עניין של הרגלים וסביבת עבודה. בשתי מכוניות אחרות שלי יש קרוז קונ' והתרגלתי, ואני גר בצפון ולא בתל פקקי אביב.

לגבי ההתקנה ברור שלא אלך על משהו פיראטי ומסוכן, אבל אם יש מחשבי הרכב מותאמים לזה וזה רק עניין של התקנת פקדים ודברים שלא מסובך לעשות אני חושב שזה שווה.

פורסם
כן, בחלק מהשנים והדגמים, לא כולם. בשלב כלשהו הוחלף הגיר. אם מישהו יודע פרטים מדוייקים אשמח באמת לשמוע.

אתה מתעניין בדיוק בדגם הבעייתי.

יש סיבה שהמחירון שלהן כל כך זול.

יש הארכת אחריות על הגיר אך אותי אישית זה לא מנחם (יש לי פיאסטה 2014 עם אותו הגיר).

• תוכן חדש...