רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי חברים אשמח לקבל קצת מידע. יצא לי לנהוג בכמה רכבים חדשים מקטגוריות שונות, בין היתר פיקנטו, פולו, נוט וקורולה מהשנתונים האחרונים. המשותף לרכבים במדגם זה ההגה - מרגיש מנותק בצורה כמעט מוחלטת מהכביש, הגה "חשמלי" קליל, הנהיגה מרגישה כמו משחק מחשב. אני משווה לרנו מגאן שלי (2001), בה ההגה מדויק וכל תנועה שלי מגיעה לידי ביטוי (לטובה), ההיגוי והנהיגה עצמה מהנים בצורה משמעותית יותר כי אני מרגיש שיש לי קשר לכביש. האם זאת מגמה שהולכת רק קדימה או שיש רכבים מהנים לנהיגה? לא יצא לי לעשות סיבוב (עדיין) על רנו מגאן קופה, קליאו החדשה או למשל 208. האם גם כאן מדובר בהגה מסגנון דומה? הנהיגה שלי מאוד רגועה, אבל חשוב לי להרגיש את הרכב.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 935 צפיות
שאנחנו מקבלים הצעות מהליסינג הם תמיד לפני מע"מ , לפני זה אני מחשב כ 2.5% למס ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1.0 ליטר, 95 כ"ס, שלושה צילינדרים. חושבים שהמנוע החדש מספיק כדי להזיז את הראפיד כמו שצריך? מני יצא לבדוק.
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
- 1 תגובות
- 687 צפיות
כאמור בכותרת. המלצות? רצוי חד יומי באזור ניו יורק סיטי. תודה
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
מערכת התראה
מאת red1- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד לפני רכישת רכב יד שנייה ככל הנראה פיאסטה 2010. אני אהיה מעוניין בהתקנה של מערכת התראה, אבל בשוק יש לא מעט מערכות אשמח לשמוע לקבל חוות דעת איזה מערכת מומלצת.
הודעה אחרונה מאת asafmoraz, -
הכנה לטסט
מאת avi1122111-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי רנו פלואנס 2013 דיזל והאוטו צריך ךהכנס השבוע לטסט, רציתי לדעת איך אני מכין אותו כדי שיעבור חלק?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני אמור בעזרת השם להיות בגרמניה למשך כיום וחצי באזור דיסלדורף - קלן - פרנקפורט. מחפש בבקשה מפה של האוטובאנים הלא מוגבלים במהירות (איך אני מזהה אותם?), והמלצות לכבישי נוף באזור, עדיף על מפה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אז לפני כ 10 חודשים קניתי שברולט אופטרה 2008 ב5000₪ מטופלת ועם 61000 ק"מ על השעון. אז עברו 10 חודשים שבהם האוטו עבר 16000ק"מ נוספים ורציתי לשתף אתכם בהוצאות על הרכב החלפתי מכסה של משענת יד שעלתה לי ב 5 דקות של פחד. החלפתי מיכל עיבוי אחרי שמתדלק שכנע את אישתי לבדוק לה מים וסגר חזק עד ששבר את ההברגה במיכל שהיה גם ככה ישן- עלה לי 85₪ חדש. חיישני רוורס מסין 45₪. טיפול נעשה עוד 4000 ק"מ אז נתפרע ונוסיף 400₪. 2 din סיני מאליאקספרס 50$ עובד ממש טוב. מתקן לנייד ב7.90 מאושר עד. אנחנו מתדלקים כשהמנורה נדלקת כי מד הדלק מזייף מיכל הדלק הוא 60 ליטר הנורה נידלקת כשנשאר במיכל 10 ליטר. יוצא שהאוטו אוכל כמו שעון 50 ליטר על 450 ק"מ בעיר מחוץ לעיר הוא הרבה יותר חסכוני …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו עם רכב יוקרה/קבריולט שאפשר יהיה להשתמש ברכב בשביל צילומי חתונה (כמובן בתשלום) ו/או להשכיר ליום של החתונה (כמובן בתשלום) מודיעין והסביבה תודה לעוזרים בבקשה תשלחו הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
איך ניתן לדעת בוודאות אם הרכב נרכש בחוזה ליסינג תפעולי , מימוני , תפעולי לפרטי , תפעולי לחברה וכו'? זה משנה כי כל סוג ליסינג הוא הפחתה אחרת בלוי יצחק.
הודעה אחרונה מאת ahi1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
חבר של המשפחה עבר תאונה עם הרכב בארצות הברית והוא מוכר לנו אותו השאלה שלי אם הוא יעבור את המכס והאם יש הקלות מס בנושא?
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
וגם מצלם את הדרך. השאלה אם יש גם תמיכה לאורך זמן בארץ ע"י יבואן מסודר או משהו חולף?
הודעה אחרונה מאת tokame, -
תגידו איפה אני רואה מה הגודל של ההגה בשברולט ספארק?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
מבחן - קאדילק CT6
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קאדילק CT6 מנסה להציע ללקוחות מתכון אחר, המון כוח, המון שטח והמון נוכחות, תמורת מעט (יחסית) כסף. הצליח לה?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכם האם הגיוני שברכב חדש יהיה רעש חזק יחסית כשהמזגן עובד? רעש מהונטה?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 7 אלף צפיות
מה יותר חשוב לכם - תא מטען גדול או בלימת חירום אוטונומית? פיאט טיפו סטיישן יודעת מה התשובה שלה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
פולקסווגן חושפת את ה-T-ROC, הג'יפון הקטן הראשון שלה. לא, לא רק לכם השם שלו נשמע כמו "תה ירוק".
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מישהו בקונצרן VAG נתן דרור ליצירתיות. טוב או לא, תשפטו אתם. או מצטיינים בחוג קומבינטוריקה ג', אלגברה ד' או היגיון ז'. http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2892/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99---%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%92-%D7%95%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%91%D7%9F מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לשכור מכונית לחופשה בצפון אמריקה. אני מתחיל בקנדה, עובר לארה"ב (רוב הטיול) וחוזר לקנדה. 1. אני זקוק לשקעי USB ו-AUX ברכב. איך אוכל לודא שהרכב שאזמין כולל אותם (מדובר בקטגוריה הבסיסית והזולה ביותר)? ואם הוא לא - מה החלופות להטענת הפלאפון וחיבורו לצרכי ווייז ומוזיקה (בהנחה שאין בלוטות' ברכב)? 2. אני רואה שבקנדה אין הגבלת ק"מ אבל בארה"ב אסור לי לעבור את ה-300 ק"מ ליום (בממוצע אני מניח). אז איך הם יכולים לדעת שעברתי על המגבלה? כלומר, איך הם יכולים למנוע ממני לטעון שכמעט כל הקילומטרים ננהגו בקנדה? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
חדשות - ב.מ.וו M5 נחשפת 1 2
מאת פבל- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפעמים "וואו" זאת המילה היחידה שצריך להגיד. אבל זאת העבודה שלנו, אז היינו צריכים למצוא עוד כמה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ה-C43 של מרצדס היא מעין "S" של אאודי, או דגמי ה-40 של סדרה 3 ו-4. אז מצד אחד, היא ספורטיבית, ומצד שני, איזושהי גרסה שפויה יחסית של ה-C63 המטורללת לחלוטין. רומן יצא לראות איך היא הולכת על החבל הדק הזה.
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
-
הטלפון צלצל והכריז - שבועיים עבודה בשוויץ. הזדמנות טובה לספר לחברי הפורום על החוויה של שבועיים נהיגה בשוויץ(כולל לא מעט נהיגה בעיר הבירה - ברן), הרכב השכור והאלפים השוויצרים המדהימים. התחלתי בהגעה לשדה התעופה בציריך ולקיחת הרכב השכור, הוזמן לי גולף או דומה - קיבלתי לאון סטיישן 1.4 150 כוח סוס(ATC) גיר ידני 6 הילוכים רמת גימור אקסלנס שמאובזרת מעל הראש - הרכב הגיע עם לוחיות רישוי גרמנית ולא שוויצרית - פירוט בהמשך. הכביש המהיר התחלתי בנסיעת ערב(עד השעה 9 בערב יש אור מלא בחוץ) לכיוון ברן, מרחק של בערך 130 קילומטר מציריך בכביש המהיר - בשוויץ כל עוד יש מדבקת אגרה על השמשה אין תשלום נוסף כלל על נהיגה בכבישים המהירים, במידה ושכרתם רכב במדינה אחרת חשוב לווד…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 848 צפיות
האם יתאים לארץ? או שאפשר לכוון אותו לתדרים של הארץ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש איזה מפה או תוכנה שנהג שנוסע מחיפה לאילת יודע מה גובה כל גשר בדרך ?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אחרי שביקרתי שם בשנתיים האחרונות, התמכרתי לגמריי. מבחינתי, אין שום אירוע מוטורי דומה לזה בעולם כולו. הפסטיבל יערך בעוד חודש. מצד אחד, אף יצרן לא לקח חסות על הפסטיבל השנה (מדאיג), אבל פרארי כבר הודיעו שהם יביאו לשם הרבה דגמים מיוחדים (יש פרארי לא מיוחדים?) כדי לחגוג 70 שנה להיווסדם. כמו כן, יהיו מכוניות ראלי רבות ואירועים נוספים. אני משער שכנהוג, בשבועות הקרובים נקבל יותר מידע על מה שצפוי השנה (מי ינהג במה ומתי). מישהו מחברי הפורום מתכנן לבקר בפסטיבל השנה?
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בקשר לנושא שפתחתי אתמול : https://goo.gl/pYLa23 בקצרה התאכזבנו מהרכב, בדקתי ויש אפשרות להחזיר ! בעלות זעירה של 100 שקלים ליום. עכשיו לגבי רכב אחר עדיין אין לי כיון. אבל הבנתי ממספר אנשים שמומלץ להחזיר את המיקרה קודם כל, אחרי זה לשבור את הראש מה לקנות ושלא חסר במחיר הזה אלטרנטיבות עדיפות. חלקם שהם חברים אפילו דורשים ומכריחים אותי להחזיר. רוצה לשמוע עוד כמה מביני עניין, כדי לקבל OK סופי. תודה לעוזרים ! *ולמי שמתעניין* הרכב עדיין בבעלות אלדן למשך 30 יום מהרכישה ככה שהם לא מפסידים יד. ולגביי הרכב לא חסר להם שימושים, כנראה ילך להשכרה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם לא מזמן קניתי אופל טיגרה שנת 2000 וחסר לה איזה חתיכת פלסטיק בחוץ וזה קצת מרגיז , (רואים בתמונה את החלק ) . אז רציתי לישאול מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה בצבע של האוטו כמו בתמונה. תודה מראש קישור לתמונה :http://www.interload.co.il/upload/8912328.jpg
הודעה אחרונה מאת ilya9828, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אתמול אמא שלי קנתה רכב, ניסאן מיקרה 2017 חדשה ב69000 כולל אגרת רישוי. איך המחיר ? אשמח לשמוע איך הרכב בכללי. תאמת שהיום היא ממש התבאסה גילתה שאין חלונות חשמל מאחורה העיצוב והגמור הפשוטים. סתם לדעת, יש אפשרות להחזיר רכב ? אתמול היא רק לקחה אותו.. וחשוב לציין הרכב נקנה מאלדן. תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת kanter_m, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברכב שלי מותקנת מערכת של איווקס RD140. הרבה פעמים המערכת מתריעה על סטיה מנתיב שמאלה למרות שאני נוסע ישר. זה קורה הרבה בשעות החושך. האם מישהו יודע איך אפשר לכוון את זה? בחברה טוענים שאחריות נגמרה וביקור טכנאי יעלה 250 שח. אשמח לעזרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה כתוב בחוק היבש לגבי צילום רכבים ושימוש / פרסום התמונות. האם זה לגיטימי לפרסם את מספר הרכב? נא להתייחס ללשון החוק בלבד ולא לסוגיות של מוסר, גנבות ומה רצוי. ניב עריכה: להעביר לפורום משפטי. בטעות פורסם פה.
הודעה אחרונה מאת DJI, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 740 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- Fazer
- יש לי סילברדו
- פריג'י
- zvit
- קוסקוס
- Night Driver
- פינדר
- mottis
- IsraCar
- mikyl
- הדיין